Şimdi Ara

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.322
Cevap
1
Favori
270.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar hizlial'ın hatırlı müşterilerindenim, sayısız alışverişim oldu ve beni sürekli yeni kampanyalarıyla ilgili bilgilendiriyorlardı fakat bu kampanya ile ilgili ne bana, ne de arkadaşlarıma mail gönderilmedi. Bahsi geçen resimlerin, maillere geldiği söyleniyor. Doğrudur, buna bir lafım yok fakat bu kadar büyük yankı oluşturacak bir kampanya, en azından internet sitelerinden ciddi bir şekilde reklam edilmez mi sorarım size. Böyle büyük bir kampanya, sanal internet siteleri arasında çok çok nadir olmuştur ve olduğu zamanlarda ciddi bir şekilde reklamı yapılmıştır. Şimdi sitelerinde zerre kadar bir bilgiye rastlamadım -ki normalde hizlial bu tür kampanyaları ana sayfalarındaki slayt panosuna kesinlikle koyuyor. Size de garip gelmiyor mu? Ortada zerre kadar bile bir bilgi yok, sadece kimin hazırladığını bilmediğimiz 2 resim var.
  • siteleri hacklenmediyse gerçek
    http://www.hizlial.com/hizlialbulten/kam/images/kam_02.jpg

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

Kampanya Sahte Olabilir

Arkadaşlar hizlial'ın hatırlı müşterilerindenim, sayısız alışverişim oldu ve beni sürekli yeni kampanyalarıyla ilgili bilgilendiriyorlardı fakat bu kampanya ile ilgili ne bana, ne de arkadaşlarıma mail gönderilmedi. Bahsi geçen resimlerin, maillere geldiği söyleniyor. Doğrudur, buna bir lafım yok fakat bu kadar büyük yankı oluşturacak bir kampanya, en azından internet sitelerinden ciddi bir şekilde reklam edilmez mi sorarım size. Böyle büyük bir kampanya, sanal internet siteleri arasında çok çok nadir olmuştur ve olduğu zamanlarda ciddi bir şekilde reklamı yapılmıştır. Şimdi sitelerinde zerre kadar bir bilgiye rastlamadım -ki normalde hizlial bu tür kampanyaları ana sayfalarındaki slayt panosuna kesinlikle koyuyor. Size de garip gelmiyor mu? Ortada zerre kadar bile bir bilgi yok, sadece kimin hazırladığını bilmediğimiz 2 resim var.

• Tv reklamlarında çıkıyor ve hala sahte olabilir diyorsunuz. Doğrusu çok komik.
  • quote:

Kampanya Sahte Olabilir

İyi de televizyonda gören arkadaşlar olmuş.

• sitelerinde niye bir bilgilendirme yok peki?
  • kampanya yalan olamaz, kendi gözümle TV'de alt reklam olarak gördüm... ama sitede bilgilendirme olmaması garip...
  • quote:

sitelerinde niye bir bilgilendirme yok peki?

demek ki bu kampanyada hatırlanacak kadar "hatırlı" müşteri değilmişsin.
  • Acaba indirimli satışlar gece 12den sonra mı başlayacak?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peja

Acaba indirimli satışlar gece 12den sonra mı başlayacak?????

Onu Allah bilir
  • mail banada gelmiş fakat spama düşmüş gmail de
  • akşamdanmı beklesek sabah erkenmi kalksak karar veremedim. geçen sefer gece çıkan ürün olmadı sanırım
  • boyle yapıcagına hedıye puanı versın daha ıyı bence..
  • genelde gündüz vaktinde insanların işinin başından aşkın olduğu saatlerde çıkmıştı geçen sefer
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdaragorn

akşamdanmı beklesek sabah erkenmi kalksak karar veremedim.

+1
  • kampanya afisinin butun hali...

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI
  • bu arada indirim şifresi telefon numarası mı, neden kolay bişi değil diyen çıkarsa:
    H:4
    I:4
    Z:9
    L:5
    I:4
    A:2
    L:5
  • Hayret hala bir bindirme yok acaba saat tam 12.00 da mı bindirme yapacaklar
  • Aklıma pazartesi sendromu geldi umarım dh'den bu sefer alışveriş yapabilen biri olur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel

Aklıma pazartesi sendromu geldi umarım dh'den bu sefer alışveriş yapabilen biri olur....

pazartesi sendromundan birçok kez alışveriş yapmış ve memnun kalmış biri olarak neden ban anlamadım :)
  • Az önce CNBC-E'de geçti reklam televizyon için.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.