Şimdi Ara

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.322
Cevap
1
Favori
270.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onceki yil olmustur eminim ama adam soyler mi alisveris yaptigini sonra o mali nasil pahali satacak..

quote:

Aklıma pazartesi sendromu geldi umarım dh'den bu sefer alışveriş yapabilen biri olur....
  • Gece falan başlayabilir mi bu olay 12'de yani yoksa sabahlıyalım yarında gün boyu nöbet mi tutalım?
  • LCD sayfasına girmeye çalışınca hata veriyo :) 32LH2000 diye aratınca da sonuç sayfası yine hataveriyor, kapadılar mı n'aptılar :)
  • hiç uğraşmayın. bakın saat kaç oldu uykunuz gelmiştir. yarın iş var en iyisi uyuyun siz.ben beklerim.
  • site şimdiden hata vermeye başlamış fiyat açıldığında ne olacak çok merak ediyorum

hizlial'ın yarın en çok gösterime sahip sayfası =http://www.hizlial.com/Error.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkRaeP -- 12 Temmuz 2009; 23:41:37 >
  • Ben bu işten kıl kaptım. "Altivi gibi kendi adamlarına kıyak geçebilirler." diye aklıma geliyor.
  • Şimdiden gitti sayfa
  • site kitlendi bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozdekozmetik -- 12 Temmuz 2009; 23:49:22 >
  • Bnm takip ettiğim hiç bir ürünün sayfası açılmıyor... Muhtemelen fiyat güncelliyorlar...
  • Resmen pert oldu ya..
  • Bu konudaki kullanıcılar: tolgabc, ferdin34, kenan24, spiritc85, dedektif, huseyin__58, muratalper1987, Bellerophone, sulozanger, bunyass, bg13, tjodalv, cinowell, FIR_Lama, TwiNChiL, drdonanım, serdaragorn, _Riven_, skylineGTR_34, djinn_inc, narcosis, balkan82, Hell_Spawn, Kabatay, nastyboy, KaRaSSS, 1080p, soad_sefa, scorsese75, SPaCeLoRD, gokhan1500, quasi522, MALİ MÜŞAVİR, Weezer, bromis, m@rslan, inorax, wertyon, germinall
    47 kayıtlı üye, 0 misafir
  • Sepetime atmıştım tv yi. Şimdi çıktı kendi kendine sepetten. Ya da çıkardılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgabc

47 kayıtlı üye, 0 misafir

Yabancı üye yok biz bizeyiz
  • forumdan alabilen olacakmı merak ediyorum dogrusu bu saatte site nereye tıklasam error :(
  • vay uyanık vay çıkartırlar tabi zaten sayfada açmıyor
  • Service Unavailable
  • Service Unavailable
  • Zor arkadaşlar bilsem şansımın tutacağını, gidip o şansı sayısal lotoda kullanmak isterim.

• Geçici derken aradaki boşlukta gitti gül gibi LCD

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 12 Temmuz 2009; 23:59:46 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.