%10 indirim direk yapılmış fiyatlarda bindirme indirme yok fakat normalde yapılan tek çekim, havale indirimi iptal olmuş onun için değermi emin değilim....
Hehe :D 2 dakkada talan ettiler :D
Demin girdim siteye fiyatlar aynıydı değiştirmemişler. Hemen göçtü tabi ben sepete atana kadar.
Server Error in '/' Application. --------------------------------------------------------------------------------
Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settin
ama üye girişi yapmıyo
bu arada konuda 81 kayıtlı üye, 0 misafir
Fiyat normal hala.
ben siteye girdim de herhangi bir ürüne tıklayınca sayfa açılmıyor..
direk anasayfada neşeli pazartesi lg plazma resmi var gün içersinde sitenin belirlediği saatlerde satışa çıkacaktır diyor
nası girdin arkadaş siteye girmior ki
Hangi browser ile girebiliyorsunuz bakim siz :)
arkadaşlar adamlar bizimle oyun oynuyor şimdi zevkten dörtköşe olmuşlardır. binlerce tıklandılar ya
Service Unavailable
ben ie'yle girdim valla
quote:
Orjinalden alıntı: berquay
Hangi browser ile girebiliyorsunuz bakim siz :)
Aha kaptım lcd'yi..
şaka şaka
quote:
Orjinalden alıntı: drdonanım
arkadaşlar adamlar bizimle oyun oynuyor şimdi zevkten dörtköşe olmuşlardır. binlerce tıklandılar ya
Tıklama başına ücret alsalardı uçarlardı.......
Fiyat aynı yaw, sepetten bakıyorum yine aynı alayım dedim gitti sayfa...
vay be ülkenin en önemli alışveriş sitelerinden birine bak, çok uyduruk kampanya çekilişle alacaklar belirlense kimse maymun edilmese ne güzel olur ama bakkalcılıktan gelenlerin yaptığı kampanya bu kadar oluyor işte.
İki kere düşürdüm ikisinde de sepete ekle deyince hata ekranı çıktı, zaten fiyatta da bi değişiklik yok henüz
quote:
Orjinalden alıntı: FIR_Lama
quote:
Orjinalden alıntı: baranel
Aklıma pazartesi sendromu geldi umarım dh'den bu sefer alışveriş yapabilen biri olur....
pazartesi sendromundan birçok kez alışveriş yapmış ve memnun kalmış biri olarak neden ban anlamadım :)
İyide sepete ekleyince ne oluyorki? Ben sepete attım 10 dakika önce hemde 4 tane yanlışlıkla sonra sildim üçünü sizler için...Önce sepete ekleyene mi o fiyata veriyorlar?
Gece geç saatlere satışa sunmazlar diye tahmin ediyorum. Çünkü tık oranı düşer, diğer türlü adam baktı düşüyo ama alamıyo, daha heveslenir ve daha çok asılır siteye. Yanlış mıyım?