Şimdi Ara

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.322
Cevap
1
Favori
270.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %10 indirim direk yapılmış fiyatlarda bindirme indirme yok fakat normalde yapılan tek çekim, havale indirimi iptal olmuş onun için değermi emin değilim....
  • Hehe :D 2 dakkada talan ettiler :D
  • Demin girdim siteye fiyatlar aynıydı değiştirmemişler. Hemen göçtü tabi ben sepete atana kadar.
  • Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

Runtime Error
    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settin
  •  HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI

ama üye girişi yapmıyo

bu arada konuda 81 kayıtlı üye, 0 misafir
  • Fiyat normal hala.

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI
  • ben siteye girdim de herhangi bir ürüne tıklayınca sayfa açılmıyor..

direk anasayfada neşeli pazartesi lg plazma resmi var gün içersinde sitenin belirlediği saatlerde satışa çıkacaktır diyor
  • nası girdin arkadaş siteye girmior ki
  • Hangi browser ile girebiliyorsunuz bakim siz :)
  • arkadaşlar adamlar bizimle oyun oynuyor şimdi zevkten dörtköşe olmuşlardır. binlerce tıklandılar ya
  • Service Unavailable
  • ben ie'yle girdim valla
    quote:

Orjinalden alıntı: berquay

Hangi browser ile girebiliyorsunuz bakim siz :)
  • Aha kaptım lcd'yi..

şaka şaka
  • quote:

Orjinalden alıntı: drdonanım

arkadaşlar adamlar bizimle oyun oynuyor şimdi zevkten dörtköşe olmuşlardır. binlerce tıklandılar ya

Tıklama başına ücret alsalardı uçarlardı.......
  • Fiyat aynı yaw, sepetten bakıyorum yine aynı alayım dedim gitti sayfa...
  • vay be ülkenin en önemli alışveriş sitelerinden birine bak, çok uyduruk kampanya çekilişle alacaklar belirlense kimse maymun edilmese ne güzel olur ama bakkalcılıktan gelenlerin yaptığı kampanya bu kadar oluyor işte.
  • İki kere düşürdüm ikisinde de sepete ekle deyince hata ekranı çıktı, zaten fiyatta da bi değişiklik yok henüz

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

quote:

Orjinalden alıntı: baranel

Aklıma pazartesi sendromu geldi umarım dh'den bu sefer alışveriş yapabilen biri olur....

pazartesi sendromundan birçok kez alışveriş yapmış ve memnun kalmış biri olarak neden ban anlamadım :)

cvp burada
    http://resim.donanimhaber.com/m_20876059/mpage_1/key_/tm.htm

• İyide sepete ekleyince ne oluyorki? Ben sepete attım 10 dakika önce hemde 4 tane yanlışlıkla sonra sildim üçünü sizler için...Önce sepete ekleyene mi o fiyata veriyorlar?
  • Gece geç saatlere satışa sunmazlar diye tahmin ediyorum. Çünkü tık oranı düşer, diğer türlü adam baktı düşüyo ama alamıyo, daha heveslenir ve daha çok asılır siteye. Yanlış mıyım?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.