Şimdi Ara

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.322
Cevap
1
Favori
270.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tolgabc

Gece geç saatlere satışa sunmazlar diye tahmin ediyorum. Çünkü tık oranı düşer, diğer türlü adam baktı düşüyo ama alamıyo, daha heveslenir ve daha çok asılır siteye. Yanlış mıyım?

Bende o şekilde tahmin ediyorum ama bu saatte bile siteye girmek çok zor gündüz vakti imkansız olur bence.
  • Spete 5 tane eklemişim...
  • Ya ben yüzden 10 indiriminden çabucak yararlanayım diyorum,ürünümün stokları bitmeden.Bİr müsade edin 2 dk hemen alıp çıkacağım.Söz lcd düşük fiyatta çıkarsa da almayacağım
  • Adamlar reklam yapacaz derken siteden zırnık ürün satamayacaklar... Hata verip duruyor...
  • Bu konudaki kullanıcılar: Kabatay, huseyin__58, balkan82, gprsmania, jumbooo, sabrifidan, atalay_xxx, yed08, BaMKaN, tjodalv, spiritc85, tolgabc, shadow3804, burak_bt, TwiNChiL, mkflow, serdaragorn, dedektif, darkness45, i.karadag, akruban, shearforce, nekropsi, sendomi, karubby, murat1369, SsDriVeR, eligible, aybasan, gorky, djinn_inc, gokhan1500, ertugbilgin, soad_sefa, scopus, baranel, aBaBaDaN, Chaoss, alk0ew, atleticos, ilker.d, drdonanım, ucandeve, arenwap, mehmet523, quasi522, batuhanicoz, 1080p, Firuz, wotn, green apple, fcaglar11, portakal, OnuR, thedevourer, ixzed, Ser_Tar, FIR_Lama, bunyass, wertyon, bce, tikak, B_A_R_I_S, Hell_Spawn, scorsese75, cryptdlg, seltanar, tracy, WEAS, sulozanger, kachus, rueta, inorax, ferdin34, emkor, HaCToR, trustsource, mustikal, auzun99, bromis, ramazanyurt, SPaCeLoRD, leventsr, pSyCo, oguzozan, murcelik
    99 kayıtlı üye, 0 misafir

Vay beee.... Artıyoruzzz
  • valla ben yarın akşam 8'e kadar beklerimböyle işmi olur ya pazartesisendromu bile gaha iyiydi orda olsa şu anda ya almıştım ya almamıştım burda ne olduğu bile belli değil site açılmıyor zaten ne zaman indirime girecek belli değil millet anası ağlayacak artık pc başında
  • o bu değilde Ankarada yer yerinden oynuyo
  • yuzde 10 bır gunluk mu yoksa 13-19 mu ?
  • Olayı daha da ateşlendireyim: LCD'nin link aşağıda, linki anasayfanız olarak ayarlayın, arka arka ya explorer açın, birinden birinde açılıyor....
    http://www.hizlial.com/lcd-plazma-tv/lcdtelevizyonlar/lg-32lh2000-82-cm-lcd-televizyon_05.011.1165.0026.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: AkRaeP

o bu değilde Ankarada yer yerinden oynuyo

onebiçim gök gürlemesiydi beeee
  • açtım biraz önce fiat hala aynı
  • hızlıalın kapasitesini güçlendirmek lazım adam başı 5000$ koyalım rahatça alalım lcd yi
  • pazartesisendromunda bebek için oto koltuğu var bari onu alayım en azındançocuk olunca işe yarar tabi birde araba almak lazım
  • bilgi notu: her üye yalnızca bir kez kampanyalardan yararlanabilir. (7 gun boyunca)
  • Bir tane script yazın, sürekli LCD'nin linkini kontrol etsin. Fiyat değişimi olunca da sepete eklesin... Olmaz mı? Yalan mıyım?
  • Site kilit direk ya millette ne yüklenme var ama. Kriz var canım sizde:):)
  • İndirim kodunun nereye girileceğini bulamadım bir türlü ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djinn_inc

İndirim kodunun nereye girileceğini bulamadım bir türlü ya.

Ben de bulamadım... Bir bilen varsa sölesin. Gerçi şu an kod girebilecek durum yok.
  • üye giriş alanında kendi çıkıo
  • Arkadaşlar indirim kodu nedir? ve nereye girilecek?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.