Şimdi Ara

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.322
Cevap
1
Favori
270.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alexa.com'dan sitenin hiti... yarın ne olacak bakalım:

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgabc

Ürün sepetten nasıl kendiliğinden çıkıyor anlamış değilim? Sizde de öyle mi?

Aynı uyanıklığı bende yaptım gitti ne yazık ki, bir anda sepet boşaldı... cebimizden düşürdük lcd yi.
  • hala hata veriyor
  • Bu konudaki kullanıcılar: photo_canon1, shearforce, djinn_inc, @uiKSilveR, golgebir, Chaoss, Dallamos, Hypericum, forumix, ixzed, psiltraid, akermania, skylineGTR_34, FIR_Lama, burak_bt, indreamci, akrudin, Mamiy, ucandeve, 1080p, batuhanicoz, araknafobie, Firuz, gprsmania, narcosis, bilbar, sabrifidan, balkan82, quasi522, shadow3804, yed08, fatguncom, serdaragorn, scopus, Ayqi, edona satri, tjodalv, dr_zehir, KaRaSSS, aessoydan, sendomi, murcelik, huseyin__58, dedektif, B_A_R_I_S, gsbey, SsDriVeR, krkmz, Hell_Spawn, muratalper1987, hashus000, kenan24, tolgabc, murat1369, atleticos, aybasan, aBaBaDaN, sockdreth, SPaCeLoRD, fcaglar11, senolars, faruxxx, mehmet523, m@rslan, ilkerkara, Kabatay, ugur_bek, kenai, lervolerto, gorky, Corny, hunmen, twofaced, gokhan1500, cakalpup, arenwap, Math77, wertyon, spiritc85, mysticc, mburakk
    96 kayıtlı üye, 0 misafir

rekor

• 10 tanesini bi anda mı satacaklar yoksa parça parça mı acaba ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: photo_canon1

Bu konudaki kullanıcılar: photo_canon1, shearforce, djinn_inc, @uiKSilveR, golgebir, Chaoss, Dallamos, Hypericum, forumix, ixzed, psiltraid, akermania, skylineGTR_34, FIR_Lama, burak_bt, indreamci, akrudin, Mamiy, ucandeve, 1080p, batuhanicoz, araknafobie, Firuz, gprsmania, narcosis, bilbar, sabrifidan, balkan82, quasi522, shadow3804, yed08, fatguncom, serdaragorn, scopus, Ayqi, edona satri, tjodalv, dr_zehir, KaRaSSS, aessoydan, sendomi, murcelik, huseyin__58, dedektif, B_A_R_I_S, gsbey, SsDriVeR, krkmz, Hell_Spawn, muratalper1987, hashus000, kenan24, tolgabc, murat1369, atleticos, aybasan, aBaBaDaN, sockdreth, SPaCeLoRD, fcaglar11, senolars, faruxxx, mehmet523, m@rslan, ilkerkara, Kabatay, ugur_bek, kenai, lervolerto, gorky, Corny, hunmen, twofaced, gokhan1500, cakalpup, arenwap, Math77, wertyon, spiritc85, mysticc, mburakk
    96 kayıtlı üye, 0 misafir

rekor

Biraz önce 104 gördüm...

• quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

Alexa.com'dan sitenin hiti... yarın ne olacak bakalım:

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI

Alexa bikaç gün geriden takip eder siteyi, yarın hiçbişey göremezsin. Kaldı ki pageviewin coşması Alexa'da da coşacakları anlamına gelmez,Alexa'nın kriterleri çok farklı...Ama ratinglerine baya bi katkısı olacak bu kampanya orası kesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 13 Temmuz 2009; 1:04:04 >
  • sitenin her katagorisi nerdeyse hata veriyo :D
    içler acısı bi durum bu neyaa

• parça parça satacaklar..
    gün içinde 10 defa,belirsiz zamanlarda çıkacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: djinn_inc

10 tanesini bi anda mı satacaklar yoksa parça parça mı acaba ya?

edit yukarda dogrusunu arkadas yazmis sanirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 13 Temmuz 2009; 1:05:12 >
  • ürün satıştan kalktı suan görünmüyor uyanıklar
  • hepinize iyi geceler arkadaşlar allah kolaylık versin size bu işten bir nane olacağını zannetmiyorum ama neyse şansınız bol olsun
  • Altyapısını kurmuyorsun paso hata milleti enayi yerine koymak mı yoksa gecenin bu vakti milletin hakkında girmekmi anlamadım gitti. Milletin gücü yetmiyor alamıyor işte pahalıya. Sende tutup 1000ytllik ürünü 100e satıyorsun. Sonrada hata. Madem satabiliyorsun 1000ytllik ürünlerde yap%50 indirim millet alır alacağını
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

quote:

Orjinalden alıntı: baranel

quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

quote:

Orjinalden alıntı: baranel

Aklıma pazartesi sendromu geldi umarım dh'den bu sefer alışveriş yapabilen biri olur....

pazartesi sendromundan birçok kez alışveriş yapmış ve memnun kalmış biri olarak neden ban anlamadım :)

cvp burada
    http://resim.donanimhaber.com/m_20876059/mpage_1/key_/tm.htm

yine alan almış... ben de ipod touch almıştım ordan... bir de profesyonel oyun klavyesi filan... yani olay işinize gelmedimi, size çıkmadımı ban... o zaman gidin millipiyango idaresine de ban diye pankart açın :)) adamlar tanıtım ve hizmet yapıyor, şikayet etmeyin yada siteye girmeyin de server rahatlasın :))

benim bahsettigimle senin aldıkların bir değil, ve milli piyango en azından daha insaflı, sana bu durumun ne olduğunu anlatayım, al eline 10 ürün ver reklamı ver reklamı sonra sonrası malum.. Evet adamlar tanıtım yapıyor bak bu doğru ama hizmet. kısacası orada'da burada'da ban yapan neye ban yaptığını iyibiliyor. gördüğüm kadarıyla sen hariç dh öyle anlamış.:))

NOT: ban o veya bu siteye değil sadece bu uyğulamayadır. Kim istemez ultra indirimle bir ürünalmayı herkez ister, işte sorunda burada başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 13 Temmuz 2009; 2:06:04 >

• sepetten otomatik silinir, ne kadar ekleseniz de böyle kampanyalarda kalmıyor sepette ürün
  • quote:

Orjinalden alıntı: hekimoglu19

Altyapısını kurmuyorsun paso hata milleti enayi yerine koymak mı yoksa gecenin bu vakti milletin hakkında girmekmi anlamadım gitti. Milletin gücü yetmiyor alamıyor işte pahalıya. Sende tutup 1000ytllik ürünü 100e satıyorsun. Sonrada hata. Madem satabiliyorsun 1000ytllik ürünlerde yap%50 indirim millet alır alacağını

hizlialin amaci ne.. reklam yapacaklar diye bize eziyet bizi uykusuz birakmak.. o yuzden onlarin isine boylesi geliyor..
  • Hadi hadi
    quote:

hepinize iyi geceler arkadaşlar allah kolaylık versin size bu işten bir nane olacağını zannetmiyorum ama neyse şansınız bol olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 13 Temmuz 2009; 1:11:27 >
  • Sepete eklesende farketmiyor ki fiyat düşmedikten sonra. 10 kere ekledim sildim. Ayrıca ben girince %10 indirim de görünmüyor. Son olarak sepete eklediğimiz ürünün fiyatı da düşüyor mu acaba burda ki fiyat düşünce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orjinalden alıntı: hekimoglu19

Altyapısını kurmuyorsun paso hata milleti enayi yerine koymak mı yoksa gecenin bu vakti milletin hakkında girmekmi anlamadım gitti. Milletin gücü yetmiyor alamıyor işte pahalıya. Sende tutup 1000ytllik ürünü 100e satıyorsun. Sonrada hata. Madem satabiliyorsun 1000ytllik ürünlerde yap%50 indirim millet alır alacağını

hizlialin amaci ne.. reklam yapacaklar diye bize eziyet bizi uykusuz birakmak.. o yuzden onlarin isine boylesi geliyor..

Öyle ama sabah 7de açacağım de miiletle resmen oynamak bu. Şmdi site kilit. Emin olduğum bişey var oda o tvler yarın öğleden önce satılmaz . Birde isteğim umarım forumdan birileri alır eşe dostlarına gitmz.

• kimse kimseyi zorla tutmuyor ki isteyen bekler istemeyen beklemez......
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.