kimse kimseyi zorla tutmuyor ki isteyen bekler istemeyen beklemez......
yaniiiiii
quote:
Orjinalden alıntı: shadow3804
Hadi ben de kaçar.Size iyi nöbetler....
Bende kaçtım kalktığımda bu forumda birisinin yaşasın aldım yazılarını görmek istiyorum:)
Ben kaçıyorum diye eleman eksiltmeye çalışmayalım ayıp oluyor İyi geceler sizlere ben kafaya koydum bekliyecem salı olana kadar.
En azından demin hata veriyordu, arada bir ürün sayfası açılıyordu.
Şimdi hata sayfasına bile düşmüyor.
sepete ekledik ama arkadasta sormus ekledigimiz guncel fiyat 1089(%10 ind.) peki 199'a indiginde sepet kendi guncelenecek mi?
Arkadaşlar site dayanamadı DH ahalisine error üstüne error veriyor.Hizlial.com milleti uykusuz bırakacağına sitenin altyapısını biraz güçlendirsin
Şahsen gece 9dan sabah 6ya kadar esk. media markt açılışı için beklemiştim. Bunu beklemek daha kolay olacaktı ama yarın işe gitmek zorundayım neyse 1 saat daha bekleyeyim.
Fiyat : 1,015.25 TL + KDV KDV Dahil : 1,198.00 TL KDV Dahil Havale,Tek Çekim : 1,150.08 TL KDV Dahil
99.83 TL'den Başlayan Taksitlerle
hadi ama beee
ben sabahtan berı o sayfadayım
sen yenısın galıba
bi ara ana sayfa bile hata verdi yaw
Talep azaldı galiba rahat açılmaya başladı biraz.
quote:
Orjinalden alıntı: freestyler7
Pazartesi bakıcaz bakalım samsung jet imiz gerçekten %10 inecek mi?Yoksa bindirimden indirim mi yapılacak.Eğer 873TL e inerse aldım gitti
HIZLIAL BİNDİRMEDİ ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK Maximuma 7 taksit 909TL iyi fiyat kargoda beleş hizliala teşekkürler şimdiden.Keşke havaleliyi 873TL yapsalardı çok şey mi istiyorum
iyi bakalım yakalamısbi arkadas.. :D
Bol SS olmadan aldım deyip mesaj yazmayın Fake kelimesini yapıştırırım.
Daha sonra indirim olarak yansıyor. Daha önce böyle olmuştu.
Server Error in '/' Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.