Şimdi Ara

2018 01-09 ENPARA SİNEMİA 18,99TL KAMPANYASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
21
Favori
41.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elmadilimi

Sinemia uygulamasında ileri tarihli bilet al kısmından devam ettiğinizde kart aktifleşiyor. Sonra cinemaximumun ya da hangi sinemaya gidecekseniz oranın Web sitesinden alıyorsunuz kredi kartı gibi kullanıp.

Kartı gişede kafaya göre kullanmak olmuyor bildiğim kadarıyla. Çünkü kod verirse kod kullanmak gerekiyor. Çoğunlukla da kod veriyor sanırım. Kaç aydır kullanıyorum daha hiç kartı kullan demedi.

anladım hocam saol o zaman zaten ileri tarihli bilet özelliğini kullanmak daha mantıklı bu özellik eskiden ayda 1 kereyken bunu şimdi sınırsız yapmışlar sanırım

bundan hem koltuğuna kadar her şeyi seçiyorsun eğer cinemaximum web sitesinden devam ediyorsan işleme hep bunu kullanırım.Bir de sinemaya gidince check in yapmayı unutmayın diyorlar.Eğer unutursak ne oluyor ki,ne anlamı var bunun?

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Cinemaximum üyeliğine puan da işleniyor ileri tarihli aldığınızda. 8 puan 1 bedava bilet oluyor.

Checkİn yapmadığınızda ne oluyor bilmiyorum. Bilet parasını kesebilir kredi kartınızdan.

Çünkü bileti önceden alıp başkasını da yollayabilirsin. Senin gittiğini tespit etmek için checkin yap diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

1 yıldır kullanıyorum 20 tl ile eşim ve ben. bu hali ile ayda 2 filme falan ancak gidiyoruz. Nadir aylar 3 de 3 yapıyoruz. herşeyi geçtim her ay gidecek 3 güzel film olmyor.
    Vevel ki yeni fiyatınız 29 dan yenilenecek dedi anında kapatıyordum. 29.00 dan hiç cazip değil
    bu kampanya devam ettiği süece sinemia kullanırım sonra ben kaçar.

sahsen coğu zama 10-13 arasina cinemaximum bileti bulunabiliyor. (nette opette migrosta vs)

sitelerde gezerken sinemia reklamları oluyor bu durumda 29,99 dan değil yine aylık 20tl civarlarından alabilirsiniz destek isterseniz dm atabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Dün kız arkadaşım,kardeşi ve ben yolcu filmine gitmeye niyetlendik. İkimizde sinemia var. Aldık kodları gişede geçersiz dedi. Rezil olduk. Parasını verip girdik filme. Ben şimdi bu parayı bunlardan nasıl tahsil edeyim. Thh mi ?

30dk içinde ilettiniz değil mi kodları birde eskiden sadece sinema salonu ve film seçiliyordu artı olarak seans saatini de eklemişler bilgilerden birini yanlış girme ihtimaliniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmadilimi

Nerede kullandınız bu şekilde?

Ben de bu şekilde yaparım diye düşünmüştüm ama site sinemaları için pnr kod verdi. Dolayısıyla kullanamadım Vodafone kodunu.

site sinemaları ? 1+1 i hangi sinema firması için demiştiniz ?
  • aliyildizim7 A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dediklerinizin hepsini yaptım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Site sinemaları firması

Siz nerede kullanabildiniz 1+1 şekilde?

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    Biz kaç aydır memnunuz helal olsun sinemia

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yau ne güzel yabancı filmler var fakat saçma sapan Türk filmleri nedeniyle izmirde salonlarda yok olanlarda seansı bir iki tane ve saçma saatlerde böyle giderse şubat ayında yenilemicem üyeliğimi cinemaximum saçmaladı iyice

• elmadilimi E kullanıcısına yanıt
    Bende cinemaximumlarda kod veriyor, diğer salonlarda kart çektirip alıyorum bileti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos sinemia uygulama güncellemesinden sonra ileri tarihli bilet alınmıyor artık,kardeşimin android telefonundan alabildim bilet. İphone olanlar denesin bi ileri tarihli bilet almayı uygulama kapanıyor. Şubat ayında sinemia ile vedalaşcaz demek

2018 01-09 ENPARA SİNEMİA 18,99TL KAMPANYASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 19 Ocak 2018; 16:42:45 >

• Sorun bitmiyor ios uygulamasında chekin yapamıyorum film çıkmıyor listede

• ysakay kullanıcısına yanıt
    Canlı destekden yazdınız mı ne dediler

• elmadilimi E kullanıcısına yanıt
    O arkadaşa sormak lazım ben 1 artı 1 yapmadım hiç bir sefer cinemaximumda yapacaktım hediye bilet koduyla ilgisi sıkıntı olmuştu :)

• radko kullanıcısına yanıt
    Demek ki talep var ne yapsınlar :))

• man utd kullanıcısına yanıt
    İyiymiş cinemaximum hariç. 1+1 yapabilirsiniz :))

• man utd kullanıcısına yanıt
    Ben de sadece cinemaximum ve site sinemalarında denedim. İkisinde de kod verdi.

O nedenle Vodafone 1+1 kullanamadım

Sıkıntı çözülmüş mü şimdi sıkıntı yok gibi

Sıkıntı çözülmedi canlı desteğe biletin resminide attık artık kartı kapatırlarsa kendileri bilir,ben chekin yapmaya çalıştım listede girdiğim film çıkmadı

İleri tarihli bilette Sinemia uygulamasından film seçilmiyor ki salon ve saat vs seçiliyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.