Şimdi Ara

2018-2019 Sezonu ilk 5 nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aykut kalırsa

1- GS
    2- FB
    3- BJK
    4- BAŞAK
    5- TS

Herhangi bir hoca gelirse

1- FB
    2- GS
    3- BJK
    4- BAŞAK
    5- TS
  • Ligin en iyi kadrosu Beşiktaşta unutmayın bunu ayrıca gene ligin en iyi 2 hocasından biri var. Bakmayın siz Negredo kalası yüzünden gol atamadık fazla. 1 2 transfer değiştirir her şeyi.
  • Bizim kadroya en az 4 ilk 11 oyuncusu gelmezse ilk 2 ye zor gireriz.

Sanki kadro iyiymişte Hoca yuzunden şampiyon olamamışız gibi hava estiriyor taraftar.

FFP yuzunden takviye yapamazsak seneyede hayal kırıklığına hazır olun kaldı ki seneye Bjk Cl gitmediği için komple lige odaklancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris01 -- 10 Haziran 2018; 17:7:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Bizim kadroya en az 4 ilk 11 oyuncusu gelmezse ilk 2 ye zor gireriz.

Sanki kadro iyiymişte Hoca yuzunden şampiyon olamamışız gibi hava estiriyor taraftar.

FFP yuzunden takviye yapamazsak seneyede hayal kırıklığına hazır olun kaldı ki seneye Bjk Cl gitmediği için komple lige odaklancak.
    Aykut gitsin herhangi bir hoca gelsin şampiyonuz diyenler bile var. Aynen en az 4 transfer şart ama en önemlisi hoca seçimi. Yönetim Umarım Aykut gitsin de kim gelirse gelsin havalarına uyup Moyes, Enrique gibi isimleri getirmez. Bana kalırsa kim gelirse gelsin gene Terim 'li GS ağır favori şimdilik. Yapılacak yanlış hamleler de bizi oldukça geriye iter.

Ek olarak şu ortamda Buvac ismi ön planda, diğerlerine nazaran daha iyi tercih olarak duruyor ama bence Ersun Yanal daha iyi tercih olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 10 Haziran 2018; 17:45:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

Aykut gitsin herhangi bir hoca gelsin şampiyonuz diyenler bile var. Aynen en az 4 transfer şart ama en önemlisi hoca seçimi. Yönetim Umarım Aykut gitsin de kim gelirse gelsin havalarına uyup Moyes, Enrique gibi isimleri getirmez. Bana kalırsa kim gelirse gelsin gene Terim 'li GS ağır favori şimdilik. Yapılacak yanlış hamleler de bizi oldukça geriye iter.

Ek olarak şu ortamda Buvac ismi ön planda, diğerlerine nazaran daha iyi tercih olarak duruyor ama bence Ersun Yanal daha iyi tercih olur.

Alıntıları Göster
    Hoca seçimi önemli ancak FFP varken transfer nasıl yapılacak ben onu düşünüyorum daha çok.

Herkes transfermarketten bonservissiz oyuncuları yazıyor ancak bu adamlar en son seçenek Bizim ligi düşünüyor. Eskiden para ile ikna ediyorduk. Şimdi kur farkı takımın mali durumu bu yoluda tıkıyor.

Gs de mali acıdan çıkmazda onlar bize göre şanslı Cl geliri alacaklar ama yıllık ücreti fazla olan oyuncular sıkıntı yaratıyor ve FFP anlaşması imzaladılar bundan sonrası için çok planlı hareket etmeleri gerekecek.

En şanslı takım BJK gözüküyor. Gecen sene CL odaklanıp ligi kaybettiler takımları yaşlı ama kaliteli FFP anlaşmaları bitecek. Bu sene komple lige odaklanacaklardır. Şampiyonluk için en şanslı ben BJK görüyorum.

Bizim durumumuz içinse Allah Ali Koçun yardımcısı olsun demekten başka bir şey söylemiyorum.

• Aykut giderse çok büyük ihtimalle şampiyon oluruz, Bjk takımı küçültüyor Gs'nin ağır FFP cezası var. Ama Aykut çapsızı kalırsa Gs'yi yine bir şekilde şampiyon yapar çapsız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Hoca seçimi önemli ancak FFP varken transfer nasıl yapılacak ben onu düşünüyorum daha çok.

Herkes transfermarketten bonservissiz oyuncuları yazıyor ancak bu adamlar en son seçenek Bizim ligi düşünüyor. Eskiden para ile ikna ediyorduk. Şimdi kur farkı takımın mali durumu bu yoluda tıkıyor.

Gs de mali acıdan çıkmazda onlar bize göre şanslı Cl geliri alacaklar ama yıllık ücreti fazla olan oyuncular sıkıntı yaratıyor ve FFP anlaşması imzaladılar bundan sonrası için çok planlı hareket etmeleri gerekecek.

En şanslı takım BJK gözüküyor. Gecen sene CL odaklanıp ligi kaybettiler takımları yaşlı ama kaliteli FFP anlaşmaları bitecek. Bu sene komple lige odaklanacaklardır. Şampiyonluk için en şanslı ben BJK görüyorum.

Bizim durumumuz içinse Allah Ali Koçun yardımcısı olsun demekten başka bir şey söylemiyorum.

Alıntıları Göster
    Evet Allah Başkanın yardımcısı olsun. Şu ortamda taraftara düşen bence sabredip desteklemek zira işi hiç kolay değil FFP varken. Ben gene GS' yi favori görüyorum. Bjk kadrosu yaşlandı CL' ye gidemeyecek olmaları da ağır darbe oldu. Bir de bir kez rüzgar tersine döndü mü zor oluyor çevirmek. Bakalım hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

Evet Allah Başkanın yardımcısı olsun. Şu ortamda taraftara düşen bence sabredip desteklemek zira işi hiç kolay değil FFP varken. Ben gene GS' yi favori görüyorum. Bjk kadrosu yaşlandı CL' ye gidemeyecek olmaları da ağır darbe oldu. Bir de bir kez rüzgar tersine döndü mü zor oluyor çevirmek. Bakalım hayırlısı.

Alıntıları Göster
    Aynen hayırlısı taraftarın yapması gereken yeni yönetime destek olmak. Taraftar her şey hemen olsun ister ama o kadar kolay değil hiç bir şey o kadar. Taraftara kalsa Vitor açık ara şampiyon olması lazımdı. O takımdan bir Nani gitti yerine Lens geldi. Üç aşağı beş yukarı aynı takım yine şampiyon olamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Ligin en iyi kadrosu Beşiktaşta unutmayın bunu ayrıca gene ligin en iyi 2 hocasından biri var. Bakmayın siz Negredo kalası yüzünden gol atamadık fazla. 1 2 transfer değiştirir her şeyi.
    Biraz erken başlamadıniz mi yav bi dunya kupasi izleseydik

• GS
    FB
    BASAKSEHIR
    BJK
    TRABZON

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Bu sene erken başlamışsın güldürmeye. Geçen senekileri hatırladıkça gülüyoruz teşekkürler.

Beşiktaş ilk 3'e giremeyecek. Fenerbahçe şampiyon Galatasaray ikinci olur. Beşiktaş %40 küçülmeye gidiyormuş zaten menemen günlerine döndüler. Bu kadar kiralık adam üzerinden dönülmemeliydi.
  • Galatasaray

Başakşehir

Fenerbahçe

Beşiktaş

Ankaragücü

• #stayWithUsSirAykutKocamanson
  • Bu sezon Başakşehir'le çekişirsiniz şampiyonluk için.
    GS'nin ŞL fikstürü sıkıştıracak, bizde de kadro küçülmesi olacak ekonomik nedenlerle.

FB
    Başak
    BJK/GS

veya

Başak
    FB
    BJK/GS

3 ve 4 oynayabilir.
  • 1-FB/BJK
    2-BJK/FB
    3-GS
    4-Başakşehir
    5-Sivas

erken baya bu tahminleri yapmak için transfer dönemini görmek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.