|
Bildirim
|
Fen ve edebiyat kolaydı. Matematik alışkın olduğumuz soru tarzı dışında geldiği için biraz afallattı. Ve ben şahsen o kadar cok analitik ve elips hiperbol falan beklemiyordum. Pek çalışmamıştım onlara. Zira sayın bakanımız formül ağırlıklı konuların kaldırılacağını daha akılcı sorular geleceğini söyleyince ve bahsi geçen konular bu sene kaldırılacağı için kendimce çıkmaz kanısına kapıldım.
Sonuç olarak hiçbir sey yapamadım geometri adına . Size tavsiyem kendinizi hiçbir şeye sartlandirmayin. Her şeye hazırlıklı olun. Ben bu sene mat 2 nin yine çok belirleyici olacağını düşünüyorum |
Mat mat maat...Mat yapan kazanıyor ösym sınavını yıllardır istisna durumlar hariç böyle ne yazık ki.
Şahsen ben zorluğun mat ve fene eşit dağıtılmasını isterdim. |
70+ yapanlar icin eleyici degildi,50- icin zordu. cok basit ya da zor soru yoktu.
|
istatistiklere gore turkiye ortalama olarak ayt de gerek matematik gerek fizik kimya biyoloji olsun , 4 neti bile gecememis. sanmiyorum zorlicaklarini fenden
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 9 Mayıs 2019; 1:32:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 9 Mayıs 2019; 8:13:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |