Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (1035. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
155
Favori
1.486.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10321033103410351036
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.18 Ocak celbi için Ankara/Mamak MEBS okullarına gidecek kimse var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 bin tl maaşla bedelli gitsen bi dert, 6 ay gitsen iş sıkıntı çıkartıyor arada kaldım.
  • Arkadaşlar, benim tecilim temmuz ayında doluyor. 2020 ilk dönem belliye başvuracağım. henüz tecili dolmadan başvuranlar açısından bir sıkıntı oluyor mu? Seneye kurada adım çıkmazsa bu durumda başvurum iptal mi oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Arkadaşlar yoklama başvurusu yaparken

Okul Kayıt tarihi alanı boş olduğu için işleme e-devlet üzerinden devam edemezsiniz. En yakın askerlik şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir.
    böyle bir hata veriyor.
    Nasıl çözülür bu hata??
    Nasıl çözüldü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Nasıl çözüldü?

Alıntıları Göster
    Şubede halledildi hocam. E-devlet ile msb kayıtları senkronize değil. Yoklama yapılmasına rağmen de orda yoklama yok yazıyordu. Bütün işinizi gidin şubede halledin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şubede halledildi hocam. E-devlet ile msb kayıtları senkronize değil. Yoklama yapılmasına rağmen de orda yoklama yok yazıyordu. Bütün işinizi gidin şubede halledin.

Alıntıları Göster
    Gittim düzeltti, asal yoklama başvurusunu da yaptım sağlık raporunu alıp ordan askerlik şubeye ordan da yedek subay terciihi yapılıyor değil mi?
    Başka yapmam gereken bir işlem var mı? Ne bilgi var bir yerde ne bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Gittim düzeltti, asal yoklama başvurusunu da yaptım sağlık raporunu alıp ordan askerlik şubeye ordan da yedek subay terciihi yapılıyor değil mi?
    Başka yapmam gereken bir işlem var mı? Ne bilgi var bir yerde ne bir şey.

Alıntıları Göster
    Bedelli için son olarak şubeden sevk belgesi almak yetiyordu. Yedek subay işlemleri hakkında bilgim yok. Şubede bilgi vermediler mi

• quote:

Bedelli için son olarak şubeden sevk belgesi almak yetiyordu. Yedek subay işlemleri hakkında bilgim yok. Şubede bilgi vermediler mi

Alıntıları Göster
    Bilgi milgi veren yok hocam

• beyler bd 31 olarak kayseride yaptım ben 18 ekimde terhis oldum ama dönüş yol param ve asker param yatmadı bazı arkadaşlara 2 kere bile yatmış bana gelen giden yok napmalıyım ?
  • Sonund Kütahyada askerliği tamamlayıp geldim.

• Merhabalar,

Edevlet üzerinden, ASAL Bedelli Sevk Başvurusu ekranından işlem yapmak istediğim de "Sistemde kayıtlı sevk bilginiz bulunmamaktadır.Lütfen en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz." hatası gelmekte. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTTAA

Merhabalar,

Edevlet üzerinden, ASAL Bedelli Sevk Başvurusu ekranından işlem yapmak istediğim de "Sistemde kayıtlı sevk bilginiz bulunmamaktadır.Lütfen en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz." hatası gelmekte. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu
    Benimde başıma gelmişti bu durum. Askerlik şubesine gidip alırsın belgeyi. Sıkıntı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder AYDIN

Benimde başıma gelmişti bu durum. Askerlik şubesine gidip alırsın belgeyi. Sıkıntı yok :)

Alıntıları Göster
    Ben henüz başvurmadım hocam. Bedelli başvurusu dahi yapamadım bu sebep ile :)
  • Herkese selamlar,

Burası yeri mi bilemedim ama yazmak istedim.

Sevk tarihim olan 7 Mart'da Tekirdağ 8. Mekanize Piyade Tugayında bedelli askerlik görevime başlayacağım.

2019'dan sonrası bedelli yapacaklar için pahalı bir seçenek oldu öncekilere göre maalesef. Sağlık olsun diyelim. Yapan ve yapacak olan herkese hayırlı teskereler dilerim.

Gideceğim yer ile alakalı pek iyi veya kötü yorum okumadım. Orta halli bir yer gibi. Sonuç olarak 1 ay da olsa insan merak ediyor.

Mart sevkinde gidecekler var mı? Ve önceden gitmiş arkadaşlar burayı nasıl bilirlerdi?

Herkese iyi forumlar
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mesaj gönderemedim buradan sormak zorunda kaldım. Yıllık izin kullanarak mı askerliğe gittiniz? Bir sorun oldu mu?
  • earslan_ E kullanıcısına yanıt
    yok kanunen yasak izinli olmamanız gerek .Kanun gereği ücretsiz izinli sayıldık.Ama özel sektörde çıkışı yapılmadan gelen arkadaşlar vardı.Çalıştığınız kurum ile de alakalı biraz.
    Anladım, teşekkür ederim
  • 15.000 lik bedelli bitmedi mi daha? siz yeni sistem mi gideceksiniz?

bende onu merak ediyorum bitmedi mi ya bu ?
  • 15.000tl lik bedellide kilo ve benzeri nedenlerle erteleme alanlar kaldı galiba.
  • 
Sayfa: önceki 10321033103410351036
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.