Şimdi Ara

2018 de mezuna bırakıp 2019 da hedefine ulaşanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ea cıyım. Eksiklerim türkçede pratik. Ayt matta tüm konuları bilmeme rağmen bir ağırlık vermem lazım. Geometri de aynı şekilde. Bir de tyt fen de 9 net yaptım onu 17-18 bandına çıkarmam lazım. Tüm yıla yaydığımda hatta bunları eylülden aralığa kadar yaydığımda günde 5-9 saat aralığında biter diye umuyorum. Eksiklerimi de maalesef sınav anında tespit ettim daha önce tamım sanıyordum 😕 Bir de şeyi soracağım habire bildiğiniz şeyleri tekrardan çalışmak sıkmıyor muydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murphyslaw M kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ilk iki yıl çalışmamışsınız sizden öyle bir farkla ayrılıyorum ben çünkü bu yıl günde 10 saat çalıştım ortalama.Tabii üçüncü yıl müthiş bir çekiş var çok tebrik ederim sizi harikasınız. Konunuz da çoğu şey için çok açıklayıcı teşekkür ederim.

• Batikonn B kullanıcısına yanıt
    Konularımı biliyordum ama tam sayılmazdı. Dershaneye gittim ama genelde birebir almak ve düzen sağlamak için. Mezunda daha çok çalıştım ama bence birikim oldu: yani iki yılın çalışmasının ürünü bu. Son dönemler sıkı çalıştım birinci dönem kişisel sebeplerden çalışmadım

2. yıl son 6 ay çalıştım ama yetmedi hocam konuları oturtamadan geçtim yine de yetişmedi

Umarım faydası olur, en azından 10 saat çalışmana rağmen neden olmadı neleri değiştirmen gerekiyor belki bu konuda yardım edebilmişimdir, başarılar diliyorum

• 12 de nasılsınız 30k yine temel isteyen bir sıralama sonuçta. Dershaneye gittiniz mi? Kendinize vakit harcadınız mı yoksa tüm gün çalıştınız mı? Bunları soruyorum çünlü çok fazla değişken var herkesin tavsiyesini alırken başarılarını dinlerken bu etkenlerin sonucu nasıl etkilediğini de merak ediyorum umarım sıkboğazlık yapmıyorumdur.

• loyals L kullanıcısına yanıt
    Efsane çekmişsiniz hocam sayısal mısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavsiye konusu bekleriz hocam çok iyi çekmişsiniz :)

• yok ben esit agirliktim

• XXLAP kullanıcısına yanıt
    Hangi lise?

Bildiğim şeyleri çalışmadığım için 11-12 saate çıkmıyordum hocam. İlk başta konuyu çalışırken önemli yerlerin değil sadece bilmediklerimin veya tereddütte olduklarımın altını çiziyordum. 2. yılım olduğundan çok fazla olmuyordu ve bunları okumak max 5dkmı alıyordu her konu için.

• Before:
    2018 de mezuna bırakıp 2019 da hedefine ulaşanlar

After:
    2018 de mezuna bırakıp 2019 da hedefine ulaşanlar

Bilgisayardi hefef de cilginlar gibi yukseldigi icin gelmedi. Ikinci meslek tercihim olan ege makine mühendisliği geldi. Tytde anksiyetemden dolayi cok panik yaptim. Buna da şükür diyorum ama.

• konuda da denilmiş 1. mezunluk kötü değil hatta artık gayet sıradan

ben kendi kendimi yedim bitirdim günde 1 saat bile çalışmadım sürekli olumsuz şeylere takıldım durdum

meslek liseliyim zaten temel de yok bir de çalışmadık

obp 60

neyse uzatmadan sonuç

420k- 300k ea
    100k- 20k sözel

istediğim sıçramayı elde edemedim low eloda kaldım :D

çalışmadan gelen sonuçlar. hakkını vererek çalışan mezun senesinde istediğini elde eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 10 Ağustos 2019; 15:25:12 >
  • Corvoattano581 kullanıcısına yanıt
    Gazi bilg yazdın mı hocam gelmedi mi?
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Maddi durumlardan dolayi şehir disi yazamadim hocam.

hmm tamam hocam makine de güzel bende 2020 için bilg veya makine düşünüyorum arabalara ilgim var.
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Hocam insanin sevdiği isi yapınca elbet ki başarılı olacagina inaniyorum. İçinize hangisi siniyorsa onu secin :) makine secerseniz meslektas oluruz tabii.

Hocam onu tercih zamanı araştırıcam gerçekten otomotivde yüksek lisans yaparım seçersem :D. Makine okursam arabamın tamiratlarını kendim yapabilir miyim?

Dmax da araba belgeselindeki tamirci var ya onun yaptığı her şeyi yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipsiz_Tatlı_Karakter -- 10 Ağustos 2019; 18:47:37 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.