Şimdi Ara

2018 Dünya Kupası | Şampiyon FRANSA (536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.806
Cevap
11
Favori
45.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunculuğunda ve teknik direktörlüğünde bu kupayı alma başarısı gösteren isimler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Çirkef ispanya nasıl ödül aldı anlamadım az sarı kart gördü diye mi?

Pas oyunu ile aldı tabi top çevirirsen 120 dakika o kadar az kart görürsün doğal olarak.

• Kardes hollanda olmus bitmis diyorum 2022 de birak gruplardan cikmayi elemeyi bile gecemezler sen hala Türk dusmanligi yapiyon bizim oyuncular suan hollandadan net iyi Ali koc Fenerbahcesi milli takimi dahada geclenstirir merak etme sen (kalenin berkeyi almasi gibi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ballondor kime gidecek acaba çok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Kardes hollanda olmus bitmis diyorum 2022 de birak gruplardan cikmayi elemeyi bile gecemezler sen hala Türk dusmanligi yapiyon bizim oyuncular suan hollandadan net iyi Ali koc Fenerbahcesi milli takimi dahada geclenstirir merak etme sen (kalenin berkeyi almasi gibi)
    Türkiye milli takımı bu hükümet gitmediği sürece bir yol alamaz.Heleki bu tff ve uygulamaları ile bizden bir yol olmaz.Bizim sorun sadece futbol değil.Duygular bitmiş herşey para olmuş torpil olmuş evlatçılık olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

troll mu gerçek mi la

Oynadığı son 2 maça bakacak olursak doğru. Saha da var mı yok mu belli değil adam. Bunlar topçu değil şişirilmiş koca bir balon. Ronaldo dan başkası yalan

Alıntıları Göster
    beynin yanmıs kardeş üzüldüm allah anana babana sabır versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

hirvatlar cok yoruldu ama fransayla final bekliyorum
    evet tahmin edildigi gibi ama zenciler acimadi
  • Lüleburgaz kupayı alsaydı iyiydi
  • 2018 Rusya Dünya Kupası bitti.

• DK Ballon dor için belirleyici değil tamamen yani 2 senede bir milli takım turnuvası denk geliyor ha kazanan takımda süper star varsa evet etkileyebilir ama tam belirleyici değil.

Belirleyici olan CL şampiyonluğudur ya da CL performansıdır Ronaldo üst üste 3.kere alan takım ve oyuncu olarak tarihe geçti 15 gollede gol kralı oldu bu sene de Ballon dor onun olacak ha Ocak a kadar oynanacak CL performansıda etkileyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Modric dururken ronaldo ballondor alırsa yazıklar olsun
    Zamanında İniesta dünya kupasını kazanmasına rağmen ödülü Messi'ye vermişlerdi muhtemelen yine aynısı olur.

• Yavaş, Mbappe iyi çıkış yakaladı ancak hucüm hattında Griezmann bile daha iyiydi Fransa'da ona kadar, gol sayısının 1.5'la çarpıldığı leş lig Fransa zaten hiç etkilemez ee avrupada'da Real Madrid üstünüzden geçmişti Mbappe o tarz ödülleri istiyorsa büyük takıma gidecek daha çok genç o yapay takımda da kalacağını sanmam zaten her şeyin vakti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

DK Ballon dor için belirleyici değil tamamen yani 2 senede bir milli takım turnuvası denk geliyor ha kazanan takımda süper star varsa evet etkileyebilir ama tam belirleyici değil.

Belirleyici olan CL şampiyonluğudur ya da CL performansıdır Ronaldo üst üste 3.kere alan takım ve oyuncu olarak tarihe geçti 15 gollede gol kralı oldu bu sene de Ballon dor onun olacak ha Ocak a kadar oynanacak CL performansıda etkileyecektir.
    Dünya kupası en büyük futbol organizasyonu.neden cl belirleyiciyken dünya kupası belirleyici olmasın ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 15 Temmuz 2018; 21:23:59 >
  • 2014 Dünya Kupası en genç oyuncu Paul Pogba

2018 Dünya Kupası en genç oyuncu Kylian Mbappe

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

sonuna kadar hakettik.

Alıntıları Göster
    Finale kadar sadece kontratak oynayarak cıktı. Peru yu zor yendi

Bence Belçika veya Hırvatistan haketmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Zamanında İniesta dünya kupasını kazanmasına rağmen ödülü Messi'ye vermişlerdi muhtemelen yine aynısı olur.

Alıntıları Göster
    Golden Ball'u Diego Forlan almıştı o sezon.Dünya kupası almak yetmiyor.Golden Ball'u alacaksın.Ballon D'or bireysel bir ödül.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 15 Temmuz 2018; 21:27:0 >
  • Hiç bir maçı izlemedim içimden gelmedi Türkiye nin olmadığı şampiyonayı ben ne yapayım. Bunu niye yazdım onuda bilmiyorum

• Hırvatistan’ı da tebrik etmek lazım sonuçta finale kadar yükseldiler helal olsun onlara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.