Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
208.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tripadv sayesinde Metin Bey in otel muduru oldugunu herkesle ilgilendigini vs ogrendik. Ancak bazi mesajlarda alt alta ayni yanlislar yapilinca bu yorumlarin birileri tarafindan yazdirildigi algisi olustu bende nedense. Dikkat ederseniz Hilton by Garden Inn yaziyor bu mesajlarda ki dogrusu Garden Inn by Hilton olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

Aquasis Deluxe Resort & Spa

Arkadaşlar malumunuz bu otek geçen yıl mayıs ayında yeni açılmıştı.2 sezonluk yorumlara bakacak olursak insanlar memnun gibi görünüyor. Fiyatı da güzel gibi. Buraya gidip kalan var mı ?

Ulan şaka gibi otele 2 günde tam 1500 TL zam geldi
  • redkit09 kullanıcısına yanıt
    Bu otel bayağı uygun fiyat olarak ama tripadvisor da yapılan yorumlar bayağı ısmarlama geldi bana

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Hocam aradığımda sadece Voyage Gold kart sahiplerine ek %5 indirim olacağını söylediler başka bir indirim yapmıyorlar ısrar etmeme rağmen kartımızda yok bakalım nasip ek indirim almış olsam almayı düşünüyorum
  • Arkadaşlar otelleri değerlendirmek için instagram da bulunan otel etiketlerinde de faydalanabilirsiniz direk otelden faydalanan kişiler fotoğrafları orjinal tatilci fotoğrafı, fikir almak isterseniz mesajda atabilirsiniz hesaplarına

• evet arkadaşlar hilton kemeri bugün kontrol ettiğimde yani erken rezervasyon başladığının 4. gününde. dün satışa kapanmış olan 19haziran-16 temmuz tarihleri tekrar satışa açılmış.ama bir supriz yaparak. indirim oranı %40 a düşmüş.Her gün yeni bir yenilikle karşımıza çıkıyor bu otel :)
    erken rezervasyonun başlatıdğı
    1.gün %50 indirim
    2.gün %45 e düştü
    3.gün yazdığım tarihlerde tüm oda tipleri satışa kapandı
    4.gün yani bugün %40 indirim oranıyla tekrar satışa açıldı
    5.gün için izlenimlerim devam edecek:)

resmen dalga geçiyorlar insanlarla başka bir açıklaması yok.%60 indirim yapsa bile gitmem daha oraya.tamamen kişisel görüşümdür :)
  • Fiyatlar cok cazip gibi gelmedi bana 2017 haziran ayi baslarinda rezervasyon yaptirmistim Ramazan bayrami1820tl 4 gece konakladigim otel 2018 kurban bayramin da fiyati 1860tl cok espirisi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erescan -- 16 Kasım 2017; 11:23:13 >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Birinci tercihim alkolsüz olması ama malesef yok. Ancak en azından alkollü olanlarda Alkolsüz Herşey Dahil fiyatlandırması ayrı olan oteller arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YNaniSK -- 16 Kasım 2017; 11:36:23 >
  • Ben umutluyum sırf alkol kullanmıyoruz diye düzgün bir tatil yapamıyoruz. Eğer olur da aramalarınızda denk gelirse haberdar ederseniz sevinirim.
  • t3ksas kullanıcısına yanıt
    Hocam bu böyle gidecek çünkü kur farkı gün geçtikçe artıyor. Doların 4,1-4,2 seviyelerine gelecegini artık uzmanlar dillendirmeye başladı. Türk parası değer kaybettikçe ne yazık ki bizim gibi Türk parası cinsinden geliri olan insanların alım gücü iyice düşecek. Yabancı acentalardan kontrol ederseniz fiyatlarda bir değişiklik olmadığını görürsünüz zaten, adam 5 yıl öncede 500-600 euro ya rez alıyordu şimdide çok acı gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

Hocam bu böyle gidecek çünkü kur farkı gün geçtikçe artıyor. Doların 4,1-4,2 seviyelerine gelecegini artık uzmanlar dillendirmeye başladı. Türk parası değer kaybettikçe ne yazık ki bizim gibi Türk parası cinsinden geliri olan insanların alım gücü iyice düşecek. Yabancı acentalardan kontrol ederseniz fiyatlarda bir değişiklik olmadığını görürsünüz zaten, adam 5 yıl öncede 500-600 euro ya rez alıyordu şimdide çok acı gerçekten

hocam iyi güzel söylemissinde 4 günde ne değişti kur bazında.eğer illaki kur olayını diyorsan diğer oteller neden bu şekilde uygulama yapmıyor da sadece bu otel yapıyor.4 günden bahsediyoruz bir kaç aydan değil hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ksas

quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

hocam iyi güzel söylemissinde 4 günde ne değişti kur bazında.eğer illaki kur olayını diyorsan diğer oteller neden bu şekilde uygulama yapmıyor da sadece bu otel yapıyor.4 günden bahsediyoruz bir kaç aydan değil hocam :)

Hocam diğer oteller ilk hesaplarını yaparken kur riskini hesaplayıp kar oranlarını yüksek tutmuş olabilirler bunlarda minimum seviyede kar marjı hesap edip erken rezervasyon giriş yapmış olabilir. Geçen sene tatil yaptığım innvista otel mesala direk 2700 den fiyat açmış 5 gece icin denize sıfır değildi ve belekte(deniz kalitesi açısından) konumlu. Gecen sene innvista erken rez. 1800 lira civarında bir fiyatı vardı hesap edin artık.

• Takipteyim bu sene önerilerinizi beklerim

• Kisacasi uygun fiyat bulamadik beklemedeyim bir cok otel fiyat aciklamamis bir kac gune uygun fiyat gelirse rezervasyon yaparim.. Olmadi memleket ziyareti yaparim :)

• Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki 3 tercih arasından 1 ini seçmek durumunda olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Nedenleri ile birlikte yazarsanız memnun olurum.

1) Barut Hotel Kemer
    2) Akka Antedon Hotel Kemer
    3) Doubletree by Hilton Kemer

1 sorum daha olacak. Aşağıdaki 3 tarih arasından 1 ini seçmek durumunda olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Malum Antalya olduğu için sıcak vs. biraz tedirginim.
    1) 8-13 Haziran
    2) 9-14 Temmuz
    3) 11-16 Eylül

Şimdiden yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Saygılarımla...
  • 16 Ağustos/19 Ağustos f/p otel bulan var mı arkadaşlar
  • kaganmit K kullanıcısına yanıt
    Temmuz seçerdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Temmuz seçerdim

Temmuzda antalyaya gitmek gibi bir yanlisi 2016 yilinda yaptim. 20 temmuzda gittim. Crystal sunset luxury otele. Hava o kadar sicakti ki havuzlar serinletmek yerine daha cok yakiyordu. Hic tat alamadik bir daha temmuz ayinda gitmemeye tovbe ettim desem yeridir. Ondan once mayis 23te gitmistim ideal sicakliktaydi 1 kere yagmur yagmisti. Bu sene 8 eylulde gittim ve mukemmeldi. Onumuzdeki sene ramazan bayrami sonrasi haziran 20 gibi veya yine eylul dusunuyorum.

• kaganmit K kullanıcısına yanıt
    Yukaridaki otellere bagli olarak sececeksem 8 13 haziran secerdim. Sezon baslari performans olarak daha iyi oluyor. Calisanlar yeni sezon heyecaniyla hareket ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Yukaridaki otellere bagli olarak sececeksem 8 13 haziran secerdim. Sezon baslari performans olarak daha iyi oluyor. Calisanlar yeni sezon heyecaniyla hareket ediyorlar.

Peki hangi oteli tercih ederdiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.