Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
208.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam alkol istemiyorsaniz bence tam pansiyon otel ya da tpp otel arastirin. Zaten kola vs soguk iceceklere vereceginiz parayla hersey dahil sistemle ayni paraya cikarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Yukaridaki otellere bagli olarak sececeksem 8 13 haziran secerdim. Sezon baslari performans olarak daha iyi oluyor. Calisanlar yeni sezon heyecaniyla hareket ediyorlar.

Peki hangi oteli tercih ederdiniz?

Hocam otel olarak yaniltmayayim sizi. Bahsedilen otellerin hicbirine gidemedim cunku. Hilton Kemer yeni tadilattan cikacak bu kismi atlamayin derim sadece. Oteli bastan asagiya yenileyeceklerse yetismeyebilir. Bence bir hafta kadar sabredin. Butun acentalar fiyatlari aciklasin ona gore bir tercih yapin derim.

• Jiva beach resort icin ne dersiniz daha once hep antalya otellerin gittim fethiye ilk olacak %55 indirim gozukuyor etsturda hava temmuz başı uygun mudur yemek,içki ve denizi nasildir? Tesekkurler. Bir de ucak biletleri su an baya pahali gozukuyor ne zaman almak gerekir ucak biletlerini?

• quote:

Orijinalden alıntı: fujigef

https://www.urlaub.de/

https://www.thomascook.de/

https://www.holidaycheck.de/

yaz sezonu ortalama fiyatlarına dair bilgi verebileceğini düşünüyorum

Tamam anlaşıldı bu senenin moda oteli kemer merkezdeki hilton bilmem ne oteli ,fakat bu arkadaşın verdiği linklere bir bakın elin yabancısı bizim verdiğimiz paranın nerdeyse yarısına aynı otelde kaldığını görebilirsiniz .Yurt dışından mı rezervasyon yaptırsak acaba

• IC Hotels Santai Family Resort için 02.07.2018 giriş 06.07.2018 çıkış olarak 2304 kara - 2424 deniz tarafı standart oda veriyor.
    Tavsiye edermisiniz? Geçen seneki fiyatlarını bilen var mı arkadaşlar?
    Eşim ve 5 yaşındaki ikiz çocuklarımla gitmek istiyorum.

Saygılar,
  • BoCexxx kullanıcısına yanıt
    Geçen sene gitmiştim dönemin konusunda paylaştığım yazı,https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=128381807

• BoCexxx kullanıcısına yanıt
    IC SANTAI OTEL geçen sezon 2017 fiyatları (Deniz tarafı)

22Nisan 5 Mayıs arası 162.50 ×2 Kişi

O6 Mayıs 26 Mayıs arası 173.25 × 2 kişi

27 Mayıs 9 Haziran arası 189.75 ×2 Kişi

11 Eylül 01 Ekim arası 145.75 ×2 Kişi

• Behken B kullanıcısına yanıt
    Elin yabancısını bırak kktc vatandaşı bile aynı şekilde yarı fiyattan yararlanıyor. Benim bir arkadaşın eşi rus kadının 900 kaldığı otelde kocası 1800 kaldı hesabı siz yapin artik. Elaman fark vermeden karısının yaninda tatil yapamadı rezilliği dusunebiliyormusunuz.

• Voyage Belek de kış tatili yapan oldu mu hizmet kalitesi düşüyor mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

Elin yabancısını bırak kktc vatandaşı bile aynı şekilde yarı fiyattan yararlanıyor. Benim bir arkadaşın eşi rus kadının 900 kaldığı otelde kocası 1800 kaldı hesabı siz yapin artik. Elaman fark vermeden karısının yaninda tatil yapamadı rezilliği dusunebiliyormusunuz.

Bizim paramız değersiz olduğu için aslında durumun tam tersi olması gerekir fakat otelciler yerli tatilci istemediği için yabancıya düşük fiyat veriyorlar. Bu yapılan etik değil. Ellerinden gelse kapıdan içeri sokmazlar yerli turisti. Bu işe aslında turizm bakanlığının el atması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 17 Kasım 2017; 8:26:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doubletree by Hilton Kemer 30 temmuza Oktober Fest Oda aldık bakalım hilton kalitesine güveniyoruz
  • Şu yerli ve yabancı turiste fiyat farkı mevzusu devletin yabancı turiste sağlamış olduğu daha doğrusu otellere sağladığı teşviklerden kaynaklanıyor

• Anlasilan bu sene hilton 3 sene onceki sueno firtinasini estirecek hadi hayirlisi bakalim
  • Hilton kapatmış gözüküyor sezonu
  • Fiyattan başka ne var bu Hilton da yahu

• 9902120 kullanıcısına yanıt
    merhaba, hilton garden inn kemer i nereden hangi siteden aldınız acaba? ets tur da baktığım tüm tarihler için biz sizi arayalım yazıyor.
  • BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    Dh ahalisi sömürmüş bulunuyor,isme aldanarak kobay olcaklar farkında değiller.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ksas

evet arkadaşlar hilton kemeri bugün kontrol ettiğimde yani erken rezervasyon başladığının 4. gününde. dün satışa kapanmış olan 19haziran-16 temmuz tarihleri tekrar satışa açılmış.ama bir supriz yaparak. indirim oranı %40 a düşmüş.Her gün yeni bir yenilikle karşımıza çıkıyor bu otel :)
    erken rezervasyonun başlatıdğı
    1.gün %50 indirim
    2.gün %45 e düştü
    3.gün yazdığım tarihlerde tüm oda tipleri satışa kapandı
    4.gün yani bugün %40 indirim oranıyla tekrar satışa açıldı
    5.gün için izlenimlerim devam edecek:)

resmen dalga geçiyorlar insanlarla başka bir açıklaması yok.%60 indirim yapsa bile gitmem daha oraya.tamamen kişisel görüşümdür :)

dün yazdığım yazının üstüne erken rez. 5. gününde hilton kemer tüm satışı kapatmış :) hiç sasırmadım ilk 4 gün yaptıklarından sonra :)) böyle işletme olmaz bu nedir yahu.hergün yeni birşeyler yapıyorlar satışlar üzerinde.

• Kemer grand ring hotel,5-10 Temmuz arası 3 yetişkin 1 çocuk 2050 TL ile aldım,mika turdan.2016 yılında kaldım bu otelde çok yüksek beklentileriniz yoksa temiz,denizi çok güzel,yemekleri fena olmayan 5 yıldızlı bir otel.

• 13/08 - 18/08 balayı için Granada Luxury Belek standart oda aldık 2800 TLye bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.