Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
209.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

Kaç hafta kalıncak ki?
    önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi 5 gece 6 gün iki oda eşim ben bebeğimiz,anne ve babamız bundan dolayı 2 oda...
  • Arkadaşlar birde birşey danışacağım;

Yol güzergahımda iki adet harita mevcut giderken bursa üzerinden dönerken de denizli üzerinden gitmeyi düşünüyorum.Doğru bir fikir mi? dönüşte özellikle denizli pamukkalede bir gece konaklamak istedim.Ya da Afyon tarafı sizce hangisi daha iyi ? Yolların son durumu nedir? geniş rahat vs tavsiyelerinize açığım..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hic ucaga binmemis olmak ve ucak korkusu :"(

cocuk yuzunden gidisi de ikiye bolmek donusu de..

yol yorgunlugu..

ne guzel ucakta ayni maliyet karayolu da.. ama ben karayolu ile gidecegim :(
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    +1i gidiste Pamukkale + Salda golu olarak planlayin derim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Arkadaşlar birde birşey danışacağım;

Yol güzergahımda iki adet harita mevcut giderken bursa üzerinden dönerken de denizli üzerinden gitmeyi düşünüyorum.Doğru bir fikir mi? dönüşte özellikle denizli pamukkalede bir gece konaklamak istedim.Ya da Afyon tarafı sizce hangisi daha iyi ? Yolların son durumu nedir? geniş rahat vs tavsiyelerinize açığım..
    Serkan hocam donus yolunda burdur üstünden gelin komple bolunmuş yol isparta tarafı gidiş geliş ve cok virajli ben giderken Afyon isparta antalya yaptım 5 saatte gittim donuste budur kütahya yaptım 4.5 saat surdu eskişehir den

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Hic ucaga binmemis olmak ve ucak korkusu :"(

cocuk yuzunden gidisi de ikiye bolmek donusu de..

yol yorgunlugu..

ne guzel ucakta ayni maliyet karayolu da.. ama ben karayolu ile gidecegim :(
    http://www.slothaber.com/cocuklarda-ucak-korkusunu-yenmenin-puf-noktalari/

Kaç yaşında ufaklık bilmiyorum ama bir bakın derim.

• Ege'de yaşıyorum Aydın'da. Sizlere biyerden bahsetmek istiyorum özellikle alkol kullanmayan arkadaşlara. Didim'de bugün keşfettim polis moral kampı var, polisler kalabiliyor 1 hafta 2500 civarı sanırım yemek dahil. Ama arac ile gelip kişi başı 10 TL vererek tesisi kullanabiliyorsunuz. Denizi 10 numara, 4 5 adet küçük koylardan oluşuyor, sezlong şemsiye ücretsiz girişte para verdiğiniz için. Her koy'da kafeterya mevcut tost köfte çay dondurma falan. Gerçekten fiyatlar iyi, çay 1 lira,köfte 10,hamburger 7 falandi galiba. Birde alakart restoran var 20 30 TL gibi fiyatlar müthiş bir manzarası var dilerseniZ. Alternatif bir tatil önerisi olabilir eğer güzel bir pansiyon bulayım yatmak için,guzel denize girerim dalgası olmayan falan derseniz .. Eylül başı da Didim için en güzel zamandır terletmez, üşütmez.

• Bodrum cocos the club otelde son zamanlarda konaklayan oldumu? tripad'da yorumlar çok kötü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Arkadaşlar birde birşey danışacağım;

evet ısparta yolunu kesinlikle denemeyin
    burdur yolu double yol gidiş geliş düzgün

• Sueno side de gecen sene ve bu sene kaldim sorular varsa bildiğim kadarıyla cevaplarim. Daha önceki yıllarda ramada akbük, kusadasi amara sealight elite, kirman sidemarin otelinde kaldim.

• Afyon da gece konaklayabileceğimiz temiz uygun fiyatlı bir yer tavsiyeniz var mı?

• hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    Grand kale termalmiydi neydi adı onda kalıyorum.

Ama otelin kendısınden rez yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

Sueno side de gecen sene ve bu sene kaldim sorular varsa bildiğim kadarıyla cevaplarim. Daha önceki yıllarda ramada akbük, kusadasi amara sealight elite, kirman sidemarin otelinde kaldim.
    Sueno Sideyi Belekdeki 2 Suenonun yanına koyduğunuz zaman nasıl bir puan verirsiniz?

Fiyat açıdan olsun, yemek, havuz, odaları vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: benmisim

Sueno Sideyi Belekdeki 2 Suenonun yanına koyduğunuz zaman nasıl bir puan verirsiniz?

Fiyat açıdan olsun, yemek, havuz, odaları vs.

Alıntıları Göster
    Sueno belekte kalmadim ama araştırırdigim oteller arasında vardi. Sideye gore deluxe daha pahalı ama tabii daha yeni bir otel daha fazla imkanlari olan bir otel. Aradaki fiyat farkini vermek istemeyen icin side bir alternatif olabilir fakat sidenin aqua imkanları kısıtlı bunu da söylemeliyim.

• benmisim kullanıcısına yanıt
    Sueno Side'ye bu sene konser icin gitmistik. Tesis Sueno Golf gibi old fashioned kivamda. Yemek yemedik onu kiyaslayamayacagim ancak cerez Belek'te badem findik antep iken Side'de leblebi fistik ve az miktarda antepti. Alkolsuz ickiler litrelik siselerden ikram edildi. Yabanci icki olarak da jack daniel's absolut falan mevcuttu. Guleryuz ve yardimseverlik her iki tesiste de ayni. Side'nin denizi Belek'ten iyidir. Belek'in imkanlari Side'den iyidir. Alkol almayan aileler icin iyi bir alternatif bence Side'deki tesis.

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Didim'de satilmasinda en cok korktugum tesis Polis kampi. Cok genis bir arazide bircok koyla hizmet verir. Son zamanlarda biraz daha muhafazakar aileler tercih ediyor haliyle. Kar amaci gutmediginden yiyecek ve icecek imkanlari oldukca ekonomik. Eylul'de Didim dediginiz gibi harikadir. Deniz konusundaki tercihim Altinkum olurdu. O efsane kumsalin tadini cikarmak gerekir.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    32 yaşındayım, 25 senedir yazliga gideriz Didim'e . Altınkum da 10 defa denize girmemisimdir. O kadar kalabalık bir plajda Denize girmek hijyenik değil bence. Ama Eylül ayı için belki , ama akşama doğru yürüyüş yapmak çok güzel, gün batımı. Mehtap vurur akşam sahile az önce sezonu kapattım geldim , galiba özledim :

• 2018 MAYIS AYI 1.DÖNEM FİYATLARI

(2 KİŞİ 5 GECE KARA TARAFI)

Alva Donna exculv =1723 tl

Ic Santai =1595 tl

Ic Green =1678 tl

Aska Lara =1528 tl

Belis =1980 tl

Arcanus =1020 tl

Ulusoy =1122 tl

Long Beach =1590 tl

Ramada Lara =900 tl

Lara Family =810 tl

Selectum =2592 tl

Asteria =1800 tl

2 KİŞİ 5 GECE DENİZ TARAFI

Spice =1485 tl

Tat Beach =1475 tl

Crystal Sunrise =1416 tl

Amara prestige =1800 tl

Mega Saray =1914 tl

Mega Saray havuzlu Od.=2030 tl

SPICE 2016 mayıs =1428

SPICE 2017 mayıs =1500

SPICE 2018 mayıs =1485

• Istanbuldan antalyaya inerken farklilik acisindan 2 gun salda golunde hotel lago di salda da 2 gunde olimposta bayrams tree houses bungalov evlerinde kaldik saldada gunlugu kisi basi 100 lira olimposta sabah aksam yemek dahil gunlugu 80 liradan kaldik olimpos antik kentinin yaninda denizin kenarinda postakal agaclarinin icinde şirin bir pansiyon hem ekonomik hem hemde degisik guzel bi macera oldu , salda golu maldiv pilajina gercekten bayildik ailece herkese tavsiye ederiz , suandada ana tatil otelimiz gural premier tekirovaya giris yaptik ve saat 9 da odamiza yerleştik genel degerlendirmeyi 6 gün sonra cikis yapinca yapmaya calisicagim sueno delux ten sonra burasi bakalim nasilmis , herkese iyi tatiller.

• fettah kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iyi tatiller. Benzer bir planımız var malum bu sene, siz çıkacaksınız Güral'dan biz giriş yapacağız.

Ben de cuma günü Salda'da olacağım ardından 2 gece olimposta kalacağım ama henüz rezervasyon yapmadım. Bayrams'da 2 gün 320 TL'ye mi kaldınız? Cuma-Cumartesi gecesi için fiyat istediğimde bana 400 TL fiyat verdiler. Nereden yaptınız rezervasyonu bayrams için?

Güral için de paylaşımda bulunursanız sevinirm. Biz pazar gireceğiz Güral'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 10 Eylül 2018; 10:42:49 >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.