Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
209.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ekime daha cok var. Tarayicinizdan cerezleri temizleyip ya da google chrome'da guvenli modda ara ara ucak biletlerine bakmanizi tavsiye ederim. 35 dakikada Izmirden Antalya'ya insiyorsunuz. Araba kullanis hizinizi bilmiyorum ancak guzel bir planlamayla Erdek Antalya gunduz yolculugunda gidilir. Sabah dediginiz saatlerde cikarsaniz muhtemelen ogle yemeginde Salda'da olursunuz. Sonrasinda Yesilova Tefenni Korkuteli seklinde devam edersiniz. Gecen hafta Izmir Antalya guzergahinda calisma varmis. Yola cikmadan yol calismalarini da kontrol etmenizi tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    İstanbul - Pamukkale - Salda - Olimpos - Tekirova

Bu güzergahta tavsiye edeceğiniz bir yol var mı? Osmangazi köprüsünü kullanmaya gerek var mı? Sakarya üzerinden mi gidilmeli?

Google haritalardan baktığıma göre Pamukkale’den Salda 1.5 saat. Sabah 11 gibi Pamukkale’de olsam, ne kadar durulur bilmiyorum ama 2-3 saat sesek 15.30 gibi Salda’da olsak, 17.30 civarı çıkarım Salda’dan. Saat 8 gibi de Olimpos’a girerim diye düşündüm ama tabi tamamen tahmin ve google haritalardan baktığıma göre konuşuyorum. Varsa tavsiye dikkate alabilirim.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Valla okuduğum kadarıyla Salda 2 saatlik bir dinlenme yeri, ötesi yok. Güzel bir manzaraya karşı iceceklerinizi yudumlayabileceginiz bir durak. Asıl Temmuz ayı içinde gelinirse Lavanta Köy ile birleştirilerek daha güzel bir harita çıkarılabilir. Pamukkale de daha önce gorulduyse uğramaya değmez, giriş çok pahalı müze kart yoksa herkese, içeride su 6 kola 15 TL falan. Eğer daha önce gorduyseniz hiç bulasmayin derim alternatifi ise Denizli teleferik olabilir.

Hocam

Istanbul'dan nereden geleceksiniz?

Ona gore bir guzergah cizmekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Valla okuduğum kadarıyla Salda 2 saatlik bir dinlenme yeri, ötesi yok. Güzel bir manzaraya karşı iceceklerinizi yudumlayabileceginiz bir durak. Asıl Temmuz ayı içinde gelinirse Lavanta Köy ile birleştirilerek daha güzel bir harita çıkarılabilir. Pamukkale de daha önce gorulduyse uğramaya değmez, giriş çok pahalı müze kart yoksa herkese, içeride su 6 kola 15 TL falan. Eğer daha önce gorduyseniz hiç bulasmayin derim alternatifi ise Denizli teleferik olabilir.
    https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/kartlar/diger-kart-hizmetleri/muzekart/Sayfalar/muzekart.aspx

İş bankası kredi kartı olanlara giriş ücretsiz bu engel böyle aşılabilir.içerisi aşırı pahalı özellikle kleopatra antik havuz 1ekim itibari ile birçok yerde fiyat artışı var antik havuz 35iken 50tl oluyor havuza giriş vs

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Eyüp’ten yola çıkacağım. Gece feribot baktım yalovaya ama gece saatlerinde yok Yenikapı’dan.

Daha önce hiç gitmedim. Geçen sene yakınından geçince gitmediğime pişman olmuştum. İş Bankası kredi kartını kullanacağım Pamukkale ve olimposta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 11 Eylül 2018; 8:42:3 >
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Hocam isbank kredi kartı 1 kişi için faydalanma hakkı sunuyor demi? Eşe ek kart çıktığında iş görür mü ki? Maximun kartın puan durumu da akaryakıt için çok müthiş değil :(

• Allaha sukur guzel bir tatil sezonunun sonuna geldik en azindan kendi acimdan

Dun dondum 13 gunluk tatilden ,2019 konusunda gorusmek uzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Merhabalar

Estafurullah,giderken sabah karşı 4-5gibi yola çıkacağım o gün herhalde 665km lik yolu dinlenmeler ile 9 saatte alırım..giderken erdek-bursa-inegöl-bozöyük-kütahya-sandıklı-dinar-burdur(ıspartayı tavsiye etmedileri)-antalya

Dönerken antalya-korkuteli-acıpayam-denizli-pamukkale 1gece konaklama sarayköy-alaşehir-salihli-akhisar-balıkesir-erdek

2.alternatiF

Giderken

Erdek balıkesir akhisar salihli alaşehir sarayköy salda 1-2saat gezme sonra acıpayam korkuteli antalya

Dönüşte konaklamaşı pamukkale..

Anlamadığım haritamda iki yol çıkıyor biri denizli üzeri digeri afyon üzeri fakat ıspartaya girmeden burdur antalya yap denildi geniş yol vs ordan haritada bulamadım şuradan giricem dönücem vs sora sora bulucaz sanırım

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Denizli'de yaşayan bir birey olarak İstanbul veya Bursa'ya giderken daima 2.alternatif olarak belirlediğiniz yolu kullanırız.

Anlamadığınız yolun tarifini yapayım. Dinarı geçtikten sonra Keçiborlu gelecek ve orayı da geçeceksiniz. Ardından Havaalanı yoluna ve Isparta Organize Sanayi Bölgesi geleceksiniz. Burayı geçince yol ayırmı gelecek karşınıza, 2 seçeneğiniz var. 1.seçenek düz devam edip Burdur üzerinden Antalya'ya gitmek. 2.seçenek kavşaktan Isparta'ya sağa dönüp kötü tek şeritli ama manzarası çok güzel olan yoldan gitmek.

@emindoner09 Denizli'demi yaşıyorsun sende :)

• denize, uhd otele giden adamın ne işi var pam'da, salda'da...üstelik bir de çocuk var..

pam için güneşin altına araç park işi var, giriş ücretleri var.. antik kent, klasik roma sanatı, eski tarih merakınız yoksa sıcağın altında çıplak ayak travertene basacağım diye 3 saat oyalanacağınız bir yer sadece..

desen ki ben tekstil, dokuma işi bağlayacağım, elim ayağım uzundur, babadağlılar iş merkezine, taç'ın satış yerine bakacağım, kebapçı tanıdığım var, öyle sizin gibi azıcık ete 100 kaat gömülmem, eski zafer gazozu içeceğim, aracı eniştemin kapalı otoparkına sokacağım, hem de polis evinde 1 gece yerim hazır diyorsan git kal denizli'de...aradan sabah serinliğinde pamukkale'yi de görmedim demezsin.. oradan da acıpayam'a varmadan salda, yeşilova yoluna dalarsın..2 saat yolun uzar, 2 saat de orada takılsan 4 saat gecikmeyle inersin antalya'ya... varsa böyle bir programın yap...

belli belirsiz çıkıyorsan yola, hiç ora bura deme.. direk oteline hem de mantıklı yoldan git... misal afyon üzeri gelen birisi eğer side sueno'ya gidiyorsa, ısparta üzerinden doğu antalya'ya iner...ankara'dan çıkışlı ise konya-sydişehir üzerinden manavgat'a iner...

hem antalya çevre yolu ışıkları hem de serik, manavgat trafik ışıkları 600 km'lerden sonra adamı bir boğar ki hem de ne boğar.. yanında otellere sebze yetiştirmeye çalışan 100-120 basan ivecolar isuzular o son 20 km'yi burnundan getirir...

öğlen 12'ye otele girmek istiyorsam ve 10 saat yoldan geliyorsam çocuklu.. evet afyon'da veya denizli'de -işte rotana göre artık- konaklama yapmak mantıklı..üstelik bir de çocuk varsa... öbür türlü ne kendini yor, ne de aileni.. zaten gece yola gideceğim, iki saat uyusam yeter diyenler, mümkün değil 2 dakika bile uyuyamazlar.. sabah 05'e doğru o yol çizgileri bir sabitleşir, bir flulaşır ki gözünde ipi tutarsın.. hiç gerek yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Eyüp’ten yola çıkacağım. Gece feribot baktım yalovaya ama gece saatlerinde yok Yenikapı’dan.

Daha önce hiç gitmedim. Geçen sene yakınından geçince gitmediğime pişman olmuştum. İş Bankası kredi kartını kullanacağım Pamukkale ve olimposta.
    Merhabalar;

Hocam yenikapı Bursa mudanya hattı işinizi görürmü geç saatlere kadar oluyor ama kış tarifesine geçtimi bilmiyorum. AKşam en son sefer 20:30
  • quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Hocam isbank kredi kartı 1 kişi için faydalanma hakkı sunuyor demi? Eşe ek kart çıktığında iş görür mü ki? Maximun kartın puan durumu da akaryakıt için çok müthiş değil :(
    Merhabalar;

Hocam o konuda emin değilim ama sanırım geçmiyor neden ek kart çünkü bireysel kartlarınız ile diyor.. yani eşinizde ayrı bir kart farklı numaralar sizde de farklı olması gerekir diye düşünüyorum. hocam opet kodları alın derim 150 tl de 20 tl indirim saglayan kodlar var.. ya da tl kart kampanyası ile world un 2 adet 125 lık alımda 25 tl puan geliyor 25tl lik de benzin alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLX

Merhabalar,

Denizli'de yaşayan bir birey olarak İstanbul veya Bursa'ya giderken daima 2.alternatif olarak belirlediğiniz yolu kullanırız.

Anlamadığınız yolun tarifini yapayım. Dinarı geçtikten sonra Keçiborlu gelecek ve orayı da geçeceksiniz. Ardından Havaalanı yoluna ve Isparta Organize Sanayi Bölgesi geleceksiniz. Burayı geçince yol ayırmı gelecek karşınıza, 2 seçeneğiniz var. 1.seçenek düz devam edip Burdur üzerinden Antalya'ya gitmek. 2.seçenek kavşaktan Isparta'ya sağa dönüp kötü tek şeritli ama manzarası çok güzel olan yoldan gitmek.

@emindoner09 Denizli'demi yaşıyorsun sende :)

Alıntıları Göster
    anlamadığım noktayı iyice açıklamışsınız yol güzergahını merak ediyordum ekran görüntüsünü aldım çok teşekkür ederim..

• 3-4 günlük 2 kişilik Herşey Dahil onerebileceginiz yer var mi?

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangaxx -- 12 Eylül 2018; 10:27:53 >
  • Merak edenler icin yaziyorum guralda ikinci günümüz hava fena sicak bulut yok bir tık sahilde ruzgar var otel rus agirlikli bir tane bile arap görmedim ama suenoyla kiyaslamak icin erken diye düşünüyorum.

• Kangaxx kullanıcısına yanıt
    Hocam termal kaplica vs derseniz Kazdaglari bolgesine bakabilirsiniz.

Valla hocam ben Manisa'da oturuyorum. Oyle sallana sallana 10 11 saatte variyorum Antalya'ya. Basar giderim demiyorum ki oglene dogru uykusuzluktan bayilip bir gunumu heba etmeyeyim. Tabii ki tercih sizin. Bir gun duraklamali Istanbul Antalya yolculugumda Pamukkale'yi gorecek olsam Denizli'de dururdum. 07.30 feribotuyla Mudanya'ya ulasabilirseniz tahminen ogleden sonra gibi Denizli'ye ulasirsiniz. Guzergah da Mudanya --> Bursa --> Balikesir --> Akhisar --> Salihli --> Alasehir --> Saraykoy --> Denizli olurdu. Araba kullanim saatiniz azalacagindan yorgunlugunuz da az olur. Pamukkale icin 2 3 saat yetebilir bana kalirsa. Aksam konaklamayi yapip sabah da yola cikardim.

• Tatilde iyi bir otele gidenlere en buyuk onerim otele yaklasabildiginiz kadar yaklasin..yavas yavas gidin..Yol yorgunlugunuz olmasin yani..

otele ertesi sabah saat 8-9 gibi girin ve tum gun faydalanin..Sabah kahvaltinizi bile otelde yapabilirsiniz kimse erken girdiniz yapmayin demiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Tatilde iyi bir otele gidenlere en buyuk onerim otele yaklasabildiginiz kadar yaklasin..yavas yavas gidin..Yol yorgunlugunuz olmasin yani..

otele ertesi sabah saat 8-9 gibi girin ve tum gun faydalanin..Sabah kahvaltinizi bile otelde yapabilirsiniz kimse erken girdiniz yapmayin demiyor..
    Suenoda erken giriş sıkıntı olur mu ? Normalde 14:00deniliyor ?

11:00?

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.