Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
209.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Eyüp-osmangazi-bursa üzerinden pamukkaleye inip (6.5 saat gösteriyor) gece 3 gibi çıksam 11 civarı pamukkalede olurum. 2-3 saat pamukkale sonrası salda yapacağım. Oradan gece yatmaya olimposa geçerim. Ertesi günü olimposta geçirip pazar günü otele gireceğim.

İşin aslı cuma ve cumartesi gününü civarda gezme ve gece dinlenme olarak planlıyorum. Güral’a girişim pazar günü zaten. 1 günü pamukkale - salda, 1 günü olimpos olacak. Pazar sabahı da olimpostan gürala geçerim 9 civarında.

Zaten yol anlamında sıkıntım var, her gördüğüm yerde duruyorum. Şunu yiyelim aa mağara varmış dönelim gidelim derken yol bitmiyor. Geçen sene 14 saatte gelmiştim Antalya’dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    2 kere saat 8 de girdim :)
    3. ye gidiyorum onda da aynisini yapacagim.
    hele ki cocuklu bir aileyi asla hicbir otel bekletmiyor..

bu sene hiltona saat 11 de girdim otel yetkilisi metin diye biri vardi neden bu saatte geldiniz gece istanbuldan cikip sabah 5-6 da otele girseydiniz keske dedi :)

Bugune dek hicbir otele saat 14 te girmedim.

Sadece gecen sene gural a 9 da gittim 1 saat odayi hazirladilar o sirada da kahvalti yaptik zaten..

Hatta cikis isini de kaldiginiz oda musaitse isterseniz aksam saat 6-7 de yapin.Oda musait degilse de cogu otelde misafir odalari mevcut orada kalabiliyorsunuz aksama dek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 11 Eylül 2018; 23:35:23 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Bu mesajdan sonra birazdan buralar yangın yerine donecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatil fırsatları konusunu da yol güzergahları yorumları bıkkınlık geldi,yok şurdan gidiyim yok şurdan gidip şurayı gezip şunu yiyim,konu başlığından alakasız yorumlar dolmuş durumda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Neden ki ? Günlüğü 1000 tl verilen otellere öğlen 2 de girmek demek ; odaya yerleşip , hazırlanıp denize iniyim çocuğu hazırlıyim vs deseniz saat 6 olur.. kafadan 1 gün gidiyo böyle..

• Bu sayfa bu saatten sonra artık geyik ve otel degerlendirmeleri ile ilgili yorumlarla ömrünü bitirir radko hocam
    Kesinlikle haklısınız Shafter hocam, o guvenlikten gectikten sonra kimse durduramaz misafiri, o yemekhane talan edilecek biran önce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Orası öyle tüm dünyada otele giriş saat 14.00 itibariyle olmasına rağmen sömürme mantığıyla sabah ezanında otele girmeye çabalayıp çıkış saati 12.00 olmasını bile takmayıp geceye kadar sömürmeye devam etmek sömürmenin level atlamış hali sonra neden Türk tatilcilere kötü davranıp faiş fiyat veriliyor derler.

Konuda yazılan genelde hangi yoldan gidip yolda be yerim otele en erken nasıl girerim

• radko kullanıcısına yanıt
    Sana cevap yazarım da, gerçekten değmez 3-5 gün forumdan uzak kalmaya...

Bir tane adam akıllı öneri yazmadan, millete laf atarak 1 yıl mesaj gönderiyorsun şurada. Butik otel bile olsa bir değerlendirme yap yahu !

2 senedir tatil fırsatları konusundayım, uzun süre konakladığım tüm tesisler için değerlendirmelerimi yazdım. İşine yarayan olur veya olmaz ama bir şeyler paylaşmaya çalışıyoruz.

Yol konusu da bu konuda konuşulması çok mantıklı, çünkü geçmiş tecrübeler belirtiliyor. Antalya’ya bilmem ne üzeri gitme yol daha kötü dendi mesela dün bir arkadaşa, bunda be gibi bir kötülük var? İnsanlar bilmediği yollarda zaman kaybetsin veya zorlansın daha mı iyi?

Ayrıca şurayı gezeriz, burayı gezeriz lafın da bana geldi muhtemelen ama Pamukkale turistik bölgedir, Salda Gölü turistik bölgedir. Dersen ki sadece otel sorulsun (bu yetkin olmadığı görüşündeyim) o zaman o bölgelerden otel sorar insanlar bir başkası da yorumlar yine aynı yola gelir cevaplar.

Türk misafir konusunda da kim kaçta gidiyorsa gider. Bu sene shafter 8’de gitti diye seneye sana x+300 fiyat çıkartmazlar. Senin mantığına göre konuşursak 14 giriş otele olimposta akşam 21’de gireceğim. Bu mantıkla bana çok daha ucuz versinler o zaman. İşletmeler bunun hesabını yapar ve zararlı çıksalar eminim ki 13.59’da bile odaya almazlae kimseyi. Biri erken gelir, diğeri geç gelir ortalaması normal saatte denk gelir.

Konu içinde dediğin gibi alakasız yorumlar varsa 2-3 fırsat paylaş da yararlanalım o zaman. Herkese laf yetiştireceğine fırsat paylaş biz de bu geceden çıkalım yola veya tatili uztalım.

• Neyin sömürüsü arkadaş.Tabi ki erken giriş yapılabilir.Elin gavuruna çerez parasına oda satarlarken iyi,kendi ülkemdeki otelin Türk’e geceliği 1000liradan vermesi normalde ben erken giriş yapıp oteli sömürecek olayım.İyi o zaman ben alkol kullanmıyorum.Turistler alkolle banyo yapacaklar neredeyse.Peki bana otel sen alkol kullanmıyorsun indirim yapayım diyor mu?Ben ette yemiyorum mesela,köfte falan hariç.Benim otele masrafın ne peki.Bırakın bu otelleri savunmayı.Tabi ki de erken girer,geç çıkarım bu kadar basit.Erken girenleri destekliyorum.

• Neyin sömürüsü arkadaş anlamadimki oda çıkışı 12.00 o saatte iki çocukla antalya sıcağında yolculuk mu yapalim kaldıki çoğu otel sırf bu geç çıkışlar için özel oda yapmış onlar için önemli olan odanın bosaltilmasi ki gelen misafire o odayı versin yemekler zaten açık büfe çoğu kalıyor bugüne kadar her gittigim otel é sabah kahvaltısında girdim aksam yemeğinden sonra çıktım

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun yasayacaginizi sanmiyorum giriste. Belki musaitlik dogrultusunda biraz odayi gec teslim edebilirler ama o esnada kahvaltinizi alirsiniz. Kahvalti sonrasi muhtemelen hazir olmus olur. Hicbir zaman cok bekletmediler bizi. Olasi bir aksilikte de deluxe tarafina gecip havuz veya denize girersiniz. Otel ekibi esyalarinizi odaniza tasir. Bir sorun olursa Orcun Bey elinden geleni yapacaktir. Supheniz olmasin.

• radko kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlis anlama da insanlar tatile gidip rahatlayacak. O yuzden hic bosuna guzel vaktini boyle yorumlar icin harcayip beynini bosuna yorma. Otel sahibi gibi elestiriyorsun diye kimse duzenini degistirmez.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Rota gayet guzel gozukuyor. Kazasiz belasiz gidersiniz insallah hocam. Salda tarafinda yemek imkanlari biraz kisitli. O yuzden tedbirli gitmekte fayda var.

• Bi Türk ailesinin otele maliyeti çok olmaz. Rus gibi içmez Arap gibi israf etmez. Deniz ürünleri tüketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 12 Eylül 2018; 8:12:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Hocam isbank kredi kartı 1 kişi için faydalanma hakkı sunuyor demi? Eşe ek kart çıktığında iş görür mü ki? Maximun kartın puan durumu da akaryakıt için çok müthiş değil :(
    Yilda bir kere ilk kullanimdan itibaren bir ay gecerli. (Maximum kartin muze kart ozelliginden bahsediyorum)

• Yol güzergahı için aldığım tavsiyelerle yolculuğum daha rahat geçti. Yolculuk tatilin önemli bir parçası, yolu kısaltmak, daha ekonomik ve daha rahat gitmek fırsattır ve f/p imkanıdır.

• Ben Güral Premier Tekirova'ya sabah 09:00'da girip kahvaltımı yaptım hiçbir sıkıntı olmadı.
  • radapaz kullanıcısına yanıt
    Benim saat 11 de girdiğim hilton un müdürü neden çocuk ile bu kadar geç saate kaldınız, gece yolculuk yapıp sabah 5-6 da girseydiniz keşke dedi düşün. Otel müsaitse direk odanıza çıkarsınız, değilse zaten isteselerde boş oda bulamazlar.

Uçaklar 10 dk da bir günün her saati kalkıyor. O zaman antalyaya sadece sabah 12 de insin uçaklar ve herkes saat 14 te girsin.

• Yıllardır gittiğim hiç bir otel de yeri geldi erken gittim yeri geldi geç giriş yaptım erken gelmişsiniz diyen bir görevli olmadı arkadaşların dediği gibi eğer oda müsaitse hemen odaya yerleştirdiler. Bebeğimiz de olunca Side Star Elegance ' da ekstra önem gösterdiler bu sene mesela.
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Depremleri hissetiniz mi dün 4.8 bugün sabah 5.2 olmuş?

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.