Şimdi Ara

2018 lll Kıbrıs Girişliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite farketmez, sayımız yeterince az zaten Üniversite ve bölüm ismi yazmak isteyenler yazabilir. Gerekirse whatshapp grubu da açabiliriz

liriq - Lefke Avrupa Üniversitesi ( Hukuk )

danch00 - Girne Üniversitesi ( Pilotaj )

alig07 - Yakın Doğu Üniversitesi ( Tıp )

Obrakadabra - Yakın Doğu Üniversitesi ( Tıp )

canerarıkan - ODTÜ ( Bigisayar Mühendisliği )

--------- WHATSAPP GRUBU KURULMUŞTUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liriq -- 9 Eylül 2018; 22:25:44 >

• Hangi üniversite hangi bölümü kazandınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mezunvemutsuz_

Hangi üniversite hangi bölümü kazandınız ?
    lefke hukuk
  • girne üniversitesi pilotaj

yurt bilen var mı önerebileceğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: danch00

girne üniversitesi pilotaj

yurt bilen var mı önerebileceğiniz?
    Hayırlı olsun kardeşim. Kyk yok mu orada ?
  • danch00 D kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.
  • liriq L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. KYK Lefkoşa'da var diye biliyorum. Ben girne merkezde olmayı tercih ederim. Her yer yürüme mesafesi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tartarusxd kullanıcısına yanıt
    Niye geçmiş olsun? Türkiye'de 2 şekilde bedavaya pilot olursun, ya askeri eğitim ya da üniversiteden burs kazanmak. Ben ikincisini yaptım.
  • Öncelikle başarınızdan dolayı sizi tebrik ederim. 3 şekilde pilot olma yolu var. 1 burs kazanır üniversite okursunuz, 2 thy akademiye girersiniz. 3 hho na girersiniz. Şimdi sizlere geçmiş olsun diyorum çünkü kıbrısta okuyacaksınız sizi zorlu seneler bekliyor. Lütfen youtube a girne amerikan üniversitesi yazın ve mağduriyet videolarına bakın. 100 de yüz burslu kazansanız bile sizden belirli ücretler talep edecekler. Okuldan mutlu olan 1 tane öğrenci göremedim internette. Sizde araştırın lütfen neyden bahsettiğimi anlarsınız. İyi forumlar

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Özellikle araştırdım girne amerikan gerçekten dediğiniz gibi öyle ama girne üniversitesine toplamda herşey için üniversiteye 4600 tl ödeyeceğim iyi ki burayı kazandım dedim şimdiye kadar. İnşallah bir problem yaşamam. THY akademiyi bedava pilot olma yollarında söylememe sebebim aşırı torpil dönmesi ve eğitim ücretini maaştan kısarak almalarıydı.
  • Haklısınız hocam 100000 dolar kesinti biraz koyar adama inşallah mutlu olursunuz da güzel haberlerinizle bizi mutlu edersiniz

İyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah kimse mağdur olmaz Kıbrıs'a gelen.
  • kıbrısta okumak söylendiği kadar pahalı mı cidden eski bir arkadaşımda lefke avrupa hukuk kazandı bu sene

• Yakın Doğu tıpı kazandım ben kıbrısı da hiç bilmiyorum

• alig07 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim. Whatshapp grubu açalım mı sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogupasha

kıbrısta okumak söylendiği kadar pahalı mı cidden eski bir arkadaşımda lefke avrupa hukuk kazandı bu sene
    Pahalı ama abartıldığı kadar değil. Doğru yerlerden alışveriş yapmak lazım
  • evet zaten orada özel üniversite fiyatı senede 30k vardır yer yurt yemek bunlar için ayrıca ödeme yapmak gerekirse baya bi fazla eder en iyi ihtimalle 40k bulur senede yanılıyorsam düzeltin

• Whatsapp grubu kuralım bence, hepimiz adaya çok yeni olacağız yardımlaşabiliriz.
  • Kıbrıs kazandıysanız gerçekten hayatınızın en güzel zamanlarını çöp etmiş olacaksınız ...(Odtü kkk makine öğrencisiydim kayıt sildirdim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Kıbrıs kazandıysanız gerçekten hayatınızın en güzel zamanlarını çöp etmiş olacaksınız ...(Odtü kkk makine öğrencisiydim kayıt sildirdim)
    Ne gibi pişmanlıkların oldu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.