Neden UŞAK TIPI TERCİH ETMEMELİSİN
Merhaba ben Uşak Tıpta okuyorum 6.sınıf öğrencisiyim.Şuan da uşak eğitim araştırma hastanesinde intörn doktor olarak çalışıyorum.
Güçlü ve aydınlık bir gelecek hayal edip başladığım fakülteye bu şerefli meslekten daha doğrusu fakülteden tiksinmiş/bıkmış bir şekilde sonlandırıyorum. Öncelikli olarak hocalar ve asistanlar öğretim konusunda gerçekten çok isteksizler ve bu da yetmezmiş gibi mobbing yapıyorlar intörnken bile mobbinge maruz kalabiliyorsunuz. İntörnlere kötü davranılıyor. Asistanların cılız sesinden dolayı yapmamı istediği bazı şeyleri anlamadığımdan azar işitiyorum. Bu durumu hocayla paylaştığımda ise nerdeyse 6 yıl tıp okumuş birine o zaman hekim olma diyebiliyor. Yine aynı sebepten asistanlar da kendi işlerine gelirse ancak yardım ediyorlar. Ben şahsen mesleğim doktorluk olduğu için kimsenin benim yüzümden zarar görmesini istemem bu yüzden herhangi bir işlem yapmadan önce asistanlara soruyorum bu böyle mi olacak diye sesi çok cılız olanlar var duymuyorum tekrar soruyorum ve onlardan da azar iştiyorum .Biz senle aynı yerde çalışmıyor muyuz ben sana bir şeyi 50 kere söylemek zorunda mıyım diye fırça atıyor .Ben yanımda intörn eğitmek istemiyorum diyen hocalar var. Oraya bir şeyler öğrenmek için gelen öğrencisine bir şeyi beceremiyorsunuz deyip sinir olup polikliniğinden kovan hocalar var.Biz bu şartlarda eğitim almaya çalışıyoruz.İntörnüz sonuçta hata yapma hakkımız var daha sonrasında olmayabilir ama şuan var.
Eğer gerçekten bir şeyler öğrenip kendinizi geliştirmek istiyorsanız mevcut puanınızla çok daha farklı fakülteleri tercih etmenizi öneriyorum.Çalıştığınıza deyecek bir yere gidin ve işinizi aldığınız eğitimin hakkını vererek yapın.
Ne yapmalıyım
|
Demokrasi
|
HIZLI VE BİLGILI
|
MUBA
|
Töder Yardım
|
ÇÖZKAZAN DENEMELERİ
|
Çözüm Yayınları 8li TYT deneme
Deneme Tavsiyeleri
|
Yanıyor
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 466
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.561 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 159 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar