Bildirim
Çözüm Yayınları 8li TYT deneme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güzel denemeler sınav ayarında -
orta bence de, güzel bir deneme ama felsefe din bilgi istiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Matematik güzeldi fende bazı sorular sınav ayarını fazla kaçırmış gibi geldi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen katılıyorum.Özellikle fizik sorularının çözümleri de bayağı baştan savma yapılmış.Hoca işaretleyip geçiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mustaphi
Aynen katılıyorum.Özellikle fizik sorularının çözümleri de bayağı baştan savma yapılmış.Hoca işaretleyip geçiyor.
Zaten o nasıl fizikçi olmuş şaşırdım karısı da biyolojici karı koca işaretleyip geçiyorlar
evet ya Allan tan biyolojiden kurtardık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogupasha -- 5 Mart 2018; 16:21:36 >
Beni ilk deneme fena çarptı. En son denemem 107.5 tu bunda 85 geldi. Yarın 2 yi çözücem bakalım bugüne özel miydi tek. Çelişkide bırakan soru çok.
2.nin feni beni biraz morarttı açık ve net yolun açık olsun :D
Çok normal hocam sorular kaliteli çözümler mat sos ve türkçeyi izledim onlar kaliteliydi özellikle türkçe
Feni bilemeyeceğim Ösym yığılma istemiyorsa böle bir sınav işini görür
baya terletmiyor mu hocam sizi de özellikle fende çok gereksiz zorluk var gibi geldi
Evet hocam geometrisi de ayrı bir şey
zaten matematikteki o 40soru 1saatte falan bitiyor
Kaç aydır nerdeyse hiçbir tyt - ayt denemesinden geometri sorusu kaçırmadım; karekök lys, beyaz kapak birey b ve endemik bitirdim ama bu denemede 4 boşum çıktı arka arkaya. Kesinlikle o sürede yapılacak, tyt de sorulacak sorular değil bence. Ayt için tamam olabilir.
Bugün çözdüm ikinciyi bütün dersler iyi fena gelmedi ama fen fena tokatladı (8 yanlış).
ösym’den daha zor sorular var, ortalamanın biraz üzerinde yani
zaten adamlar belirtmiş orta-ileri diye ben birazda bilerek aldım ama zor soracağım diye saçmalamakta gerekmiyor
hocam zaten değişik sorular görmek önemli aynı tip soruları doğru yapıp duracağına geometriden değişik sorular görmeye çalış zaten geometriyi anlatan kişi mükemmel anlatıyor bence çok faydasının olacağını düşünüyorum
Türkçesini beğenmedim ben karşı çıktığım çok soru var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Baya zorlayıcı bence benim genelde 105 110 net geliyor çozümde en fazla 102 yaptım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X