Bildirim
2018 Mercedes-AMG GT Coupe, 640 beygirlik motoruyla Cenevre'yi renklendirdi (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
Pislerin efendisi konuşuyor halen. RS dediğin araba zaten yarış otomobilinin uyarlanıp yola aktarılmış hali o başka bir dünya. Arkasında babam kadar spoyler var, içinde çelik barlar vs. GT R onun yanında fazla uysal. Önce denk arabaları karşılaştırmayı öğrenceksin
Porschenin fabrika çıkış lastiklerine baktın mı. Onu geçelim GT3 ün ring i turladığı lastiklere baktın mı? Hani şu 2 saniye yaklaştığı lastik? Ben söyliyeyim CUP 2 Hadi daha fazla zorlama
https://www.roadandtrack.com/new-cars/news/a33380/2018-911-gt3-nurburgring-time/
Ben araba dahisi olduğumu söylemedim ama senin benden az bildiğin çok belli. Araba sürdüm diye havalara girmişsin tespitim doğruymuş
Sen ciddisin
RS dediğin araba GT R'ın esas rakibidir. GT S ise daha uysal şehre adapte olmuş versiyonu. Arkasında koskocaman rollcage var oradan da mı anlamadın Senelerdir GT S'i GT3'le karşılaştırıyorlar az aç da bak karşılaştırmalı incelemelerini. GT3 güncelleme alınca GT R'la kapışacak kadar gelişti RS gelince kucağında oynatır GT R'ı. Şimdi sevinedurun önceki GT3RS'i geçen yeni GT3'ü azıcık, minicik farklarla geçebiliyoruz diye
Porsche'nin fabrika lastikleri Pilot Sport Cup 2. PILOT SPORT CUP 2. Hatta N1 onu da söyleyeyim de tam olsun. AMG GT R'ın da Sport Cup 2 ama o da ne aşınmasını önlemek için(!) Cup 2 ZP takılmış. Kendi kendini rezil ediyorsun burada. Sana kalsa M4 GTS'in de muadili AMG GT C di mi Hadi sen kendi başlıklarında eğlenmene devam et hadi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
GTS ile GT3 u kim karsilastirmis iyice uctun sen GT3 pist odakli gelistirilmis bir arac. GTS turbo ile karsilastirildi hep GT3 ile degil M4 GTS nerden geldi GT ile ne alaka Sabahtan beri rezil olan sensin evlat GT3 tukurup atiyordu GT R yi atamadigini gordun lastiklere sardin o da tutmadi agla dur ne diyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Arabanin orjinalinde bu parca yok efendiiiii heeeeey ring i donen arabada da bu parca yoktu uyan efendi uyaaan
Inanmayacagini biliyorum linkte atayim uyan heeeey
http://media.daimler.com/marsMediaSite/en/instance/ko.xhtml?oid=12501655&ls=L2VuL2luc3RhbmNlL2tvLnhodG1sP29pZD0xMjUwMTM5MSZyZWxJZD02MDgyOSZmcm9tT2lkPTEyNTAxMzkxJmJvcmRlcnM9dHJ1ZSZyZXN1bHRJbmZvVHlwZUlkPTQwNjI2JnZpZXdUeXBlPWxpc3Qmc29ydERlZmluaXRpb249UFVCTElTSEVEX0FULTImdGh1bWJTY2FsZUluZGV4PTAmcm93Q291bnRzSW5kZXg9NQ!!&rs=3
http://media.daimler.com/marsMediaSite/en/instance/ko.xhtml?oid=14980325&ls=L2VuL2luc3RhbmNlL2tvLnhodG1sP29pZD0xMjUwMTM5MSZyZWxJZD02MDgyOSZmcm9tT2lkPTEyNTAxMzkxJmJvcmRlcnM9dHJ1ZSZyZXN1bHRJbmZvVHlwZUlkPTQwNjI2JnZpZXdUeXBlPWxpc3Qmc29ydERlZmluaXRpb249UFVCTElTSEVEX0FULTImdGh1bWJTY2FsZUluZGV4PTAmcm93Q291bnRzSW5kZXg9NQ!!&rs=0
Artik zorlama dunyanin merkezine kadar ineceksin bu gidisle
Dur resim de koyayım daha kolay anla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 7 Mart 2018; 14:43:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
Al RS in rakibi işte bu 2020 de çıkıyor öğren bu işleri
https://www.motor1.com/news/235307/mercedes-amg-gt-black-series/
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Uslu bir cocuk olursan porschenin boyle bir arac urettigini gorursun belki Ama once F1 e girmesi lazim
F1'e gerek yok. Napacaklar düşük vergi dilimine girsin diye 6 ayda bir yeni motor gelmesini mi bekleyecekler Onu bile düzgün yapamadılar
-
F1 e gerek var çünkü bu arabada F1 motoru var sayın senna O motor 4 yıldır rakip tanımıyor F1'i domine etti haddini bileceksin Porsche Lemans kazansın diye Audiyi çekiyorlar yazık be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 7 Mart 2018; 14:52:24 >
quote:
Al RS in rakibi işte bu 2020 de çıkıyor öğren bu işleri
https://www.motor1.com/news/235307/mercedes-amg-gt-black-series/
Gerçekten beyin yerinde yeller esiyormuş bunu da tabela asarak kanıtlamış oldun tşk
Hala güvenemiyorsunuz di mi GT2RS'le kapışabileceğinize. Anca kendini avut GT BS GT3RS'in rakibi olacakmış hoşt 2RS'in olacak ama ağlar ağlar durur.
-
GT3 tokatlıyor dedin olmadı, lastikten girdin olmadı, roll dedin olmadı, şimdi de beyin yok diyorsun istersen bir emar çektirip atayım onda da çuvalla sayın sennaŞimdi de GT2RS den girdin çaresizliğinin son noktasına geldin demek oluyorSana yeter bu kadar hadi iyi sürüşler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 7 Mart 2018; 15:1:0 >
quote:
Belki uzaklarda bir roll vardır
Bilal'e anlatır gibi. Bir de mesajı değiştirmiş sanayide yapmışlar diye baktın var di mi hemen geri vites
AMG Track package.
If you’re eager to take the Mercedes-AMG GT R back to its origins – the racetrack – here’s the package you’ll need to drive like a pro.
AMG Track package – designed and priced as a package, including items as listed below.
With roll cage painted black
With roll cage painted in vehicle colour
-
Arabanın orjinalinde yok dedim haklı çıktım dimi ringte kullanılan arabada bu paket yoktu gördün dimiYenilen pehlivan güreşe doymaz tamam da bu kadar olmaz
quote:
GT3 tokatlıyor dedin olmadı, lastikten girdin olmadı, roll dedin olmadı, şimdi de beyin yok diyorsun istersen bir emar çektirip atayım onda da çuvalla sayın sennaŞimdi de GT2RS den girdin çaresizliğinin son noktasına geldin demek oluyorSana yeter bu kadar hadi iyi sürüşler
AMG GT R
Muadili: GT3RS
Hayalindeki Muadili: GT3
AMG GT BS
Muadili: GT2RS
Hayalindeki Muadili: GT3RS
Alayınız bunlar gibi dışınız C63 içiniz C180 fosssss Hadi git çek bıraklarınla oyna
-
Tamam şampiyon öyle. GTS ile GT3 kıyaslayan yayın koy madem çok merak ettim kimler kıyaslamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 7 Mart 2018; 15:22:16 >
GT3RS diyorsun sabahtan beri ona da baykayım dedim ne göreyim. O da tokatlayamamış
http://fastestlaps.com/comparisons/l699j51ob628
Kağıt üstünde Panamera da yalan olmuş şimdilik
GT63S 640 hp 0-100 3.2 sn, 315 km/s
Panamera Turbo S 680 hp 0-100 3.4 sn, 310 km/s.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X