Şimdi Ara

2018 Oscar Ödülleri için adaylar açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En fazla Oscar hakeden film Get Out bence. Geri kalanlardan Blade Runner 2049 hariç hepsi çöp Gerçi zaten alıştık Oscar'ın çöplere gitmesine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 bilbord u yeni izledim ama bana hiç yabancı gelmedi film nedense. Güzeldi bence. Get Out da iyiydi.Dunkirk de zevkle izledim. Hiç biri Enes patur api olamas. Oscarı o almalı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

elemeyi geçemedi.

Üzüldüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Dunkrik'in neresi güzel ki? Ben zorla izledim. Bizim geleneklerimize ters diye galiba sıkıldım. Savaştan kaçan asker filmi sonuçta.

Dunkirk ü ben de izleyince konu yok olarak düşünmüştüm.
    Sonra onunla ilgili konusunu ve Tom Hardy hakkında Nolan ın söylediğini duyunca çok saygı duydum.

Film kaçan asker değil de, filmin türü hayatta kalma olarak geçiyormuş. Biz izleyiciler de konusu, başlangıç ve bitiş gibi şeylere alışkın olup böyle bir şeye alışık olmadığımız için epey yadırgıyoruz. Sonra tekrar düşündüm. Uçak sahnelerinin gerçekçiliği ve seslendirme beni filmin içerisinde hissettirdi. Ayrıca hep bir heyecan da vardı. Yani Survival türü olarak çok iyiydi.

Sonra Nolan'ın yaptığını okuduğumda saygı duydum. Demiş ki Nolan amcamız: Tom Hardy, Dark Knight da yüzünde maske olmasına rağmen o kadar iyi oynadı ki gerçekten çok başarılı idi. Ben de yüzünü biraz daha kapatırsam, sadece alnı ve gözleri ile de iyi performans verebilecek mi demiş ve öyle oynatmış.
    Bu nasıl bir bakış açısıdır şaşırdım. Adam çok ileri düşünebiliyor. O şekilde bakınca ve oyunculuğunu o şekilde değerlendirince gerçekten de helal olsun diyor insan.

• The Shape Of Water izlememistim.Bir bakmak lazim bir cok dalda aday gosterilmis merak ettim nasil bir yapim oldugunu.
  • onlerden yerimizi alalim bu sene dolby theatre den izleyebilirim cali deyim nasilsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 24 Ocak 2018; 10:14:9 >
  • Dunkirk bizce iyi bir film olmayabilir fakat konusu itibarı ile academynin sevdiği türden. Bu sene epey iş yapar gibi geliyor bana.
  • Dunkir çok düz bir filmdi insanlar neden övüyor anlamıyorum Nolan yönetmese oscarda lafı bile geçmezdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim türkler böyle filmlere ön yargılı yaklaştığı sürece hiçbir zaman asıl emeği ve mükemmelliği göremeyecekler. Özellikle Nolan sinema tarihinde ilk defa tamamen gerçek bir uçak savaşı çekmişken. Sadece konuyu daha iyi işleyebilirdi o kadar. Onun dışında Dunkirk mükemmel ve eşsiz bir film.

Şu filmi eleştirenin sinema zevkini merak ediyorum ama tahmin etmek de çok zor değil.
  • sen boşa izlemişsin filmi hikayesi ile alakan yok sen film izleme.

gemici mantığı ile film izlemeyi bırakın.

savaştan kaçan asker seymiymiş

• Nolan en sevdiğim 5 yönetmenden biridir kendisi. Elimde 4 adet orijinal filmi var blu ray ve dvd olarak ( hak edilen filmlerin hakı verilmeli ) ; )

Bana göre The Prestige, Interstellar ve TDK açık ara en iyi filmleridir

ama gel gelelim Dunkirk olayına. Şu "filmi" yere göğe sığdıramayanlara uyuz oluyorum çünkü hiç mi hiç samimi değiller. Bu kadar da yapmacıklık olamaz DÜRÜST FİLM SANATINA hiç mi saygınız kalmadı sizin. Sinema anlayışınız bu mu yani bu kadar mı sınırlı.

Dunkirk puanım 5.5/10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Shape Of Water

Baby Driver

Coco

Ferdinand

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

sen boşa izlemişsin filmi hikayesi ile alakan yok sen film izleme.

• Blade Runner 2049 güzel filmdi
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    wp de yoksun

• Blade Runner ses'de almali
  • quote:

sen boşa izlemişsin filmi hikayesi ile alakan yok sen film izleme.

Diyorum ki bizim geleneklerimize uygun olmadığı için güzel gelmedi bana. İzlerken ben zorla izledim.

Ayrıca Çanakkale'de dedelerin koca savaş gemilerini gördüğünde korkup kaçsaydı bugün Dh forumda artık hangi ülkenin sömürgesi olduysan onun diliyle mesaj yazardın

• quote:

wp de yoksun

ben diyorum ice imm sen diyon kiz yazmadi
  • Dunkirk bana göre belki görüntü yönetmenliği ve ses miksajı/kurgusu dalında bir şeyler yapabilir ama en iyi film ağırlığını taşıyacak bir görüntüsü, havası yok hakeza Lady Bird'te öyle, gençlik sorunları ve insanın o döneminin günümüz yorumu çok güzel bir şekilde anlatılmış ama bir türlü anlayamadığım filmin genel gidişatıyla uyuşturamadığım noktası "amerika-ırak" olayı ve "11 eylül" saldırısına sürekli atıf yapması kısımları ne alaka diyorum izlerken bu mu yani new york'a kızın gönderilmek istenmemesinin ana sebebi, saçma geldi

Shape of Water çok şaşırttı böylesine "fantastik" bir yapımın bu kadar çok dalda aday olması ilginç belki yakın zamanda örnekleri olabilir bilmiyorum tuhaf geldi ve bayağı da merak ettim filmi

Listelerde ki birçok filmi izlemedim izledikçe en azından en iyi film, oyuncu ve görüntü yönetmenliği dallarında nihayi listemi yaparım

• igetsky kullanıcısına yanıt
    evet ona takıldın demek ama son havadisleri bilmiyon neler oldu neler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.