Şimdi Ara

2018 sıfır pulsar 200 ns mi 2016 2. el mt-25 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir tanıdığın arkadaşı, 2015 model pulsar ns 200 satıyormuş. 5.000 km 10.000 tl.
    sizce nasıl? motor sıkıntısızmış.
  • Madem ilk motorunuz olacak. Bnm de acizane tavsiyem var. Bir de bunu değerlendir. 2017 model ikinci el abs li bir ns200 alabilirsin. En fazla 12500-13000tl ye biter. Ekipman da cok önemli. Herhalde 200tl lik kaskla sürecek değilsin. Ikinci el NS alarak, öğrenme esnasında düşsen bile ufak tefek ciziklere canın sıkılmış olmaz. Herşey motoru sürmek degildir, vites atmayi da pekiştirmiş olursun, trafikte de seri kullanmayi öğrenirsin. Kaliteli ekipmanlara da cebinde paran kalır. 1 sene sonra da 0 km mt25 alırsın. Ilk motora çok para vermen taraftarı değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herod13

şu anda fikrim yine değişti :D
    bir tanıdığın arkadaşı, 2015 model pulsar ns 200 satıyormuş. 5.000 km 10.000 tl.
    sizce nasıl? motor sıkıntısızmış.
    Km gayet güzel
    Bence kaçırma. Hata boya da yoksa çok iyi.

• çok büyük ihtimalle 2. el bajaj alcam
    tavsiyeleriniz için teşekkürler :)
  • 10.000TL ye euro4 NS200 satıyorlar kış fiyatıyla.
    Elini biraz hızlı tutup şu günlerde o fiyata bulabilirsin
    2015 model için 10.000TL fazla.

Mt25/R25 bu segmentin nirvanası. Ama şuan Yamaha da sıfır almak daha mantıklı. İkinci elinde ucuza kaçarsan ekmeği yenmişlere denk gelirsin. Temizini de bulayım dersen sıfır fiyatına denk geliyor. Çünkü marttan sonra fiyatları yükseleceği için 1-2 ay bekleyip ederine satmayı düşünüyor Yamaha sahipleri. O yüzden tok satıcı rolündeler

• Istanbulda (anadolu yk) bir arkadaşta 2017 abs.li ns 200 satılık var.
    19,900 km. Hata boya kaza bela tramer yok.
    12000 tl (11000 verdiler, satmadı.)

• Konu üzerinden baya geçmiş. Motor aldıysan hayırlı olsun öncelikle.
    2016 model pulsa ns200 kullandım ve 2017 model sıfır km almak için harekete geçtim.
    O sıralar pulsarların büyük bir çoğunluğundan kronik sıkıntılar vardı.
    Yolda giderken stop etmeler ve ilk marşta motorun bütün elektriği kesmesi gibi.
    Kuzenimin 2016 model motorunda hiç sıkıntı olmadı, bakımda yazılım attılar motor bir daha iflah olmadı.
    Hatta 2018 yılında test motoruna test sırasında stop etme problemi yaşayan oldu.
    Abs si biraz enteresan çalışıyor ya da bana farklı geldi.
    Yakıtı ve bütçesi çok dert etmezsen japon malından almanı tavsiye ederim.
  • pulsarcıların ağır isyanlarını okudum , motosiklet.nette , vallahi sakın almayın ,

izleyin ,,
  • quote:

çok büyük ihtimalle 2. el bajaj alcam
    tavsiyeleriniz için teşekkürler :)
    izleyin almamanızda fayda var gibi.
  • Biraz geçmiş konuyu açalı unuttum da
    2018 model 0 ns 160 aldım. Şu an 500 km bakıma getirdim. Memnunum baya bir kaç sorun dışında. Yokuş aşağı giderken stop ediyor bazen bu kötü bir şey baya. Baktircam şimdi. Onun dışında lastik mrf lastik bi sıkıntı yaşamadım ama servistekiler anlas lastik önerdiler. Sizce anlas ile değiştireyim mi?

• quote:

Biraz geçmiş konuyu açalı unuttum da
    2018 model 0 ns 160 aldım. Şu an 500 km bakıma getirdim. Memnunum baya bir kaç sorun dışında. Yokuş aşağı giderken stop ediyor bazen bu kötü bir şey baya. Baktircam şimdi. Onun dışında lastik mrf lastik bi sıkıntı yaşamadım ama servistekiler anlas lastik önerdiler. Sizce anlas ile değiştireyim mi?
    1 sene sonra bir hort yapalim. Genelde yeni baslayanlar icin bir kac tecrubenizi aktarabilirsiniz. Yeni baslayanlarin sorulari da sizinkilere benzer oluyor..

Ns 160 dan memnunmusunuz? Simdi olsa tekrar alirmiydiniz? Sikinti cikartti mi? Ekipmanlarinizin marka, fiyat ve memnuniyetiniz hakkinda biraz bilgi verirseniz yeni baslayanlari aydinlatabilirsiniz...

Simdiden Tesekkurler

• Benzer durumdayım, bende bir türlü karar veremedim
  • Daha halen satın aldınmı bilmiyorum ama gene de fikrimi söyleyim.Böyle piyasa motoru olup ikinci eller sıkıntılı kapalı kutu tamirciyle,expertizle uğraşma derim daha sonra süprizlerle uğraşma ihtimallerini göz önünde bulundur.

SIFIR ÇİÇEK GİBI MAKİNA
    NOT:Yeni ve 0 dan başlayana TAM 👍
    2018 sıfır pulsar 200 ns mi 2016 2. el mt-25 mi?

Al sıfırını tak aksesuarlarını yap rodajını zamanın da bakımlara gir mis daha ne istiyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2018 model pulsar ns 160 aldım mart 2019'da. motordan çok memnunum. Daha herhangi ciddi bir arıza çıkartmadı.
    Havalar soğukken, sürüş halindeyken çalıştıktan sonraki ilk debriyajı sıktığımda bazen motor stop ediyor. anlayamadığım bir şey, alıştım. Onun dışında bakımlarını düzenli yaptırıyorum. Gayet memnunum.
    Ekipman olarak LS2 kask 600 tl idi, Mont acerbis markalı 600tl o da. eldiven vexo olması lazım.
    Tekerleklere gelecek olursak; hala stock lastikleri (mrf) kullanıyorum. Usta şikayetin yoksa eskiyene kadar değiştirme dedi. Şikayetim yok açıkçası. Ben aşırı güvenli kullandığım için bir sorun yaşamadım. Sadece bir kaç kere yağmurlu havada arka taraf fren sıkınca kaymıştı. Önde zaten abs var. Onun dışında sıkıntı yaşamadım.
    Yazdıklarım verimli olduysa ne güzel :)
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.