Şimdi Ara

2018 WORK AND TRAVEL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
9
Favori
26.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Work and Travel etkilenmeyecek sanırım. Duyuruyu kabaca okudum ama geçici olmayan vize ile ilgili sıkıntı var ama sıkıntı sıkıntıdır. Artık bizi insandan saymazlar. 1 kere oldu mu bir daha zor rahat verirler.

Sorsan dünyada itibarımız artıyor, tabi yersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Work and Travel etkilenmeyecek sanırım. Duyuruyu kabaca okudum ama geçici olmayan vize ile ilgili sıkıntı var ama sıkıntı sıkıntıdır. Artık bizi insandan saymazlar. 1 kere oldu mu bir daha zor rahat verirler.

Sorsan dünyada itibarımız artıyor, tabi yersen.

j1 de iptal şuanlık
  • şirketler kayıtlara devam ediyor son durum nolur acaba :(
  • vizeler zaten subat mart gibi basliyor wat icin , dolayisiyla zamani var. Su siralar politikalar cok hizli degisiyor ve karsilikli vizelerin uzun sure durudurulacagini zannetmiyorum. Iki ulkeye de zarar verir bu durum. Yine de belli olmaz bekleyecez. Kayitli olanlar da cok endiselenmesinler. Nisan ayina kadr vizeler acildigi takdirde sorunsuz sekdle wat sureci devam eder.
  • 2017 yazını harika geçirdiğim için bu yaz da gitmeyi kafaya koydum ama kayıt yaptrmadım ben de vize olaylarından sonra
  • Ben bahar aylarına kalmadan vize olaylarının düzeleceğini düşünüyorum. Amerikayla çalışlan birsürü firma var. Sürekli gidip gelmeleri gerekiyor. Uzun sürmeden eski haline dönecektir. Şirketlerle görüşenler varsa fiyatlar nasıl?

• Ben 1850 dolara kaydoldum 1 ay önce. Şansıma kaydolduktan 3 hafta sonra vize krizi ortaya çıktı

Yalnız şu aralar şirketler sanki vize krizi yokmuş gibi kayıt almaya devam ediyor.
  • The Nameless Man T kullanıcısına yanıt
    Hocam çözülmek zorunda amerikaya seyahat edememek bir süre sonra ciddi sorun olacaktır özellikle firma çalışanları için. Ne zaman eski haline döner orası önemli. İlk kayıt parasını geri alabileceğim yerlere bakacağım yinede ben. En kötü zararınız kayıt parası olur sizinde

• Salı günü United Towers'a kaydımı yaptım ben de.
    Umarım şu vize işleri normale döner de gideriz.
  • Bende westline ile kayit oldum.bu sene neden kimse yok buralarda ?

• Umarim vize krizi çözülür ama pek umudum yok acıkçası şu an keşke kayıt yaptırmayıp bekleseydim diyorum.paranin yanmasi gibi bi durum yok gibi sirketler bu vize olaylari ile ilgili madde eklemisler ama insan yine de tam guvenemiyor.

• Arkadaşlar merhaba bende bugün kaydımı 2100 $ a yaptırıyorum.Vize olayı için kesintisiz geri ödeme yapılıyor önceden dil eğitimine gittiğim yer olduğu için parayı geri alamama korkum yok.Zaten kayıt olacağım şirket ieft fuarını yapan şirketti orada amerikan konsolosluğunun standı vardı orada da konuştum tatminkar cevaplar aldım.Merak ettiğim bir konu var sizin kayıt olduğunuz şirketlerde yaza kadar speaking eğitimi verecekler mi? Pahalıya kaydolduğumu düşünüyorum ama haftada 3 gun verecekleri eğitim cezbetti biraz 😄

• Ereny96 E kullanıcısına yanıt
    İngilizce eğitimi verecekse pahalı değil o fiyat, tabi ekstra ücret yoksa İngilizce için.
    Benim gittiğim şirket İngilizce eğitimle ilgili bir şey demedi, varsa da bilmiyorum.
  • Ereny96 E kullanıcısına yanıt
    birkac firma bu speaking olayini yapiyor ama faydali olmuyor pek tek faydasi is gorusmesi oncesinde sizi hazirlayabiliyor bu durum.Cok beklenti olmasin.
  • Bugün "I Speak Better" hocası tarafından arandım whatsapp üzerinden. 5 dk kadar konuştuk.
    Sizler arandınız mı arkadaşlar?
  • Gözümüz aydın

http://m.t24.com.tr/haber/abd-vize-yasagini-esnetti-sinirli-sayida-basvuruyu-kabule-basladi,483900

• Merhaba arkadaşlar .Vizeler açılır açılmaz başvuruyu yaptım.Studyzone şirketini seçtim .Sizce nasıldır ? Şirket hakkında iyi veya kötü eleştiride bulunursanız çok sevinirim
  • Evet artik wat konusmanın vakti geldi.Arkadaşlar saatlik 9 dolar konaklama haftalik 60 dolar eglence parkinda security de is var nasil ?

• quote:

Orijinalden alıntı: maqnet0

Evet artik wat konusmanın vakti geldi.Arkadaşlar saatlik 9 dolar konaklama haftalik 60 dolar eglence parkinda security de is var nasil ?

İyi gibi gözüküyor benim şirket daha iş tekliflerinin gelmediğini söylüyor hangi şirket sizinki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sai6 S kullanıcısına yanıt
    Studyzone

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.