Şimdi Ara

2018 WORK AND TRAVEL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
9
Favori
26.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi güzel hocam da oraya para biriktirme amaçlı yani gurbet mantığı ile gitmiyorum ki. Buna rağmen biriktirilir mi diyorsunuz?
  • O sana kalmış hocam

Ben de gidip görücem bakalım

Gitmeden bir şey demek istemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Yaş kaçtı hocam bu arada?
  • 24 hocam

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Ben 20 yaşındayım hocam konuya göz attım birazda hazırlık okuyorum bu sene, hazırlıktan sonra gidilebiliyor mu wat a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki gidebilirsiniz
  • Arkadaşlar bu sene daha 1. Sınıfım ve ilk dönem sanırım 1in altında ortalamam olacak , şirkete ilk başvurduğumda ortalamayla ilgili bir şey de söylemediler.Alma şansım var mı sizce ? İngilizcem iyi ve vize görüşmesinde de sakin ve rahat davranabilecek biriyim

• Herkese merhaba,

Galvestona gelecek var mi? Yerleriniz belli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Arkadaşlar bu sene daha 1. Sınıfım ve ilk dönem sanırım 1in altında ortalamam olacak , şirkete ilk başvurduğumda ortalamayla ilgili bir şey de söylemediler.Alma şansım var mı sizce ? İngilizcem iyi ve vize görüşmesinde de sakin ve rahat davranabilecek biriyim

Hocam bir sey olmaz alirsin vizeyi,sonucta ingilizcen yeterli ve rahat davranabileceksin.Puaninin dusuk olma nedenini mantikli bir sekilde soylediginde onay vereceklerdir.

• Ereny96 E kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum ya çünkü 1.80 için falan bile olumsuz konuşanlar var , benim o kadar bile ortalamam yok.Ayrıca doğru düzgün bir bahanem de yokki hep saçma sapan sebepler

• Selam arkadaşlar, kız kardeşim için United Towers firmasına ön kayıt yaptık. Ancak kayıt yaptıktan sonra fetö bağlantılı haberleri gördüm maalesef bununla ilgili bir bilgisi olan var mıdır ? Fetö bağlantısı var ise kurumun çoktan kapatılması gerekirdi. Gençler ve eğitim konusu önemli sonuçta. Bilgi sahibi olan var ise cevaplarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss1670 -- 18 Aralık 2017; 15:50:37 >
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    Hocam örneğin sağlık sorunlarım vardı okula yeterince gidip çalışamadım desen ne sorun olacak ki?

• Ereny96 E kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam işte alabilirim umarım , yazık olur çünkü.

• quote:

Arkadaşlar bu sene daha 1. Sınıfım ve ilk dönem sanırım 1in altında ortalamam olacak , şirkete ilk başvurduğumda ortalamayla ilgili bir şey de söylemediler.Alma şansım var mı sizce ? İngilizcem iyi ve vize görüşmesinde de sakin ve rahat davranabilecek biriyim

Benim ortalamam 1,65 3.sınıfım başvurmayı düşünmüyorum. 1 ile hiç denemeyin bence, yazık olur paraya

• Bugün yapılan vize açıklaması j1 vizesini etkiliyor mu? En erken 2019 Ocak için randevu vermişler
  • j1 ve değişim programları bu kararın dışında hocam.

2018 WORK AND TRAVEL
  • Ben başvuralı çok oldu.Şirket de herhangi bir şey söylemedi.Bügün arkadaşa sordum abim tüm derslerden kaldı ama gitti dedi

• quote:

Ben başvuralı çok oldu.Şirket de herhangi bir şey söylemedi.Bügün arkadaşa sordum abim tüm derslerden kaldı ama gitti dedi

Çok zor kaldı ki 1,90 lar ile bile vize reddi alanlar oluyor. Durumu çok iyi anlatmanız lazım yoksa o transkripti görünce direk belgelerinizi geri verebilir.

• Vizeye 2 ay vs diyor şimdi kayıt olsak sıkıntı olur mu?

• İcep e kaydolan varmı arkadaşlar birşey sorucam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.