Şimdi Ara

2018 WORK AND TRAVEL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
284
Cevap
9
Favori
26.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olmaz hocam, hala geç kalmış sayılmazsınız.

Ama erken kaydolanlar işleri kapıyor biraz da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beylercümleten selamlar.Şimdi cv dolduruyorumda bu şey için ne yaptınız travel kısmında neler yapacaksınız gibi bir soru var ya daha çok amerika ile özdeşleşen şeylerin yazılması daha iyimiş sanırım sizler ne yazdınız o kısıma pek bir şey bulamadım ben de
  • Interexchange üzerinden iş başvurusu yapıp kabul alan var mı? Başvurduysanız hangi firmaya başvurdunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşar Studyzone hakkında bilgisi olan var mıdır? Bu şirketi seçenler memnun kaldı mı?
  • işletimci kullanıcısına yanıt
    Merhaba Westline'a kayıt olmayı bende düşünüyorum 2018 yazı için fikir paylaşımı falan yardımcı oluruz biribirimize iletişim kurabiliriz isterseniz
  • Ben Ağustos gibi kayıt oldum en erkenlerden biriyimdir herhalde. Studyzone ile anlaştım ve şuana kadar geçen süre ile ilgili sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım. Bende Lifeguard işini seçtim. Skype görüşmem oldu işe alındım. Ordaki havuz şirketim High Sierra Pools. 2 gün önce program ücretimi tamamladım verdim. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur herkese şimdiden bol şans.
  • uahmettt kullanıcısına yanıt
    Studyzone ilk başvuruken danışmanınız ingilizce olarak neler sordu ve skype görüşmenizde sponsorunuz neler sordu biraz bahsedebilir misiniz? Teşekkür ederim

• iar İ kullanıcısına yanıt
    Studyzonedaki danışmanlar dil seviyemi ölçmeye dayalı konuştular benimle. İşte kendinden bahset biraz nerde yaşıyorsun ne okuyorsun tarzı şeyler. İş veren ile skype konuşması daha çok alan üzerine yani lifeguardlık üzerineydi. Bir lifeguard gün içinde ne yapar sorumlulukları neler biliyor musun? Cankurtaran olmak için gerekli meziyetlere sahip misin? Bunlar dışında aklıma gelenler Amerikaya ilk defa mı geliyorsun? Ev arkadaşları ile yaşayacaksın bunun sorumluluklarını kaldırabilir misin? Bu mesleği seçmendeki nedenler neler? gibi bu tarz sorular soruldu aklıma gelenler şimdilik.
  • bebeba B kullanıcısına yanıt
    Güzel olur

• merhaba arkadaşlar bende bu yaz gitmeyi düşünüyorum ama ingilizcem pek iyi değil , bu bir sorun olur mu ? birde ne kadar para istiyorlar bütün giderler için ? yardımcı olabilecek var mı ?
    elektrik elektronik müh. son sınıfta okuyorum ortalamam 2.3 ingilizcem orta ama speakingim falan pek iyi değil

birde acaba geçmi kaldım hala güzel işler bulunabilir mi ? hangi bölgeleri tercih etmeliyim ?
  • Geç kalmış sayılmazsın bence. Dil seviyen yeterli mi değil mi bunu acentada ölçerler ama çat pat ingilizcesi olan bile gidebiliyor bazen. Asıl sıkıntı vize mülakatı olabilir. Oraya gidene kadar 3000-3500 dolar arası gidiyor rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: uahmettt

Geç kalmış sayılmazsın bence. Dil seviyen yeterli mi değil mi bunu acentada ölçerler ama çat pat ingilizcesi olan bile gidebiliyor bazen. Asıl sıkıntı vize mülakatı olabilir. Oraya gidene kadar 3000-3500 dolar arası gidiyor rahat

ooo baya varmış hocam maaliyeti ya , birde vize mülakatını geçemezsem o paralarda gidiyor mu yani herşey dahil en az bir 4000dolar nakit param olması lazım ?
  • benim maliyetimi yazayım sana fikir oluşur kafanda.

Program ücreti 1900
    vize ücreti 160
    sevis ücreti 35
    Cankurtaranlık sertifikası 220 (Bu işi seçersen geçerli olur bu sadece )
    gidiş dönüş uçak bileti 500 (net değil ortalama)
    ilk ödemeni alana kadar idare etmen için yanında götürmen gereken cep harçlığı 500 (800 isteniyor ama 500 ile de gidiliyormuş.)

toplayınca 3300 dolar gibi bişey yapıyor. Vize görüşmesinden kalırsan ve gidemezsen, kayıt olurken verdiğin 300 dolar kapora dışında geri kalanı iade ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uahmettt -- 9 Ocak 2018; 23:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uahmettt

benim maliyetimi yazayım sana fikir oluşur kafanda.

Program ücreti 1900
    vize ücreti 160
    sevis ücreti 35
    Cankurtaranlık sertifikası 220 (Bu işi seçersen geçerli olur bu sadece )
    gidiş dönüş uçak bileti 500 (net değil ortalama)
    ilk ödemeni alana kadar idare etmen için yanında götürmen gereken cep harçlığı 500 (800 isteniyor ama 500 ile de gidiliyormuş.)

toplayınca 3300 dolar gibi bişey yapıyor. Vize görüşmesinden kalırsan ve gidemezsen, kayıt olurken verdiğin 300 dolar kapora dışında geri kalanı iade ederler.

anladım hocam benim ingilizcem pek iyi değil özellikle speaking vize vermeyebilirler mi sizce ?
  • valla bende daha önce girmedim ne desem yalan olur. Araştırdığım kadarıyla sizi test eden kişi gıcık biriyse çok iyi bile konuşsanız alamama şansınız var çok zorlamıyorlarmış ama nadirde olsa gıcık elemanlar varmış yani @denixex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uahmettt -- 9 Ocak 2018; 23:36:47 >
  • Arkadaşlar yarın şirketleri gezmeye başlayacağım da connecticut new havenda oturan arkadaşlarım var hangi şirketlerin bu bölgede işleri vardır acaba bir fikriniz var mı?
  • MERHABA ARKADAŞLAR,

BAYA ARAŞTİRDİM AMA BULAMADİM DAHA ÖNCE HİÇ BUNDAN BAHSEDİLMEMİŞ. VİZE İŞLEMLERİ SİRASİNDA VEYA HERHANGİ BİR AŞAMADA oKULDAN ALİNAN UYARİ CEZASİ HERHANGİ BİR SİKİNTİ ÇİKARİR Mİ ?
  • Bugün işe kabul edildim. Massachusetts Cape Cod'ta Dunkin Donuts işi. Bu bölgeye giden var mı? Ayrıca daha önce bu civarlarda çalışan biri varsa birkaç şey sormak istiyorum.

• Wata gidip kalmak hakkinda bilgisi olan var mi ? Biryerde okumustum wattan kalma ssn oldugu icin rahatca calisabildigimiz soylenmis bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ?

• Selamlar beyler ben de bu sene ilk defa wat yapıcam.Sonunda fena olmayan bir iş teklifi geldi bende kabul ettim açıkçası hatta pazartesi günü istanbulda yüzyüze görüşme olacak fakat size de son bir sorayım dedim.İş Alabamada Beachside Resort Hotel saatlik 8 dolar 32 saat minimum veriyor ve 2. iş imkanı tanıyomuş, bunun yanında 80 dolar kalma ücretimde var.Tam emin değilim aslında ücreti düşük gibi geliyor siz ne diyorsunuz beyler fikir verin aydınlatın beni
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.