Şimdi Ara

2018 Work and Travel Hakkında Her şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: işletimci

Hem işi sen bulacaksın hem şirkete 2000 dolar vereceksin çok büyük yanlış hocam self gidiyorsun sonuçta

Hocam fikirlere acigim baska yolu var mi? Basvurulari bireysel yapabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABA ARKADAŞLAR,

BAYA ARAŞTİRDİM AMA BULAMADİM DAHA ÖNCE HİÇ BUNDAN BAHSEDİLMEMİŞ. VİZE İŞLEMLERİ SİRASİNDA VEYA HERHANGİ BİR AŞAMADA oKULDAN ALİNAN UYARİ CEZASİ HERHANGİ BİR SİKİNTİ ÇİKARİR Mİ ?
  • gokoman123 G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o tamamen vize görüşmesindeki kişiye bağlı. Kimisi transkiripti incelemiyor bile ama kimisi her detaya bakıyor. Vize görüşmesini İstanbul da yapman çok daha avantajlı olacaktır senin için

• JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    Hocam bana kalırsa facebooktaki lokasyonların work and travel grupları var çoğu kalabalık gruplar mesela ocean city work and travel grubuna gir orada işverenler ilan paylaşıyor eleman lazım diye onlarla görüş takip et sayfaları ayrıca her firmayı tek tek ara ve işi bulduktan sonra sponsorların onaylayıp onaylamayacağını öğren eminim daha hesaplı firmalar bulabilirsin

• Housekeeper işi sabah işidir imkanları güzel olan bir housekeeper işi bulursun öğleden sonrası içinde sosyal olabileceğin ikinci bir iş. Hem para kazanırsın hem dilini geliştirirsin

• quote:

Housekeeper işi sabah işidir imkanları güzel olan bir housekeeper işi bulursun öğleden sonrası içinde sosyal olabileceğin ikinci bir iş. Hem para kazanırsın hem dilini geliştirirsin

hocam ne biliyim , o kadar yorulcaz zaten iş yaparken , birde ingilizcem iyi değil ondan korkuyorum
  • CumGPA 1.30 oldu tovbe vize vermezler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Housekeeper öyle çok yorucu bir iş değil zaman zaman oturabiliyorsun

• quote:

Housekeeper öyle çok yorucu bir iş değil zaman zaman oturabiliyorsun

haklısınız hocamda pek konuşmaya zaman olacak bir işte değil gibi
  • Hocam work and travelda öyle her şeyden olsun diyeceğiniz bir iş yok malesef hem dilim gelişsin hem çok para kazanayım hem de yorulmayayım hem ayranım dökülmesin hem ....

• Son sınıf öğrencisiyim, 25 yaşındayım, İngilizcem orta seviyenin altında yıllardır konuşmaya konuşmaya, Ganom 2.90.

4 ay sonra mezun olacak olmam ve yaşımın büyük olması beni egale ettirir mi?

Ve malum şubat ortasındayız yaza az kaldı, şu zamanlarda wat programı ayarlayabilir miyim, ayarlayabilirsem çok mu pahalı olur geç kaldığım için?

Tesekkurler

• Hocam 3-4 tane kayıt alan şirket var zaman kaybetmeden onlara başvur vize görüşmesinide istanbulda yap çünkü Ankara son sınıflara vizede çok sorun çıkartıyor

• Hocam hangi şirketle gittiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: despinaleaxo

Hocam hangi şirketle gittiniz?
    Campus WSA Ankarada
  • Aramızda bu sene indianabeach te çalışacak arkadaşlar var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.