Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
195.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ssrorschach

bende hankook düşünüyorum bakalım telefonda 260 TL fiyat verdi bir bayi ankara.da haftaya gelecek dedi. michelin primacy4 için ise 400 dedi http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-AutoBild-Summer-Tyre-Overview.htm burda ise 1. olmuş hankook

O testteki ebat 195/65 R15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğayı koru

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

205 55 R16 lastikleri mi Falken aldım adet fiyatı 186 TL den yakıt C ıslak A

nerden aldınız acaba fiyatı gayet iyiymiş, hangi şehirdesiniz.

N11 den aldım kampanya vardı yarın kargoya verilecek bakalım

• Lastik etiket değerleri ile ilgili bir sorum var: Yakıt tüketim değeri A olan bir lastiğin C olan bir lastikten yol tutuşu daha kötüdür diyebilir miyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Endişe etmeyin, can güvenliğini hiçe sayan ve en ucuz lastiği almak için yarışa giren Türk halkına ürettiği lastikle hava kuvvetlerine ürettiği lastik aynı değil. Rahat olun yani.

Ne alakası var? Benim kışlıklar petlas, yazlıklar o çok övülen continental fakat hem yol tutuş anlamında hem de frenleme anlamında petlas bin basar (burada petlas > continental demiyorum, sonuçta her iki markanın farklı modelleri var). Eminim continentalin ürettiği lastiği petlas üretmiş olsaydı yerden yere vururdunuz.

• İki gün evvel aracıma 185/65/14 Dunlop sp touring r1 taktırdım. Rot ve balans ayarı dahil 760 lira ödedim. Dün ve bugün test etme imkanı buldum, oldukça başarılı geldi bana. Yakıt C, Islak zemin A etiket değerine sahip. Önümüzdeki hafta 500 km otoyol, dağ yolu vb. Karışımı yol yapacağım o zaman belli olacak.
    Ayrıca 1 yıl yol yardım verdiler.

• pileki kullanıcısına yanıt
    Dunlop iyidir hayırlı olsun. 4 lastik alana 1 yıl yol yardımı kampanyası devam ediyor demek ki. İnşallah ihtiyacınız olmaz tabi.

• Nokian almayı düşünüyorum. 225*45*R18 fiyatlar uçmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Kardeş petlas ile continentali aynı cümle içerisinde kullanma Allah çarpıverir. Birde kış ile yaz lastiğini kıyaslayıp petlas iyi falan demişsin. 'Harita ihanetinden sonra bu markayı alan bizden değildir` desen anlarım da iki lastiğin kalitesini kıyaslaman trajıkomik.
    Bu arada diğer soruna yanıt vereyim. Yakıt ekonomisi lastiklerinde yuvarlama direnci düşürülerek sürtünme azalıyor. Fakat buna rağmen üretim standartında aqua planing gibi teknolojileri kullanıldığı için ıslak zeminde tutuş ve fren performansı normal lastiklere göre daha iyi bile olabiliyor AB etiketlerinde. Asıl fark agresif sürüşte çıkıyor. Sert viraj dönüşlerinde aracın hafif hafif arkasının attığını hissedebiliyorsunuz. En güzel kullanıcı yorumlarını eğer yabancı dil biliyorsanız BU ADRESTEN okuyabilirsiniz.

Parantez içinde yazdığım şeyi okumadın herhalde. Kış lastiği kış şartları için tasarlanmıştır kışın kullanırsın, yaz lastiği yaz şartları için tasarlanmıştır yazın kullanırsın ve ben bu iki lastiği de kendi türlerine uygun mevsimde kullanırsam aynı performansı beklerim (ıslak zemin performansından bahsetmiyorum). Bak diyorum ki ben de conti eco contact 5 var ve yeni bir lastik ve çok berbat yol tutuş anlamında (ama yakıt tasarruflu bir lastik hakkını yiyemem). Şimdi diyebilirsin ki bu continentalın en kötü lastiği ama bu kadar kötü bir lastiği petlas üretseydi canınızı yerde mi buldunuz derdin ama bu lastiği continental üretince bu markayı petlas ile aynı cümle içinde kullanma oluyor. Soruma gelince ben o soruyu ıslak zemin için sormadım genel anlamda sordum yoksa benim yazlıkların ıslak zemin performansı kışlıklardan daha iyi olmasına rağmen kuru zeminde yazlıkların yol tutuşu genel anlamda daha kötü. Ne kadar kötü olduğunu şöyle söylim yazlık lastiklerle 110'la giderken araba en küçük rüzgarda savruluyor, 130 ile giderken uçuyormuş hissi veriyor o derece yani.

• fiestama 195 50 15 yaz lastiği alacağım ben de takipteyim konuyu

• Ben de Fiestam için lastik siparişi geçtim dün itibariyle. 50 yanak ince olduğu için yanak yapma olayı çok oluyormuş. Ben de 55 yanak aldım. Bütçeyi zorlamadım. Falken ze914 ecorun aldım 195/55r15 ölçüsünde. Gittigidiyor kampanyası ile 4 lastik 610 tl ye geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: doğayı koru

quote:

205 55 R16 lastikleri mi Falken aldım adet fiyatı 186 TL den yakıt C ıslak A

nerden aldınız acaba fiyatı gayet iyiymiş, hangi şehirdesiniz.

gerçekten çok iyi nerden aldımız

• Teşekkür ederim, gerçekten iyiymiş. Umarım yol yardıma ihtiyaç kalmaz ama bir kere lazım olmuş ve iş görmüştü.

• Falkenler petlas üretimi ve türk malı kullandım eski aracımda ama ahım şahım bir lastik değil açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Falkenler petlas üretimi ve türk malı kullandım eski aracımda ama ahım şahım bir lastik değil açıkcası

Yanlış, Petlas ile Falken teknolojisi farklı ve ayrı yerlerde üretiliyorlar. Petlas sahibi Falken ortağı bağları bundan ibaret.

• quote:

quote:

Falkenler petlas üretimi ve türk malı kullandım eski aracımda ama ahım şahım bir lastik değil açıkcası

Yanlış, Petlas ile Falken teknolojisi farklı ve ayrı yerlerde üretiliyorlar. Petlas sahibi Falken ortağı bağları bundan ibaret.

Falken bayisine sormuştum petlas üretiyor falkenleri dedi , ilk aldıklarım tayland malıydı onlar iyiydi ama türk malı olanlarını pek tutmadım

• quote:

quote:

quote:

Falken bayisine sormuştum petlas üretiyor falkenleri dedi , ilk aldıklarım tayland malıydı onlar iyiydi ama türk malı olanlarını pek tutmadım

sava model nasıl üstad

• Akşam kısmet olursa 3000km kullanılmış 2017 üretimi goodyear efficient grip alacağım bi arkadaştan bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 12 Mart 2018; 16:40:33 >
  • quote:

quote:

quote:

Hayır Petlas ile aynı değiller Falken Çankırı da üretiliyor bir araştırın isterseniz

• quote:

Akşam kısmet olursa 3000km kullanılmış 2017 üretimi goodyear efficient grip alacağım bi arkadaştan bakalım

çok güzel fiyatı nedir dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

Akşam kısmet olursa 3000km kullanılmış 2017 üretimi goodyear efficient grip alacağım bi arkadaştan bakalım

çok güzel fiyatı nedir dostum

650ye alacam hocam sıfırı tanesi 230 TL

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.