Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
195.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: integral77

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Continental ya da Michelin ilk tercihim büyük ihtimalle...
    Aynı aracı kullanıyoruz. Seçiminiz ne oldu acaba? Ben de aynı markalara bakıyorum ama Kumho, Nexen. Falken diyenler de olunca kafa karışıyor.

Bu arada aracım 2015 temmuz trafiğe çıkışlı ve sadece 23.000 de. İkinci araç olduğu için az kullandım. Lastikler oldukça iyi gibi yine de değiştirmeli miyim?
  • senut kullanıcısına yanıt
    Bence değiştirmeyin,km az. Yıldan dolayı sertleşme, çatlama var mı?
    Continental alacaktım ancak harita olayından dolayı vazgeçtim, aklımda soru işaretleri olsa da Bridgestone T005 aldım. Şu ana kadar gayet iyi. Zamanla kalite düzeyini öğreneceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bende 4 lastiği değiştireceğim. Yaşadığım yer Milas/Bodrum. Bu sebeple yazlık lastik bakıyorum. Ama bazı arkadaşlarım yazlık yerine dört mevsim al diyor. Sizce Muğla Milas için yaz mı almak mantıklı kış mı?
    Bu arada yılda 10-12 bin km yapıyorum. Yılda bir veya iki kez İstanbul'a aile büyüklerimi ziyarete gidiyoruz. Buna istinaden fiyat performans olarak tavsiyeleriniz hangi lastikler olurdu. Bütçe ne iyi ne kötü. Teşekkürler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.