Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
196.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berbuğ

Merhabalar.2009 model kia-rio aracım var.185-65-15 lastik öneriniz nedir.asvalt yol ve şehir içi dışı karışık kullanıyorum.1.500 tl civarında.

Alıntıları Göster
    2009 kia rio
    185/60R15
    195/55R15
    Kullaniyor olmasi lazim değil mi
    Motor nedir? 1.4, 1.5, 1.6 ?
    .
    Nokia eline2
    Conti premium contact 5
    Goodyear efficientGrip Performance
    Michelin energy saver +
    Nokia wetproof
    Pirelli p1
    Hankook k435

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 3 Ağustos 2019; 10:48:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

2009 kia rio
    185/60R15
    195/55R15
    Kullaniyor olmasi lazim değil mi
    Motor nedir? 1.4, 1.5, 1.6 ?
    .
    Nokia eline2
    Conti premium contact 5
    Goodyear efficientGrip Performance
    Michelin energy saver +
    Nokia wetproof
    Pirelli p1
    Hankook k435

Alıntıları Göster
    Motor 1.5 olan 5 kapı modeli.Boyut olarak almışken 15 ile 16 arasında kararsız kaldım açıkçası.Güçlü bir motor var acaba çekişi çok etkilermi.E tabi yanak düşeceği için konforda azalırmı.

• Şikayet var sitesinde nokian lastikler için hemen hemen hep aynı şikayetler var. Pul pul olma çatlama ve dökülme tel kırma vs lastik alırken aklınızın bi köşesinde olsun derim.

• berbuğ kullanıcısına yanıt
    Turbo 110 beygir
    Çekişi çok etkilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Şikayet var sitesinde nokian lastikler için hemen hemen hep aynı şikayetler var. Pul pul olma çatlama ve dökülme tel kırma vs lastik alırken aklınızın bi köşesinde olsun derim.
    Stabilize köy yollarına pek uygun değil,
    Pati çekmeye de uygun değil.
    Biraz nazik davranmak gerekiyor.
    Bende 4 yıldır kışlık Nokia wr D4 var.
    Çok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: ercanbs

@lordford50 Hocam sizin tavsiyenizle Goodyear EFG Per. aldım memnun kaldım.teşekkürler.
    Arkadaşın 2015 Ford Focus 1.5 TDCİ sedan aracı var ve üzerinde Continental Conti Premium 2 lastik var. 1.yılından itibaren aracın önünden virajlarda kızakladığından şikâyetçi. Lâstik şuan pul pul dökülüyormuş,henüz 37bin km.
    Yeni lastik alacak ve yol tutuşu iyi olan bir lastik tavsiye eder misiniz. 205 55 R16
    Fiyat önemli değil.
    Teşekkürler.
    Mevcut lastikleri bir yıl daha kullanılabilir.

Sport modeller tercih edilebilir,
    Sport Pilot ve Conti sport gibi

urun.gittigidiyor.com
    Michelin Pilot Sport4 205/55 R16 91W Lastik Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/205-55r16-91w-pilot-sport-4-michelin-yaz-lastigi-454150534?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Arkadaşlar lastik önerisi olan var mı? Bütçe değişken.

BMW f10 520i 245/45 r18
    www.hepsiburada.com
    Contınental 225/50R18 95W Tl Fr Csc5 Ssr Lastik Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/continental-225-50r18-95w-tl-fr-csc5-ssr-lastik-p-OTALM3561530000?magaza=LastikArtı

https://www.hepsiburada.com/pirelli-225-50r18-99w-p-zero-xl-yaz-lastigi-p-HBV00000GK61D?magaza=3%20Çınar

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Fulda Sport Control2 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.
    ikisi de orta segment markalardır.
    marka yerine model olarak kıyaslarsan daha iyi netice alabilirsin.

Orta Seviye Lastik Markalar;
    “Orta menzil” olarak da adlandırılan bu lastik üreticileri,
    lastiklerini yüksek standartlarda üreterek,
    lastik pazarında rekabeti hep üst seviyede tutmaktadırlar.

Bu markalar tarafından sunulan lastikler
    her ne kadar bazı kategorilerde iyi performans sergileseler de,
    lider markaların sunduğu lastikler kadar yüksek performans sergileyememektedirler.

Petlas
    Hankook
    Nokian (Kış lastiğinde lider)
    BFGoodrich
    Kumho
    Cooper
    Uniroyal
    Fulda
    Falken
    Toyo
    Avon
    Firestone
    Semperit
  • Fiat uno için 165-70-13 194tlye Falken sincera ecorun var arkalar başka önerisi olan var mı önlere 2 adet lastik alacağım yardım lütfen

• A3 sedan için 225/45/17 hangi lastiği tavsiye edersiniz (aracın üzerinde Bridgestone T005 var)

Pilot Sport 4
    PremiumContact 6
    Asymetric 5 baktığım lastikler
    V veya W hız kesiti bakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MGK_82

A3 sedan için 225/45/17 hangi lastiği tavsiye edersiniz (aracın üzerinde Bridgestone T005 var)

Pilot Sport 4
    PremiumContact 6
    Asymetric 5 baktığım lastikler
    V veya W hız kesiti bakıyorum
    Asymetric 5
    contiSportContact 5
    P Zero
    contiPremiumContact 6

alınabilir ürünler fakat benim tercihim Pilot sport 4

urun.n11.com
    Michelin 225/45r17 94y Pılot Sport 4 2019 Üretim - n11.com
    https://urun.n11.com/oto-lastik/michelin-22545r17-94y-pilot-sport-4-2019-uretim-P319806163?

• Elimde Hankook 205/55R16 91H K125 Ventus Prime3 var.
    Geçen yıl satın aldım, 2bin km. anca kullanma imkanım oldu, daha sonra aracımı sattım.
    İlgilenen varsa mesaj atabilir.
  • Merhabalar 2009 symbol icin lastik arayisindayim.Kaliteli markalar biraz pahali bana.Ben aklimdaki modelleri yazayim bana akil verin.Pirelli Cinturato,Hankook,Falken Sincera ve Bridgestone Ecopia.Sizce hangisi?Ozellikle Pirelli kullanicilarinin yorumunu merak etmekteyim.Lastik olculeri 175/65/14

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elk_91

Merhabalar 2009 symbol icin lastik arayisindayim.Kaliteli markalar biraz pahali bana.Ben aklimdaki modelleri yazayim bana akil verin.Pirelli Cinturato,Hankook,Falken Sincera ve Bridgestone Ecopia.Sizce hangisi?Ozellikle Pirelli kullanicilarinin yorumunu merak etmekteyim.Lastik olculeri 175/65/14
    Falken Sincera sn832 alın. pirelli p1 verde için hem sesli hem ıslak zeminde kötü diyorlar.
  • Vallla o model bu olculerde var mi bilmiyorum.Sincera nasildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk_91

Vallla o model bu olculerde var mi bilmiyorum.Sincera nasildir.
    quote:

FALKEN SİNCERA SN832 ECORUN ilk izlenimler!!!

Abiler lastikleri pazar günü arkadaşın dükkanda taktırdım ve 2 günde yaklaşık 500 km'ye yakın yol yaptım. Eski lastiklerim adı sanı belli olmaya çin malı ama sıfıra yakın bir lastikti. Lastiğin üretim tarihi daha 3 4 senelikti fakat çok fazla çatlak mevcuttu. Araba soğuk ve ıslak asfalta sürekli patinaja kalkıyordu. Yağmurlu havada frene bastığımda arka tarafı çok fazla sallıyordu aşırı derece güvensiz bir sürüş hissi veriyordu yol tutuşu yok denecek kadar azdı. En büyük sorun olarak deli gibi ses yapıyordu lastik. Sürüş esnasında sürekli bir uğultu vardı. Hatta açtığım konulardan bilen vardır sesten dolayı araca yalıtım bile yapmayı düşünüyordum. Ayrıca yağmurlu havada yaklaşık 30 km/h ile el freni çektiğimde araç bir anda spin atmıştı ne olduğunu anlamadan. Neyse pazar günü lastikleri taktırdım İzmir manisa arası yaklaşık 450-500 km yol yaptım. Falken sincera sn832 ecorun'da ilk dikkatimi çeken lastiğin aşırı derece sessiz olduğuydu. Beni sinir krizine sokan lastik uğultusu tamamen kesildi. Virajdaki yol tutuşuna aşık oldum lastiğin ayrıca fren mesafesi çok çok iyi fren mesafesini sayısal olarak sunanıyorum fakat isteğe göre 80 km/h ve 100 km/h ile panik fren yapıp kaç metrede durduğumu ölçebilirim. 189 liraya aldığım lastikte bu kadarını beklemiyordum. Bugün hava aşırı derece yağmurlu ve lastiğin etiketinde ıslak zemin performansı A olarak verilmişti. Bugün biraz sert kullandığımda ıslak zeminde A'nın hakkını fazlasıyla verdiğini söylebilirim. Biraz önce ıslak zeminde klasik el freni testimi yaptım ve araç yere kapanıp ok gibi kaldı ve çok kısa bir sürede durdu. Yine etikette yakıt tasarrufu C olarak verilmiş. Yakıt tasarrufunu bu kadar kısa zamanda ve mesafede ölçüp sizleri yanıltmak istemiyorum en az 5000 km yapıp ortalama yakıt tasarrufunu paylaşacağımız.

https://forum.donanimhaber.com/175-65-r14-lastik-tavsiyesi-falken-sincera-sn832-ecorun-alindi-ilk-500-km-ve-izlenimler--136631806

• Sagolasin dostum.Galiba tercihimi falken olarak yapacagim.

• Arkadaşlar sabah aracımın sol ön lastigi patladı /parçalandı. yeni bir lastik taktırmam gerekiyor ne önerirsiniz? Arac 2017 model audi a3 hb 1,6tdi

• Merhaba. 2012 c4 icin 225 45 r17 yazlık ya da 4 mevsim lastik bakiyorum
    Çok pahalı olmayan, sessiz, dayanıkli ne önerirsiniz?

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.