Şimdi Ara

2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
17
Favori
142.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış hatırlamıyorsam bu şikayet megane forumlarında da var. Ciddi problem olabiliyor.
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Daha önce golf aracim vardi aynı şekilde çalışıyor durduktan sonra pedala biraz daha sert basmak gerekiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rayzmoon

Daha önce golf aracim vardi aynı şekilde çalışıyor durduktan sonra pedala biraz daha sert basmak gerekiyor
    Siz geri kacma problemi yasadiniz mi?

Normalde egim sensörünün yokusu algilayip, startstop devreye girmemesi gerekiyormus. Bu tarz durumlarda, egim sensorü kalibrasyon ayarı yapiliyormus ve sorun cözuluyormus.
    O zaman da bircok kez start stop devreye girmiyormus. Bu seferde kullanicilar, start-stop calismiyor diye geri bildirimde bulunmuslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 6 Şubat 2019; 10:23:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comfort 1.5 dci edc ile aranıza katıldım aracı 107 k aldım. Park sensörü ve seramik kaplama hediye ettiler . Sanderoya göre çok süper bir araç olmuş motor sesi hiç almıyor motor edc frenler şahane . Tüketim 6.5 civarında seri kullanımda .

• HADİ BUDA BENDEN OLSUN...
    2018 4X4 DUSTER.......
    2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan Altınbaş -- 7 Şubat 2019; 12:6:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: perfectstrangers

Comfort 1.5 dci edc ile aranıza katıldım aracı 107 k aldım. Park sensörü ve seramik kaplama hediye ettiler . Sanderoya göre çok süper bir araç olmuş motor sesi hiç almıyor motor edc frenler şahane . Tüketim 6.5 civarında seri kullanımda .
    Hayirli olsun. Kendinize ait hurda araciniz mi vardi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Hayirli olsun. Kendinize ait hurda araciniz mi vardi?

Alıntıları Göster
    HayIr Onlar Temin etti 3 tane vardı ellerinde üçü de satıldı 2 günde

• Arkadaslar, Dusterın PLUS (17 jantli) paketini dunya gözüyle goren var mi? Websitesinde bilgi olmadigi gibi bayilerin de tam olarak bilgisi yok.
    Araclar 2018 ama suana kadar bayilere gelmemis.
    2018de siparisi verilip iptal edilmemis araclardir muhtemelen diyolar.
    Var mi bilgisi olan?

• Araçtan ses geliyor diyen arkadaşlar arkada ilk yardım kutusunu sabitlesin, hoplayıp ses yapıyor. Ben bagaj havuzu aldım. Stepne sökmek için olan demir anahtarın gövdeye teması varsa onu halletsin. Ön taraftan ses geliyorsa motor borularının teması varmı yokmu diye servis elemanı ile sürüş yapsın.Aracın hiçbir tarafından ses gelmiyor. Araç motor sesi alıyor rüzgar-motor sesi alıyor diyen Citroen elysee ile test sürüşü yapsın. Araç binek araç kadar sessiz ve atak. (110bg) Rüzgarda birçok araç savrulmaktan korkup 90 giderken bu araç daha düz bir çizgide gidiyordum. 120ye sabitledim. Öyle kullandım. Yok efendim bu araç dökülüyor diyenler var. Fransa'da 12 yıl garanti ile satılıyor. İsteyen Duster Fransa yazıp baksın. Efendim direksiyon çok hafif diyen var. Hıza duyarlı o direksiyon. 90 ile giderken parmağınla kullan diye hafif. Ses sistemi eleştirileri var. Bana yetiyor. Arka koltuk kıs şunu diyor. Benim eleştirim Media nav ın video oynatma programının siteden ücretli satılması. 3 4 bin ekstra ver video izleyeme. Saçmalık bence. He arka fren kampana eleştirileri var. Daha hiç sıkıntı yapmadı bende. Diskler zamanla asinip değişir ve masraf çıkarırken arka fren daha az masrafsız. Sürücü koltuğunda bel desteği bile var ne diyim... Kolçak yüksek diyen var. Manuel vitesle kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım. Yumuşak bu Kolçak diyen var. E rap rahat işte. Malzeme kalitesi eleştirilmiş bakmadan almayın. Begenirsen al. ben dedim diye alma. Kazasız belasız sürüşler. He son maganda ile maganda olmayın. Dacia diye sizi hep bir geçmek isteyen olacak yol verin gitsin.arac gitmiyor sanıyor bir çok kişi. Siz onu geçerseniz yarışmak zorunda kalabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soghan -- 12 Şubat 2019; 22:4:56 >

• soghan kullanıcısına yanıt
    Dusterın en onemli avantajı bircok aracin altinin veya tamponunun surttugu takildigi yerden, duz yolda gider gibi gecmektir.
    Birakin duz yolda sizi gecen gecsin gitsin.

• Medya ekran ve geri görüş taktırmak istiyorum Mais 4500 istedi . Dışarıda gerçekten sorun yaşamadan en iyi ve uygun hangi marka model nerede taktırabilirim ?

• perfectstrangers P kullanıcısına yanıt
    Ankara da emr garage var orada taktirabilirsiniz convex cihazi tavsiye ederim ben geri görüş kamerası dahil 1700 e taktirdim araca tam uyumludur direksiyon daki tuşlar çalışır ses kalitesi 2 katina çıkar servisten uzak durun

• quote:

Orijinalden alıntı: rayzmoon

Ankara da emr garage var orada taktirabilirsiniz convex cihazi tavsiye ederim ben geri görüş kamerası dahil 1700 e taktirdim araca tam uyumludur direksiyon daki tuşlar çalışır ses kalitesi 2 katina çıkar servisten uzak durun
    Hocam İstanbuldayım keşke Ankara olsaydı fiyatı söylediğin iyi oldu çok sağol. Ne zaman taktırmıştın?

• perfectstrangers P kullanıcısına yanıt
    İstanbul da vardır muhtemelen 2 ay civarında oldu taktirali ama fiyatları aynı sanırsam exra on kamera ve kayıt kamerasına 250 tl fark istediği onları almadım ama convex markasından şaşmayin diğerlerinden bariz farkı var IPS ekranı var ses ve görüntü kaliteli isterseniz yarin emr garage yi arayıp İstanbul da bildikleri bir yer varmıdır diye sorabilirsiniz android 7.1 benimki 2 ram 16 gb hafizli android 8 olanina 4 ramli 1950 demişti pek fark yoktur gayet memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayzmoon -- 15 Şubat 2019; 22:44:7 >
  • rayzmoon R kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam emniyetli sürüşler

• quote:

Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Malesef pahali fakat ucuza da arac kalmadi arkadaslar. Nasil bir hale geldik bilmiyorum, yeni duster aldim diyorum cevremdekilere o para ona verilmez ooo yüzbine neler alinir o paraya satamazsin neler neler. Kimse hayirli olsun demiyor 🤣🤣
    Ibiza Fabia benzinli oto Clio dizel oto olmus bütün indirimlerle 100 k Ben 107k aldım . En yakın rakipleri 150-160k . Bence bu fiyata rakipsiz . 4x2 edc ile araziyede girdim . Qashqai sportage kalacağını garanti ederim . Araç 21 cm yaklaşma uzaklaşma açısı rakipsiz at lastikle 4x2 bile iş yapar o derece de beğendim (edc kaldıramayabilir ama manuel baya iş yapar) . Yolda sessiz yakıt 6 litre edc müthiş . araca pahalı diyenleri anlamıyorum.

Benim araçta arka camlar manuel ayna manuel tamam rahatsız ediyor ancak 10 k vereyim daha iyi bir suv alayım durumu yok çünkü öyle bir suv yok. En önemli olan motor şanzıman dayanıklılık. Hepsi de 10 numara.

• Yeni donanım "Prestige Plus" da

- Otomatik klima,
    - Media Nav 4.0,
    - Vizyo Paket (Kör Nokta Uyarı Sistemi ve 360 derece kamera),
    - Look Paket (krom renkli ön ve arka koruma kızakları, dış dikiz aynaları, tavan barları, karartılmış arka camlar),
    - Eller Serbest Dacia Kart Sistemi, -17 inç Maldive alüminyum alaşımlı jantlar,
    - Cift dokulu Duster yazılı Prestige koltuk doşemesi,

standart sunuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 19 Şubat 2019; 9:36:36 >

• Merhaba. Geçen gün ilk defa dustere bayiden bakmaya gittim. Önceden hiç binmemiştim aracı tanımıyordum. Ama bu konuda bir çok kişinin memnuniyetini görünce, aracın makyaj be donanım olarak bir üst kademeye çıkartılması ve fiyat gibi unsurlardan dusterı favorilerim arasına kattım. Ancak aracın kapısını açmamla hayal kırıklığı yaşamam bir oldu.
    Kimse beni yanlış anlamasın. Benimde hoşuma giden bir araç. Ancak o koskocaman SUV aracın kapı kolunu plastikten ve o kadar narin yapmanın ne gereği varmış. Elimde kalacak diye korktum.

Araçlarla ilgili çok uzmanlığım yok. O yüzden sormak istiyorum Benmi yanlış değerlendirme yapıyorum. Yada böyle bir iki kusuru var ama parça kırılsa bile daha iyisini 200 tl ye taktırırsın gibi bir durum mu var. Diğer suvlara göre malzeme kalitesi gerçekten bu kadar farklı mı. Samimi olarak bilgi almak istiyorum. Çünkü özellikle bakır renkli yeni modeller çok hoşuma gitti.

• Aralık ayında ben de inceleme için ilk kez bayide bir Duster kapısını açınca aynı şeyleri yaşamıştım. İç mekan malzeme kalitesi çok fena. Ama bu konuda takıntısı olmayanlar için güzel araç. Ben almaktan vazgeçmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Siz geri kacma problemi yasadiniz mi?

Normalde egim sensörünün yokusu algilayip, startstop devreye girmemesi gerekiyormus. Bu tarz durumlarda, egim sensorü kalibrasyon ayarı yapiliyormus ve sorun cözuluyormus.
    O zaman da bircok kez start stop devreye girmiyormus. Bu seferde kullanicilar, start-stop calismiyor diye geri bildirimde bulunmuslar.

Alıntıları Göster
    Bu sorunu ben bugün yaşadım araç 650 kmde kontak kapatılacak trafiğrie girdim ve kontak kapattım birçok kez sonra edc 1 de silkeleme yapmaya başladı ve aracı kaçırmaya başladı. Sorunu araştırdığımda aküden kaynaklı olduğu yazılmış bir çok yerde ve 75a akü takıldığında problem sona ermiş. Ne kadar doğru bilemiyorum

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.