< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 13 Şubat 2018; 18:7:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 13 Şubat 2018; 18:7:44 > |
Merhaba dostlar ...
4x4 Duster gırtlak dolusu olan modeliyle 8 günlük sürüş izlenimlerim şu şekilde ... Araç bekledıgımden çok sessiz ve atak, direksiyonu bir harika olmuş özelliklede park ederken pamuk misali tek parmakla dönüyor.. Ön konsol ergonomisi çok çok iyi sanki Dusterde değilde çok daha büyük bir araç kullanıyormuş gibisiniz.. Direksiyon ve gaz tepkimeleri çok iyi.. Özellikle direksiyonun ele oturusu deri hissiyatı çok iyi .. Bendeki nav ekran, en dolu paket 4x4 eğimi vs vs vs olan seçenek.. Ön gövde cam diplerinde iki adet tweeter var. sistemde bas tiz ve ses derinlik ayarı varki çok çok iyi ses veriyor.. Bas ve tizler harika çalısıyor.. Bir önceki aracımda 4x70 W hprlr ve bagajda 4x70 W anfi vardı. Bu ondan çok daha iyi ses veriyor.. Aracın görüş açıları çok çok iyi.. Yenilenen koltuk dizaynı bir harika olmuş her yerinizi sarıyor.. Kaymıyorsunuz sağa sola..Ön sağ koltuk altı çekmecede çok kullanışlı olmuş bu arada ... Ön gövde ve kapı pandizotları sert plastik.. Aracı kullanırken ön gövdeyi değilde direksiyonu tutuyorsunuz.. Direksiyon yumuşak olsun yeter benim için.. Yumuşak ön gövde ve pandizot takıntısı olan bu aracı almasın zaten.. Merkezi kilit sistemi eller serbest anahtar sistemi çok iyi çalışıyor.. Start stopta keza öyle.. Ben pek alışkın olmadıgımdan araca biner binmez star stopu kapatıyorum.. Trafikte araba stop ediyor hareket edince çalıstıgını bile anlamıyorsunuz.. Ama alışkın değilim o yuzden kapatıyorum.. Ön ve arka kamera çalışması çok iyi ama ekran çözünürlüğü biraz düşük.. Navigasyonu hiç kullanmam cünkü babalar gibi yandex var.. Ön piyano tuşları hem görsel olarak hemde kulanım olarak çok hoş olmuş.. Klima havalandırma tekerlek tuşlarının görünümüde çok güzel ve babalar gibi üflüyor .. Arkada yeteri kadar diz mesafesi var ama koltuk uzunlugu biraz kısa gibi geldi. Yani üç kişi tıkış pıkış oturur gibi.. Bagaja gelince 4x4 oldugu için bagaj derinliği yok lastik bagajın içinde .. Ama bagajın enine boyuna uzunlugu iyi. Gelelim begenmediğim tarafına.. Aracın iç aydınlatması bana yetersiz geldi.. Mum ısıgı gibi soluk ısık veriyor.. İyi bir oto elektrikçide led takılarak çok daha güçlü ve aydınlık hale getirilebilir. Araç 4x4 oldugu için şanzıman aralıkları çok kısa , devir hemen bitiyor.2-3-4 cabucak devrine geliyor. Ancak 5 ve 6 da rahat ediyorsunuz.. 2.100 devirde araç 100 km hızda oluyor. İstanbulun deli yogun dur kalk trafiğinde yakıt ortalaması şu an 7.8 de.. Elbette İst. trafiği baz alınmaz sürekli olarak.. Bunun açık yolu var, otobanı var..Ama 4x4 araçta 7 litre altına düşemeyeceğimi de biliyorum.. Bilerek aldım yani.. 14 litre yakan opelden sonra bu tarz araçların tüketimi komik geliyor bana ... Bu arada TEM de giderken bütün gözler üstümüzdeydi.. Cam kapalı ve içerde ufaktan TSM ile tıngır mıhgır ilerledim.. Bir ara yanıma gelen poloya baktım.. Neredeyse aynı fiyatlarda olan iki araç olmamıza rağmen Dusterle inanın yanında dev gibi kaldık.. Kısacası aracı çok begendim.. Tek sıkıntısı kısa aralıklı şanzımanı.. Ona da alısıcaz artık .. Herkese kazasız belasız sürüşler olsun diyorum... |
DEVIR EKONOMI DEVRI..ARABA DEDIGIN AZ YAKACAK COK KACACAK..MART AYINDAN BERI DIZEL OTOMATIK PRESTIJE MODELINI KULLANIYORUM ARACTAN COK MEMNUNUM..HER KURUSU HELAL OLSUN BU FIYATA...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 10 Aralık 2017; 15:51:29 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|