< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu) (51. sayfa)
-
-
400 liraya yakın mazot filtresi değilmiş. Bi kaç ıvır zıvır da ekleyip fiyat biraz şişmiş. Ama cidden yapılan işçilik ve aracın değişimi kendini belli ediyor. Baya iyi yapmışlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
dusterin otomatik vitesi gelecekmi bilgisi olan varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla otomatiği gelir mi bilemiyorum ama ayda en az 1-2 kez zam geliyor. Prestij eco g 185.900 comfort eco g 175.900 olmuş. Diğerleri için listeye bakınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 038poyraz -- 16 Ekim 2020; 10:42:9 >
quote:
Orijinalden alıntı: 038poyraz
Valla otomatiği gelir mi bilemiyorum ama ayda en az 1-2 kez zam geliyor. Prestij eco g 185.900 comfort eco g 175.900 olmuş. Diğerleri için listeye bakınızComfort ECO-G kampanya kapsamında 167bin görünüyor ama birçok bayi (özellikle Anadolu bayileri) liste fiyatı olan 175.900'den kapı açıyor, hele üstüne bir de aksesuar eklenmiş olanlar da fiyat daha da artıyor.
Maise sikayet ettiğinizde ise "talep çok fazla, stok yetersiz ve bayiler arası fiyat farklılıkları olabilir" diye cevap alıyorsunuz.
İlginç bi piyasa oluştu bu son yılda, sonumuz hayrolsun ne diyim.
Merhaba ben pretty ful+ful almayi istiyorum bayi ocaktan önce gelmez diyor 360 kamera ve kör nokta sistemi sonradan takilirmi maliyetini bilen varmı yardimci olanlara şimdiden teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: çakır_16
Merhaba ben pretty ful+ful almayi istiyorum bayi ocaktan önce gelmez diyor 360 kamera ve kör nokta sistemi sonradan takilirmi maliyetini bilen varmı yardimci olanlara şimdiden teşekkür ederimMerhaba.
Sonradan takılmaz, piyasada bazı aksesuarcilar balık gözü kameralarla bu sistemi yapıyorlar ama orjinali gibi olmaz. İş görür mü görür orası ayrı tabi ama 360 kamerayla orjinalde kör nokta uyarısı da geliyor, o sonradan takılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 20 Ekim 2020; 10:1:59 >
ilginiz için teşekkürler bu gün prestij modelini eller serbest ve dijital klimalı olarak anlaşıp peşinatı verdim
geldiğinde multimedya sistemini de dışarıdan kendim taktırmayı düşünüyorum
ava isminde araç asistanı olan sistemi bulabilirsem alabilirim
-
Merhabalar Dacia Duster 1.2 TCE Prestige 2018 kullanicisiyim.Bu araçlarda aracı uzaktan çalıştırma ile ilgili bir bölüm var kullanım klavuzunda bu özellik aktifmidir bunu kullanan veya bilgisi olan varmıdır acaba forumda ?
Sanırım Türkiyede yok. Yanılıyorsam uzaktan far yakma tuşu bazı modellerde o işlevi görüyor.
Teşekkürler ! Evet ne yazık ki Türkiye'deki versiyonlar için bu özellik sunulmamis . Son olarak Dusterin aksesuar katolugundaki ürünlerin fiyatlarına ulaşabileceğimiz bir yer var mı ? Çeki demiri üstüne bisiklet taşıyıcı aparatı çok kullanışlı bu aparatı kullanan varmıdır acaba ?
1.0 Tce Comfort modelinden bende satın aldım. Arkadaşlar ayna ve kapı kolları için kaplama yada boyama yaptıran var mı aranızda?
-
merhaba 2020 tce 1,3 pretij 4*4 duster aracıma su linkteki lastiği takmak istiyorum (http://motorspormarket.com/urun/20580x16-insa-turbo-dakar//) bu lastiği sadece 3cm yükseltme sağlayan yerli yay ve gerekirse amartüsör takozlarına get koyarak ve herhengi bir kesme sökme yapmadan kullanabilir miyim
yani bu aracı kesme biçme yapmadan en fazla ne kadar ve nasıl en yüksek haline getirebilirim
birde bursa da bu araçlara benim yazdıklarımı yapan güvenilir bir yer varmıdır
-
merhaba 2020 tce 1,3 pretij 4*4 duster aracıma su linkteki lastiği takmak istiyorum (http://motorspormarket.com/urun/20580x16-insa-turbo-dakar//) bu lastiği sadece 3cm yükseltme sağlayan yerli yay ve gerekirse amartüsör takozlarına get koyarak ve herhengi bir kesme sökme yapmadan kullanabilir miyim
yani bu aracı kesme biçme yapmadan en fazla ne kadar ve nasıl en yüksek haline getirebilirim
birde bursa da bu araçlara benim yazdıklarımı yapan güvenilir bir yer varmıdır
-
Merhaba 1.3 Tce olan versiyonu çeki demiriyle kullanan var mı? Çekme karavan için almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 1 yıldır konuya yazılmamış. Nereden bilgi alışverişi yapacağız şimdi? Biz de babama aldık 2021 model duster. Ortada bırakmayın bizi
-
çok sıkıntı yok demekki arabalarda :)
-
inşallah öyledir
-
2018 ve üzeri Dusterlara Dodik seti alan ve 1 yıldan fazla kullananlar buraya tecrübelerini yazabilir mi? Solma atma yapan oldu mu? memnun olanlar link atabilir mi ? Teşekkürler.
-
Hocam ben tecrübe etmedim ama takmayı düşündüm. Gidip ürünleri yerinde inceledim, bizzat serviste yeni takılan bir aracı inceledim. Çok fazla işçilik hatası vardı. Parçalar birbirine tam oturmamıştı sonradan takıldığı çok belli oluyordu. Bir de üstündeki yapışkanlar kaliteli mi bilmiyoruz. ilerde düşse kırılsa bir şey olsa boyaya zarar verir mi sorusu da akla geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X