Şimdi Ara

2018 Yeni Polo Mk6 Showroom İncelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alcohol06

2002 comfortline Polo'da standart 4 havayastığı, otomatik klima, 4 tekerlekte disk fren, kararan ayna vardı, bundan 15 sene önce. O dönem 2018 Polo nasıl olur diye sorsalar, herhalde uçar diye düşünürdüm. Fakat gerçekte 2018 Polo nasıl? 2 havayastığı, kampana frenler. VW o yıllarda rakiplerine koyduğu farkın kaymağını yiyor hala.

Artık mühendislik araç geliştirmelerden ziyade nasıl daha ucuza mal edebilirizin hat safahalarını oynuyor :)
  • memeterdo kullanıcısına yanıt
    Büyük çoğunlukla doğru bir söz maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2002 comfortline Polo'da standart 4 havayastığı, otomatik klima, 4 tekerlekte disk fren, kararan ayna vardı, bundan 15 sene önce. O dönem 2018 Polo nasıl olur diye sorsalar, herhalde uçar diye düşünürdüm. Fakat gerçekte 2018 Polo nasıl? 2 havayastığı, kampana frenler. VW o yıllarda rakiplerine koyduğu farkın kaymağını yiyor hala.
    2002 Polo Comfortline'da kasetçalar vardı bunuda yazsaydın iyi olurdu.

4 yıl 9N1 Basicline kullandım arka kol dayama ve arka tavan lambaları haricinde yeni kasadan en ufak artısı yok.

Ek olarak MK6 Comfortline'da kararan ayna var.

• quote:

Orijinalden alıntı: memeterdo

Fiyatlar açıklanmış :
    Yeni Polo 1.0 75 PS Manuel Trendline 64.900,00 TL
    Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Comfortline 75.900,00 TL
    Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Comfortline 82.800,00 TL
    Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Highline 87.900,00 TL
    Yeni Polo 1.6 TDI SCR 80 PS Manuel Trendline 84.900,00 TL
    Yeni Polo 1.6 TDI SCR 95 PS Manuel Comfortline 91.800,00 TL
    Trend 109 oldu Comf 126 sahibindende son demlerini yaşıyor 80 binlik Comflar

https://www.sahibinden.com/volkswagen-polo-1.0-tsi-comfortline?sorting=price_asc

• JNG9O J kullanıcısına yanıt
    2002 S serisinde de kasetçalar vardı, şu 2002 Merso bi 2018 Polo kadar olamadı ya la.

Benim de vardı 2002 Polo comfortline'ım, 4 airbagı, kararan aynası, climatronic'i, amortisörlü kaputu, disk frenleri, opsiyon sunroofu her şeyi vardı. Koltukların, kapı içlerinin, taban ve bagaj halısının süet kumaş kalitesi bile yeterdi. Aradan 15 yıl geçmiş, senin comfortline arçelik'te bunlar var mı? Yok. Güvenlik donanımında bile bırak ileri gitmeyi geri gitmişsin. Çalmış çırpmışlar işte, bir çok detay kırpılmış. Zaten arabayı yolda bile görünce bir kof uzunluk, bir basitlik göze çarpıyor ki bunu Polo'yu kullanıp sürüşünü beğenmiş biri olarak söylüyorum.

Birde gelip tipik VW imalat avantajlarını sayıyor, bagaj menteşesini, ışığını, plastiğini, köşe kenar işçiliğini. Bunlar 20 yıl öncede böyleydi, VW'nin montajı imalatı her zaman iyidir, senin Polo'ya özgü değil bu. Ancak senin Polo'da çalınmış bir ton şey eski Polo'larda vardı. İster kabul et, ister ağla etme.

Bu yüzden bilader, boş beleş yazıp bana alıntı yapma, rica ediyorum, yeteri kadar adam blokladım forumu göremeyecem yakında Gerçekten sırf kendini haklı çıkarmak için acayip anlamsız şeyler yazıyorsun.

• quote:

2002 S serisinde de kasetçalar vardı, şu 2002 Merso bi 2018 Polo kadar olamadı ya la.

Benim de vardı 2002 Polo comfortline'ım, 4 airbagı, kararan aynası, climatronic'i, amortisörlü kaputu, disk frenleri, opsiyon sunroofu her şeyi vardı. Koltukların, kapı içlerinin, taban ve bagaj halısının süet kumaş kalitesi bile yeterdi. Aradan 15 yıl geçmiş, senin comfortline arçelik'te bunlar var mı? Yok. Güvenlik donanımında bile bırak ileri gitmeyi geri gitmişsin. Çalmış çırpmışlar işte, bir çok detay kırpılmış. Zaten arabayı yolda bile görünce bir kof uzunluk, bir basitlik göze çarpıyor ki bunu Polo'yu kullanıp sürüşünü beğenmiş biri olarak söylüyorum.

Birde gelip tipik VW imalat avantajlarını sayıyor, bagaj menteşesini, ışığını, plastiğini, köşe kenar işçiliğini. Bunlar 20 yıl öncede böyleydi, VW'nin montajı imalatı her zaman iyidir, senin Polo'ya özgü değil bu. Ancak senin Polo'da çalınmış bir ton şey eski Polo'larda vardı. İster kabul et, ister ağla etme.

Bu yüzden bilader, boş beleş yazıp bana alıntı yapma, rica ediyorum, yeteri kadar adam blokladım forumu göremeyecem yakında Gerçekten sırf kendini haklı çıkarmak için acayip anlamsız şeyler yazıyorsun.
    Öyle mi

hayatım boyunca Golf Plus'tan Lupo'ya kadar bir sürü VW kullandım kaput amortisörü,koltuk altı çekmeceleri olduğunu senden iyi bilirim forumda göğüs plastiğini mıncıklayan ve buradan kalite analizi yapan tipler var.

O süet kumaşlar 200 bin km göremeden dökülüyordu orta konsoldaki kadife kavlıyordu bi sen biliyorsun forumda biz bilmiyoruz bide bloklarmışsın fln gören de seni Klaus Bischoff sanacak VW'e şeytan diyen biri için gayet normal, tipik japoncu tripleri.

Güvenlik donanımında 940 liraya otomatik fren ekletiyorsun ACC kör nokta benim aracımda var gelen araçların önemli bir kısmı 4-6 hava yastıklı geldi zaten.%2-3 fazla ödeyip 6 hava yastıklı alabiliyorsun.

Bilader ne Bilader .

https://yeniokul.net/4685/bilader-mi-birader-mi-yazilir-tdk-dogrusu-nasil-yazilir-hangi-yazilisi-dogrudur

Bide Comfortline arçelik demiş egoya bak orta donanımda far silecek sensörü,kararan ayna 6.5" multimedya ön kol dayama sunan C araç kaç tane ?

Comfortline'larda kararan ayna olduğunu bilmiyorsun bide gelmiş satırlarca laf yetiştirme derdine düsmüssün acısam mı gülsem mi

''arabayı yolda bile görünce bir kof uzunluk, bir basitlik göze çarpıyor ki bunu Polo'yu kullanıp sürüşünü beğenmiş biri olarak söylüyorum. "

Şeytan VW in Polosu olduğundan basitlik vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.