Şimdi Ara

2018 Yeni Polo Mk6 Showroom İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam , bugun Adana Aykanda yeni poloyu inceleme şansı buldum.Elimden geldiğince arabayı sürmeden(test aracı yok ,showroomda bile yoktu) size oyuncaklarını , dışını , içini ,genişliğini ..vs göstermeye çalıştım.Umarım almadan gitmeden kafanızda bir fikir oluşturmuşumdur :)
    https://youtu.be/qe8quWbSsXo

• Videoyu izlemedim hocam. Arabayı beğendin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün Ümraniye Avekte gördüm gri renk,plakalı Highline olanını.Golfün boyutlarına yaklaşmış.Beğendim diyebilirim gayet iyi olmuş.Ama arkası fazla geniş gibi.

• Araç galiba highline ve cruise yok.Olmadı.O bile highline da opsiyon galiba
  • Sadece en üst Donanım Highline da yan ve perde havayastıkları opsiyon ise bu da olumsuz

Bu fiyata zaten en üst pakette standart olmalıydı

Ağırlıklı orta paketın comfortline satılacağı düşünülürse 2 hava Yastıkla devam kararı alınmış gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

Araç galiba highline ve cruise yok.Olmadı.O bile highline da opsiyon galiba

Var hocam cruise control. Direksiyondan kaldırıp sinyal koluna koymuşlar.

• Guzel oldu yeni polo bende bekliyorum bakalim. Beats ses sistemli olani ne zaman gelecek acaba bakalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni VW Polo (2018)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Videoyu izlemedim hocam. Arabayı beğendin mi?

Yani fiyatların uçtuğu dönemde , sıfır araç almak isteyip Golf falan alamayanlar alır sanırım.Ben beğendim diyemem , beğenmedimde diyemem ama almazdım :)
  • -Vaktim kısıtlıydı , pazar pazar sağolsunlar yardımcı oldular vaktin az deselerde anahtarı verdiler :)

-Araçta cruise control var ben onu aceleyl görememişim direksiyonda değil

-Ayrıca klima çift bölgeli ben 2 tane buton görünce(VAG'da 3'e alıştık) tek bölgeli sandım...

-Birde fiyat vermediler , donanımda highline bagajda yazana göre ama yanlış yanıltmak istemedim.Dolu comfortta olabilir...vs
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ibiza da ki gibi olmuş
  • Bu araba piyasasında o kadar para ver kampanalı araba al
  • Fiyatlar açıklanmış :
    Yeni Polo 1.0 75 PS Manuel Trendline 64.900,00 TL
    Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Comfortline 75.900,00 TL
    Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Comfortline 82.800,00 TL
    Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Highline 87.900,00 TL
    Yeni Polo 1.6 TDI SCR 80 PS Manuel Trendline 84.900,00 TL
    Yeni Polo 1.6 TDI SCR 95 PS Manuel Comfortline 91.800,00 TL
  • araç yakışıklı olmuş ama çok pahalı
  • Arabayı beğendim ama Poloya 1+1 daire parası vermezdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı maalesef.
  • Aracı ibizaya mı benzetmişler banamı öyle geliyor? Konsolu geçtim arka tasarım özellikle farlar resmen İbiza olmuş.

• Öncelikle güzel bir video hazırlamışsın eline sağlık. Gidip inceleyemeyenler için güzel bir kaynak olmuş.

Araca gelirsek ilk bakışta beğendim ama sonra donanımına bakınca benim aracımın üstüne bir şey koymuyor. Fiyat dışında tabi.
    2012 Kia Rio Fancy 1.4L LPG'li aracım var. Benim aracımda 6 hava yastığı, far ve yağmur sensörü, dijital klima, hız sabitleyici, elektrikli led sinyalli katlanır ayna, ön kol dayama, deri direksiyon ve vites topuzu hepsi standart. Sanırım bununla devam edeceğim bir süre daha. B sınıfından C sınıfına geçmeden tatmin edici bir fark olmayacak gibi.

Ama test sürüşü yapmayı düşünüyorum yine de.
    Düzce bayisine henüz test aracı gelmemiş. Bir kaç güne kadar gelince haber verecekler. Gitmişken yeni Golf'le de bir tur atmadan olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 18 Ekim 2017; 9:47:38 >

• Yeni fiyatlara ben mi alışamadım bir tek. Boş polo ki her anlamda boş güvenlik falan da hak getire ve fiyat 65bin. Bu araç kimin nasıl tercih sebebi olabilir ki?
  • Bende artık fiyatlara anlam veremiyorum , dolar euro uçtu eyv ama bayiilerde az değiller.Arabanın boş fiyatına baktığımızda vergisiz haline ucuz aslında
  • 2002 comfortline Polo'da standart 4 havayastığı, otomatik klima, 4 tekerlekte disk fren, kararan ayna vardı, bundan 15 sene önce. O dönem 2018 Polo nasıl olur diye sorsalar, herhalde uçar diye düşünürdüm. Fakat gerçekte 2018 Polo nasıl? 2 havayastığı, kampana frenler. VW o yıllarda rakiplerine koyduğu farkın kaymağını yiyor hala.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.