Şimdi Ara

Kia Sportage (2016) Test inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
12.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Selefine göre nasılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Selefine göre nasılmış
    porsche yı andırıyor 3te 1 fıyatına :)
  • Vidoedan anladığım öyle aman aman pek de üstüne atlanacak bi araç dğl
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

Vidoedan anladığım öyle aman aman pek de üstüne atlanacak bi araç dğl

hiçbirşeyden bahsedilmemiş ki. açıp araştırma yapsam daha çok bilgiye sahip olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

1.6 turbo benzinli fiyatına honda crv dizel alınabilirken bu arabaya para bağlamak saçmalık. tucson aynı motor için 98b isterken hiç bir anlamı yok.

motor aynı da araç ve donanım aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

1.6 turbo benzinli fiyatına honda crv dizel alınabilirken bu arabaya para bağlamak saçmalık. tucson aynı motor için 98b isterken hiç bir anlamı yok.

motor aynı da araç ve donanım aynı mı?

Alıntıları Göster
    Güzelim arabaya yazık ettiler eski sahibi olarak söylüyorum içim cız etti öyle bir tasarımdan böyle bir tasarıma geçmek.Arabanın önü 80 yaşındaki ninenin dişleri kırık gülüşüne benzemiş.
    Özgünlük kaybolmuş özellikle aracın yan ve arka tasarımı bana eski kasayı çağrıştırdı çok büyük büyük tasarım farkı görmüyorum ön taraf haricinde araca ısınamadım ben genel olarak

İç mekan komple değişmiş Amerikan araçları gibi burnu uzun yapmışlar ama tasarım olarak değişmiş iç mekan fena olmamış ama özgünlüğü ve duruluğu gitmiş arabanın zaten dizelide yok yine hüsran.
    Fiyatlarıda kesinlikle çok çok yüksek 130-140 bin edicek araç kesinlikle değil.
    Eski kasayada dizel koymadı çoğu kullanıcı belkide dizel olmadığı için sevdiği aracını satmak zorunda kaldı(bknz:ben) ama bunlar akıllanmayıp yine getirmemişler çok yanlış.
    Tucson güzel bir donanımla 100 bine alınıyorken bu satılmaz bu tasarımla.Zaten bir sportage satıyordu adamlarda o da gidicek sonu Chevrolet gibi olmasında ondan korkuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Kia Ceed test
    15 yıl önce açıldı
    2014 RENAULT MEGANE İNCELEME
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski nesilde de favorim ix35di, şuan da tuscon. Bence hyundai modelleri daha güzel, özellikle iç mekanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmg02 -- 15 Mart 2016; 23:50:10 >
  • quote:

birader bir tanesi dizel 1.6 premium modeli 160 beygir 350 tork, diğer kia sportage full modeli ancak benzinli turbo 177 beygir . geçtim motorun dizel benzinli olmasını geçtim donanımı öndeki Honda amblemi bile yeter de artar. donanım olarak bakıldığında kia deri koltuk sunuyor, sunroof sunuyor falan ki bence honda CR-V'de yeterince dolu. bu kadar para verecek olsan Kia turbo benzinli ful paket mi Honda CR-V dizel orta donanım mı desen Honda her zaman bir iki boy öne geçer.

Kia kötü araç mı, hayır ancak bu fiyatı hakedemiyor mu? etmiyor.

ben crv hakkında birşey demedim ki. tucson hakkında konuştum

ayrıca madem konusu açıldı birşeyi netleştirelim;

Kia Sportage GT-Line PRESTIGE DCT 1.6 Benzin 177 PS 138,000 TL

buna donanım olarak denk olan

Honda CR-V Executive+ 160 PS & 1.6L Otomatik Dizel 158.570 TL

aradaki fark 20570 TL.

ben iki aracında alıcısı değilim ama aradaki fiyat farkınıda değerlendirmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaş10

Güzelim arabaya yazık ettiler eski sahibi olarak söylüyorum içim cız etti öyle bir tasarımdan böyle bir tasarıma geçmek.Arabanın önü 80 yaşındaki ninenin dişleri kırık gülüşüne benzemiş.
    Özgünlük kaybolmuş özellikle aracın yan ve arka tasarımı bana eski kasayı çağrıştırdı çok büyük büyük tasarım farkı görmüyorum ön taraf haricinde araca ısınamadım ben genel olarak

İç mekan komple değişmiş Amerikan araçları gibi burnu uzun yapmışlar ama tasarım olarak değişmiş iç mekan fena olmamış ama özgünlüğü ve duruluğu gitmiş arabanın zaten dizelide yok yine hüsran.
    Fiyatlarıda kesinlikle çok çok yüksek 130-140 bin edicek araç kesinlikle değil.
    Eski kasayada dizel koymadı çoğu kullanıcı belkide dizel olmadığı için sevdiği aracını satmak zorunda kaldı(bknz:ben) ama bunlar akıllanmayıp yine getirmemişler çok yanlış.
    Tucson güzel bir donanımla 100 bine alınıyorken bu satılmaz bu tasarımla.Zaten bir sportage satıyordu adamlarda o da gidicek sonu Chevrolet gibi olmasında ondan korkuyorum.

dünya üzerinde 1.6 dizel otomatik sportage var mı? olmayan şeyi nasıl getirsinler. dizel otomatik için yıl sonu diyorlardı bekleyip görmek lazım.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Yok işte ama olsa iyi olur getirmesse kendi bilir sonuçta yapabilecek bir güce sahip Türkiyede çok gerekli bir motor seçeneği.
    Bende duydum makyajlı ceedin lansmanında dedi Bora Bey getirecez diye ama fiyatları benzinlini böyleyse kim bilir dizelin ne olur.Eski kasada da makyajlısında kesinlikle dizel gelir bekleyin bekleyin dediler ama gelmedi fos çıktı Çelik Motorun ne yapacağı belli olmaz
  • quote:

Yok işte ama olsa iyi olur getirmesse kendi bilir sonuçta yapabilecek bir güce sahip Türkiyede çok gerekli bir motor seçeneği.
    Bende duydum makyajlı ceedin lansmanında dedi Bora Bey getirecez diye ama fiyatları benzinlini böyleyse kim bilir dizelin ne olur.Eski kasada da makyajlısında kesinlikle dizel gelir bekleyin bekleyin dediler ama gelmedi fos çıktı Çelik Motorun ne yapacağı belli olmaz

gelir gelmez bunu zaman gösterecek zaten yıl sonuna birşey kalmadı. benim merak ettiğim bu kasanın mevcut haliyle elde edeceği satış adeti. sakarya da daha bir ay olmadan 3 tane gt line gördüm. mart ayı gidişatı belli eder büyük ihtimalle.
  • quote:

quote:

gelir gelmez bunu zaman gösterecek zaten yıl sonuna birşey kalmadı. benim merak ettiğim bu kasanın mevcut haliyle elde edeceği satış adeti. sakarya da daha bir ay olmadan 3 tane gt line gördüm. mart ayı gidişatı belli eder büyük ihtimalle.

Alıntıları Göster
    daha detaylı bir inceleme

https://www.youtube.com/watch?v=XdZlDjfk-VY

• tuscon tercıh ederım
  • Kia dizel otomatiği, X-Trail ve QQ'de olduğu gibi dizel+otomatik kombinasyonunda şanzıman arızaları ile sıvamamak için üret(e)miyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

Eski nesilde de favorim ix35di, şuan da tuscon. Bence hyundai modelleri daha güzel, özellikle içmek da.

İçmek ne ola ki?

Kafa bulmaca falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Kia dizel otomatiği, X-Trail ve QQ'de olduğu gibi dizel+otomatik kombinasyonunda şanzıman arızaları ile sıvamamak için üret(e)miyor olabilir.
    Arac guzel ama Kia Turkiyenin sacma sapan fiyatlandirmasi nedeni ile cok cok dusuk adetlerde satacaktir.

Full donanim sportage,full donanim tucsondan bazi ozellikler bakimindan eksik birde.Arti olarak sadece elektrikli bagaj ve isitma-sogutmali deri koltuk vardi.Bir alt paket alsaniz zaten tucsonla arada donanim olarak ucurum olusuyor,birde fiyat yine fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

Eski nesilde de favorim ix35di, şuan da tuscon. Bence hyundai modelleri daha güzel, özellikle içmek da.

İçmek ne ola ki?

Kafa bulmaca falan mı?

Telefon düzeltmiş, iç mekan olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Arac guzel ama Kia Turkiyenin sacma sapan fiyatlandirmasi nedeni ile cok cok dusuk adetlerde satacaktir.

Full donanim sportage,full donanim tucsondan bazi ozellikler bakimindan eksik birde.Arti olarak sadece elektrikli bagaj ve isitma-sogutmali deri koltuk vardi.Bir alt paket alsaniz zaten tucsonla arada donanim olarak ucurum olusuyor,birde fiyat yine fazla

full sportage da olmayan full tucson da olan donanım nedir acaba? Xenon, otomatik uzun far, led sis farı, deri kaplı konsol, deri kaplı kapı içleri, arka havalandırma üzerinde usb girişi ve çakmak girişi, wireless şarj gibi donanımlar var sportage da. Sadece elektrikli bagaj falan değil aradaki fark.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

full sportage da olmayan full tucson da olan donanım nedir acaba? Xenon, otomatik uzun far, led sis farı, deri kaplı konsol, deri kaplı kapı içleri, arka havalandırma üzerinde usb girişi ve çakmak girişi, wireless şarj gibi donanımlar var sportage da. Sadece elektrikli bagaj falan değil aradaki fark.

Alıntıları Göster
    araç arkadan güzel görünüyor ama azcık basınca 17 lt yakıyor sakin kullanımda 10lt dedi, ondan sonrasına pek odaklanamadım 2.0 dizelinin 194.000tl olması da ayrı bir olay

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.