Şimdi Ara

Şimdi de sıra YENİ Opel Movano'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Opel’in hafif ticari aracı Movano, tümüyle yenilendi ve eskisinden daha güçlü bir hale geldi.

Bizi takip edenler bilir. Dün yenilenen Renault Master ile ilgili bilgileri ve fotoğrafları paylaşmıştık. Şimdiyse sıra bu model ile aynı platformu kullanan Opel Movano'da… Selefinden daha büyük olan yeni Movano, 29 farklı şasi tipiyle satılacak. Aracın önden ve arkadan çekişli olmak üzere iki versiyonu bulunacak. Opel'den yapılan açıklamaya göre aracın taşıma kapasitesi 4.5 ton ile 2.5 ton arasında değişecek. Ayrıca 4.4 metre uzunluğa kadar ürün taşıyabilecek.
    Yeni Opel Movano'da 2.3 litrelik common-rail dizel motor görev yapacak. Bu motorun 100 HP /285 Nm, 125 HP / 310 Nm ve 150 HP / 350 Nm olmak üzere 3 farklı güç çıkışına sahip versiyonları bulunacak. Yeni Movano'nuın Avrupa'da satışı önümüzdeki aylarda başlayacak.

Kaynak:http://www.otomobilal.com/Haber/1_manset/733_2010_yeni_opel_movano

Kota sorunu olmayanlar için diğer fotoğraflar ----http://www.otomobilal.com/Galeriler/122-1-9_2010_yeni_opel_movano

• Yapay Zekanın Yanıtı

YENİ Opel Movano: Güçlü veÇok Yönlü Bir Ticari Araç

Opel Movano, ticari araç ihtiyaçlarınıza uygun güçlü ve çok yönlü bir çözümdür. Geniş iç hacmi, verimli motorları ve gelişmiş özellikleriyle sınıfının lideri konumundadır.

Kullanıcı Yorumları

Opel Movano'nun kullanıcı yorumları oldukça olumludur. Sürücüler, geniş iç hacmi, güçlü motoru ve düşük yakıt tüketimini överek bu aracın işletmeleri için mükemmel bir seçim olduğunu belirtmektedirler.

Güçlü ve Verimli Motorlar

Opel Movano, 140 bg ve 165 bg seçenekleri sunan güçlü ve verimli dizel motorlarla donatılmıştır. Bu motorlar, ağır yükleri kolaylıkla taşımanıza olanak tanırken, yakıt verimliliğini de en üst düzeye çıkarır.

Geniş İç Hacim

Opel Movano, 8 ila 17 metreküp arasında değişen geniş bir iç hacme sahiptir. Bu sayede, büyük hacimli yükleri veya ekipmanları kolayca taşıyabilirsiniz.

Gelişmiş Özellikler

Opel Movano, işinizi kolaylaştıracak gelişmiş özelliklerle donatılmıştır. Bu özellikler arasında şunlar yer alır:

• Kör Nokta Uyarı Sistemi
    • Şerit Takip Uyarı Sistemi
    • Otomatik Acil Frenleme
    • Yokuş Kalkış Desteği

Opel Movano Hakkında Yorumlar

Opel Movano hakkında kullanıcı yorumları, bu aracın işletmeler için güvenilir ve çok yönlü bir seçenek olduğunu göstermektedir. Güçlü motoru, geniş iç hacmi ve gelişmiş özellikleriyle Opel Movano, ticari araç ihtiyaçlarınız için ideal bir çözümdür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ön tarafı yeni renault master'a benzettim açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Ön tarafı yeni renault master'a benzettim açıkçası

aynı platformda zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Ön tarafı yeni renault master'a benzettim açıkçası

Aynı arabanın marka farkı. Motorlar bile aynı nerdeyse.

Ama Opel Renault'tan daha iyi duruyor. Hiç değilse logonun konumlandırılması durumu kurtarıyor.
  • Peki opel'le renault'un, peugeot-citroen gibi bir bağlantısı mı var ki ortak parça üretim vs. yapabiliyorlar
  • Sadece büyük ticari araçlarda ortaklık mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Sadece büyük ticari araçlarda ortaklık mevcut.

Hmm anladım teşekkür ederim.
  •  Şimdi de sıra YENİ Opel Movano'da

• çok çirkin.Sanırım hiç biri tasarım olarak sprinter'ı geçemeyecek.
  • ortak üretim gibi ama ikiside tipsiz olmuş. bu segmentte lider satıcı kim acaba arkadaşlar. ford mu renomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: danydarco1983

ortak üretim gibi ama ikiside tipsiz olmuş. bu segmentte lider satıcı kim acaba arkadaşlar. ford mu renomu

Ticaride fordun üstüne tanımam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.