Şimdi Ara

2018 YGS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar öncelikle geçmiş olsun Rabbim LYS de herkesin gönlüne göre versin. Abilerim şimdi sizlereden tavsiye istiyorum 10.sınıf ım 2017/2018 sezonunda YGS-LYS giricem nasipse bazı sorularım var:

YGS-LYS Kalkar mı , müfredat değişikliği olur mu bunları merak ediyorum. Birde mesela Matematik dersinden çoğu kişi konu anlatımlı kitap bitirdiğini söylüyor , bu kitaplara çalışırken üzerinde mi çalışıyorsunuz yoksa yazarak mı tabi herkesin stili farklıdır ama biraz bilgisizim.

Matematikten korkularım var üzerine gidip yenemiyorum nasıl yeneceğimi bilmiyorum hedefim büyük üniversiteler tek amacım hayalimi gerçekleştirmek. MF bölümünden giricem sınava. Özellikle sayısalla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.

Biliyorum çoğu kişi stres altında canı sıkkın , yaşça küçük olduğum için siz büyüklerimden yardım istiyorum . Herkese kolay gelsin yardımlarınızı bekliyorum.

• :D
  • YGS-LYS kalkmazsa 2015 gibi çok zor bir sınav olacak 2018. Demişti dersiniz.
  • SayisalMan kullanıcısına yanıt
    Niye gülüyorsun ya öğrenmek çabalamak komik mi ben anlamış değilim. Küçümsemeyin
  • Git okul sinavina çalış düşunme bunlari......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu liseler kısmına aç orada cevap bulursun . burda genelde 12 ve mezun tayfa takılır tam ygs bitmiş herkes bir stres altında ters cevaplar alman muhtemel söylemiş olayım :D
  • öğretmenin iyiyse sıkıntı yaşamazsın matematikte. ama sıkı tut özellikle matematiği. yalnızca matematikten takviye ders almayı da düşünebilirsin, bazı dershaneler bu imkanı sunuyor. fazla da sıkma kendini en az bir sporla da uğraş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2019 AYT.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok sağolasın teşekkür ederim , tavsiyeni dikkate alıcam.
  • kardeş başarılı olman için futbol izlemeyi bırak çünkü 2017-2018 sezonu olmaz o :D ama gayretine hayran kaldım. 3 sene sonrası için şimdiden fikir isteme bence sınav her sene değişkenlik gösteriyor. Ama yolundan şaşma emin ol 2018de bu mesajımı hatırlayacaksın ve zamanın ne kadar hızlı geçtiğini anlayacaksın
  • eserler0676 E kullanıcısına yanıt
    rica ederim. özelden de sorabilirsin.

• Dua et çift seneye rastlamışsın. Kolay çıkacak.
  • La dayı dalga mı geçiyon ben 2015 te girdim ilk lise 4 te çalışmaya başlamıştım 65 bin oldum sen lise 3 yazında başla ve yaşıtlarınla takıl

• Lise 4'ün yarısında YGS çalışmaya başladım rahat 40k'dayım. Rahat ol biraz, daha erken.
  • Kardeşim ygs zaten kolay 10. Sınıfta halledilecek bişey ygsyi bitir sonra 12ye geldiginde lysye daha fazla zaman ayirirsin ve ygsde cepte olur ama 10. Sinifta lys halletmen zor olur ders calistiktan sonra her sey olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Khanjui

Kardeşim ygs zaten kolay 10. Sınıfta halledilecek bişey ygsyi bitir sonra 12ye geldiginde lysye daha fazla zaman ayirirsin ve ygsde cepte olur ama 10. Sinifta lys halletmen zor olur ders calistiktan sonra her sey olur

Ekle khanjui

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim 2018 de ygs lys kalksa bile müfredatta çok değişiklik olmaz sen sadece mat ve fizik temelini sağlam oturttur bunlardan başın çok ağrır kimyaymıl biyolojiymiş bunlar kolay dersler 11. sınıftada halledersin en önemlisi matematik ve fizik fazla kasmadan hafif hafif soru bankası bitir bu iki dersten gerisi faso fiso suan senin için daha erken yani ama azmin iyi fakat bu azmi ölçülü kullan benden sana söylemesi fazla yüklenirsen bu kadar erkenden son sene patlak verir ;) Allah başarılar versin
  • +++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.