Şimdi Ara

2018 YGS - LYS Yaz Tatili Çalışma Programı ve Gelişim Günlüğüm [HEDEF İLK 100] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
84
Favori
27.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl olacağı belli olmayan bir sınavda neredeyse hatasız olma baskısı altına giriyorsun. İlk 100 hedefi çok gerçekçi değil. Her sene 3-4 bin tane denemeleri 150'nin altına düşmeyen adam var. Kalanı artık şans oluyor. Önünde çok uzun aylar var daha, bu süre içinde kendini hatasızlığa zorlayıp hırsını tüketme bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan580

Hocam hedef tıpsa TUS çalışmayada başla yetmez

yok hocam tıpa bulaşmam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: überraschung

Nasıl olacağı belli olmayan bir sınavda neredeyse hatasız olma baskısı altına giriyorsun. İlk 100 hedefi çok gerçekçi değil. Her sene 3-4 bin tane denemeleri 150'nin altına düşmeyen adam var. Kalanı artık şans oluyor. Önünde çok uzun aylar var daha, bu süre içinde kendini hatasızlığa zorlayıp hırsını tüketme bence.

yok hocam o kadar kendi üzerime kasan biri değilim ilk bin yeterli benim istediğim yer için biraz gaz biraz da ilgi çekme amaçlı ilk 100 yazdım :)
  • Sağolasın :)
  • überraschung kullanıcısına yanıt
    3 4 bin olup 150 nin altina düşmeyen? Hocam bu sene bile 140 yapan adam 2 3k arasina girdi biraz abartı olmadı mı Gecen sene kolay olmasina rağmen fulleyen olmadı sınavı

• Eels kullanıcısına yanıt
    Eleman haklı ben bu yıl içerisinde soruyu boş bırakınca moralim direk bozuluyordu şartlamak iyi değil

Bu yıl tekrar girecem

• Son haftalardaki denemelerden bahsediyorum. 2 adam her deneme 155 yapıyor mesela, biri girebiliyor ilk 100'e ama diğeri 2 bininci olabiliyor. Çok fazla benzer seviyede ve çok iyi olan öğrenci var. Bu yüzden ilk 100 gerçekçi değil diyorum zaten.

Öyleyse olabilir tabi, motive eder o seni. Başarılar o zaman.

• ılk 100 ıle 1000 arasınd 2-3 soru var zaten
  • überraschung kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle. Sınav anı hiç belli olmuyor.

• Hocam yazmistim ama gormediniz herhalde. Bende seneye girecegim hedefim sizin yaptiginiz gibi 130 net ama suan 70 80 lerdeyim bu yaz ygs bitirsem hallolur mu ne dersiniz?

• Hocam o palmenin tercüme kitapları nasıl işine yariyor uç sorularda mi ona göre bende düşünüyorum almayı

• quote:

Orijinalden alıntı: 980Ti Satılır.

Hocam yazmistim ama gormediniz herhalde. Bende seneye girecegim hedefim sizin yaptiginiz gibi 130 net ama suan 70 80 lerdeyim bu yaz ygs bitirsem hallolur mu ne dersiniz?

Hocam çözebildiğiniz 70-80 sorunun geri kalan 80 sorudan bi farkı yok konu eksiğiniz vardır çalışın çok daha iyisi bile olur.
  • sadumlu kullanıcısına yanıt
    Üniversite derslerine merakım var hocam konuyu tam anlamıyla kavramak için kullanıyorum

Aynen. Maalesef yarisi neredeyse boş oluyor konu eksiginden

• Başarılar

Bu arada karekök lys matematik-geometri yazın başlamanı öneririm hatta çoğunu bitirirsen çoook işine yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: Luxurian

Başarılar

Bu arada karekök lys matematik-geometri yazın başlamanı öneririm hatta çoğunu bitirirsen çoook işine yarar

Karekök almayı planlamıyordum açıkcası neden bu kadar öneriliyor? Baktığım kadarıyla özel bir yanı yoktu.
    Yani sinavdan sınava değişiyor, bu sene türev integral kolay çıktığı için pek faydası olmadı ama bu konulardan zor çıkan bir sene için çok faydalı kitap bence matematiği

Geometri için fazla seçenek olmadiğından karekök dedim ama lys icin fazla zor, birey c'den daha iyidir ama.

• TAKİP...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.