< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eels -- 1 Ağustos 2018; 19:30:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eels -- 1 Ağustos 2018; 19:30:5 > |
rez alın
ygs 40k gelcek lys 65k mezuna kalcak ygs 20k lys 25k |
Yazık felan olmuyor hocam geleceklerini için uğraşıyorlar sistemin bu kadar zorlaması gençlerin suçu değil lakin bu gençler şimdi harcayacakları 1-2 yıl ile hiç bir şey kaybetmez hatta bütün hayatını etkileyecek olumlu şeylerin önünü açar.
En iyiler arasına girerseler alacakları burslar ile önlerine gelecek imkanlar ile (kaliteli eğitim, yurt dışı vb.) hem hayatlarının en güzel kısımlarında kimseye muhtaç olmadan yaşayacaklar hem de aldıkları eğitim ile aranan insanlar olacaklar. En iyi yerlere gitmeden de büyük işler yapılabilir, büyük imkanlar çıkabilir ama bir laf vardır."İstisnalar Kaideyi Bozmaz." Aklı başında birisi fırsatlar beni bulsun fiye beklemez o fırsatları yakalamak için uğraşır. Tabi sırf puanı yüksek diye istemedikleri bölümleri yazanları düşünürsek onlar için yazık oluyor diyebiliriz kazançları yüksek olsa da işini sevmedikten sonra ne kadar önemli olur tartışılır. Ama istediğin bölümün en iyisi bu kazanmak için verilen üstün emeklerin her dakikasına değer. |
çok teşekkürler hocam o tiplerle çok uğraşmayacağım ben 1 yıl önce belirlediğim hedefe ulaştığım için mutluyum :)
|
Güncelleyeyim say ham 99 ye 135 geldi dil yer 12
|
2018 tayfa City e saygı duyacak
|
Reis sen de her şeye rez alıyon
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |