Şimdi Ara

2018 yılında bu konuyu hortlatacağım. [Mesajınızı Bırakın-2012 Konusu] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
82
Favori
31.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarihe geçmek için bundan daha iyisi olamaz
  • Kim öle kim kala. Bakalim neler olacak 6 senede??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bağalım.
  • Hatıra.
  • Hadi hayırlısı.
  • Hortlatmayan ?
  • 6 sene sonra bu konu aklina bile gelmez arkadaslar. İnanmayin sakın. Boyle birsey olamaz. Hem konu arsive gider. Sakın inanmayin. Yalan soyluyor.

• bende geçeyim şöyle. bu arkadaş hortlatmazsa biz hortlatırız
  • Baya arkalardanda olsa yerimi alayım
  • hava çok sıcak,ekmek 70krş,suriye çatışmada,forumda dün gece hacklenme olayları yaşandı,yöneticiler konuları sildi,95 mesajla şu anda çavuş rütbesindeyim 6 yıl sonra ne olacak bakalım,şimdiden görüşürüz
  • Hala tek anadil var türkiye tek parça allaha şükür.6 sene sonra yine aynı olur inş :)
  • 5. sayfada olsada yerimi alayım. Bugünlerde bebeğimin doğmasını bekliyorum (gerçi 4 ay var daha) inşallah eşim kazasız belasız rahat bir doğum yapar. Allah ömür verirse çocuğumla beraber 6 sene sonra bu yazılanları okuyor oluruz. Şuan Maslakta çalışıyorum işim güzel. Eve gidince de Diablo3 takılıyoruz (Hala güzel bir item düşmedi ) Bakalım 6 sene sonra nerede olacağız. Umarım sigarayı bırakmış olurum... Geleceğe post güzelmiş 903. mesajımmış bu bunuda not alayım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden Geçti -- 19 Haziran 2012; 12:23:53 >
  • 2018de inşallah hedeflerimin birçoğuna ulaşmış olacağım. bulunsun. (dipnot: şuan lise 2yim.)
  • DH Hatırası
  • Bende burada takilayim

• mesajım şuralarda dursun 2018 de görüşürüz

• Ben de alayım yerimi lise 3 ün yazı hatırlarım
  • kıvrılayım şuraya
  • geç kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hfatih15

6 sene sonra bu konu aklina bile gelmez arkadaslar. İnanmayin sakın. Boyle birsey olamaz. Hem konu arsive gider. Sakın inanmayin. Yalan soyluyor.

10 yillik hort falan vardi galiba, mobildeyim aksam bakayim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.