Şimdi Ara

2018 yılında bu konuyu hortlatacağım. [Mesajınızı Bırakın-2012 Konusu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
82
Favori
31.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım kıvrılsın şurda
  • ben de geleyim mi gurban?
  • 6 sene sonra nasıl bir ben olacağım acaba.
    gelecekteki bene selamlar

aklıma gelmişken şu anki profilimin resmini koyayım

bir kaç şey daha karalıyayım;6 yıl sonraki ben şu anki yaşımı benden daha iyi biliyorsun.ilk kez iş deneyimi yaşıyorum ve bu ikinci haftam.resmen anam ağlıyor lan ayaklarım su topladı.umarım 6 sene sonra güzel bir mesleğim olur ve kimsenin kölesi olmam.

2018 yılında  bu konuyu hortlatacağım. [Mesajınızı Bırakın-2012 Konusu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 19 Haziran 2012; 0:41:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Back to the future.

Ayrica bugün çok güzel. Forum hacklendii gece. İt demişler bize şerefsiz demisler. Değişik seyler oldu. Not defterinde yazıyor hepsi. Gelecekteki Halim. Suan uykuluyum. Selam olsun sana simdiden.

sen yetkili birine beniyon sana da sorayım dün neler oldu ya bi alıntı bi pm bişiyler yapar mısın, çok şey mi kaçırdım ?
  • Otlansın.
  • Bu mesajı 19.06.2012 tarihinde saat gece 00:21 yazmaktayım.15:00 23:00 vardiyasından çıktım.23:45 eve girdim.Mesajı yazarken dolma ve yoğurt yemekle meşgulum.6 sene sonra burada olursam görüşürüz.
  • mesajim debelensin şuralarda bakalim

• Eksik kalmayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

6 sene sonra nasıl bir ben olacağım acaba.
    gelecekteki bene selamlar

Harikasın
  • bulunsun güzel bir anı olur
  • bekliyoruz
  • -DH hatırası-

Şuan bilgisayarım çok eski 2018'de durum ne olur bilemiyorum.

Buradan konu sahibi D28 ve yorum yazan herkese selamlarımı yolluyorum. 2018 yılında bu selamımı alın lütfen

Birşey daha yazıcam, inşallah ölmeyiz.

Tarih 19 Haziran 2012 Saat 00:38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keptın61 -- 20 Haziran 2012; 22:38:59 >

• lan naber manita yaptın mı bakalım 6 sene boyunca neler yapmışsın dön ve geçmişine bak bakalım

not: hacı unutursam falan alıntı yapın tamam mı

• Merak etmeyin herkesi alıntılıyacam 2018'de.
  • Mesajım bulunsun
  • Bugün 1'i geçerken yattın ve 5 gibi kalkıp hastaneye gittin. Önce Kadıköy sonra Sultanbeyli'de Sultan sanayiye. Navigasyonla gideceğin yeri buldun. Bol bol kızları kestin. Sağ göz 2.50 sol 2.25 olmuş onu öğrendin(ya da tam tersi). 7 gibi eve geldin bir duş sonra 22:30 a kadar uyku. Şimdi de yatağında yüzüstü yatarak bu mesajı girdin ileride anı olur niyetine. Bakalım olacak mı?..

• 6 yıl sonra bu ülkede internet İran'daki gibi yasaklanmazsa hortlatırsın hocam.
    Pilavlı sohbet zorunlu hale geldiyse sen kahinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 19 Haziran 2012; 0:38:08 >
  • Hatiradir arkalardan bi yerden yerimizi alalim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.