Şimdi Ara

2018 yılında bu konuyu hortlatacağım. [Mesajınızı Bırakın-2012 Konusu] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
82
Favori
31.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enee çok geç kaldık ama oturalım şuraya bari
  • 03,59da mesaj atmış bulunuyorum hadi hayırlısı evlenip yuva kurarım kesin 2018de buraya mesaj attıgımı bile hatırlamam ama olsun
  • Yerimi alayim
  • O zamana kadar nalları dikmezsek görüşürüz bro
  • suan işsiz gücsüz uykusuz ve bos bi hayat yasıyorum 6 sene sonra bakıcam buraya ne iken ne oldum diye. ve alıntı yapıcam
  • Merhaba
  • 6 sene sonra bende istediğim yerden up yapacaam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -apu- -- 3 Temmuz 2012; 14:06:55 >
  • reserved

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey gidi günler deriz.
  • Geç kalmışız ama, bende geçeyim şuraya bir yere.

• UMARIM KANGAL SOYUNU KORURUZ VE ARTTIRIRIZ 2018'E KADAR ONDAN SONRA ATOM BONBASI DENEN BİR ŞEY KALMAZ
  • 2018 e kadar yaşamak için garanti belgesi almış.
  • 6 yil sonra b gibi param olacak. simdiden biliyorum 6 yil sonra buraya bakinca sasirmayacagim.

Edit: ne sıkıci hayatım var 6 yıl önce den hayatımın nasıl olacağını bilmek çok kötü birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakin ol Sampuan -- 25 Ocak 2018; 3:30:17 >
  • mesajım kıvrılsın şurda.

edit:6 sene geçmiş bak hala salakça şeyleri kafaya takıyosan sık kafana yaşanmaz olum böyle.umarım bütün yapmak istediklerimi yapmışsındır.zaten bu dönemde yaşamak çok zor bide istediklerim olmadıysa bunu okuduktan sonra 2 ay depresyona girip evden çıkama, üstüne meteor düşsün, o sarışın hatunu tekrar düşün böyle binbir türlü felaketler gelsin başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 19 Haziran 2012; 15:37:57 >
  • Bulunsun

• Yerimizi Alalım.

• Önleri kapmışlar. Şuraya kıvrılayım.

• hort var dediler geldik

DH HORT HATIRASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetkilibiabi -- 19 Haziran 2012; 7:57:01 >
  • la bellimi olur bi kenarda dursun

Edit : Oğlum şu sınavı kazan, adam gibi bir üniversiteye git. Hedefin kitap yazmaktı unutma. Birde artık bir kız arkadaş yap kendine. Hadi babacığım hadi yaparsın sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 30 Mayıs 2013; 15:54:20 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.