Şimdi Ara

2019-2020 Sezonu La Liga'nın Türkiye'de Yayıncısı Yok! Edit: D-Smart Aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

La Ligayı izleyen milyon kişi var senin beş para etmez ligini senden başka izleyen mi var senin liginde top mu oynanıyor yahu senden bir tık altı zaten arap ligleri kendi çöplüğünde birbiri ile didişen horozlardan farkı yok süper lig takımlarının.

Alıntıları Göster
    Alıntıladığın mesajı tekrar okuyup öyle cevap yazar mısın, iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Alıntıladığın mesajı tekrar okuyup öyle cevap yazar mısın, iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Ben sana diyorum ki senin liginde kalite yok futboldan anlayanda yok topun oyunda kalma süresi toplamda 30-35 dakika şaka gibi maçlar devamlı durduruluyor pek çok oyuncu biri müdahale etsede yerde yuvarlansam derdinde bütçe mütçe trişka Türkiyede futbol anlayışı hatalı endüstriyelleşen futboldan buyana fuybola bakış değişte artık anadolu denen klüpler bile ekonomik olarak 2-3 tane hızlı oyuncuyla skor bulup yatma peşinde bu anlayışta antrenörlere ve eski futbol bozmalarını antrenör yaparsan durum budur kalite yok olmayan kaliteyide yaratamazsın.Türkiyede hiçbir zaman kaliteli futbolda olmadı.Buradaki takımlar gerek oyuncu gerek antrenörleri ile bütçe verip la ligaya yada bundesligaya atsan direk düşerler baştada dediğim gibi takımların avrupaya gidip tutunamıyor yahu oysaki la liga takımlarının çoğu avrupayı tecrübe etmiş en bozma villa valencia sevilla arada sırada espanyol celta gibi takımlarda boy gösteriyor var mı senin bir takımın avrupada iş yapıyor etkinliği oluyor mu buradaki saçma anlayışı ile ne oluyor haşat oluyor değil mi orada neden baştada dediğim gibi gerek yönetimler gerek federasyon gerekse futbolcular o berbat düzene uydukları müddetçe bu topunda 30-35 dakika oyunda kaldığı duruma adapte olduklarından ne oluyor yerlerde yatamıyorlar kart alıyorlar ve çöküyorlar sonuç ne başarısızlık çoğu anadolu takımı 90 dakikayı çıkarabilecek güçte değil.Tepe takımlarında bu leş takımlara göre referans alındığında kendini birşey sanıyor sonra avrupadaki takımlar tokatlayıp gidiyor.Anadolu takımlarında ciddi bir başarı ben şu oluyum şuna ulaşayım diye bir hedef yok hasbelkadar ulaşsa bir noktaya o ulaştığı şeyde istek çaba felanda yok.Burda neye alıştı ise orayada öyle çıkıyorlar.Farkta direk ortaya çıkıyor.Ligin leş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 15 Eylül 2019; 20:33:26 >

• Hala alıntıladığın mesajı okuduğundan emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Hala alıntıladığın mesajı okuduğundan emin değilim.
    Dediğini anladım buradaki takımı belli bütçe ile at la ligaya düzelir diyorsun e buradaki takım adı ile sanı ile bir türk takımı sebebi ne yöneticileri türk anladın mı e anlayış futbol anlayışı belli bir kalıpta olacak.Oraya atılıncada belli bir mentalitede oynatacak.Senin kurduğun 5 Milyonluk takım anca kendi liginde iş yapar 30 dakika topu oyunda tutarak la ligada en azından bir belli bütçe ile takım kurarsınki 90 dakika ayakta kalsın.Kalite yetenek oraya has tarz futbol mentalitesi var.Sen buradan oraya gidip düzgün birşey oluşturamazsın.Ha dışarda örnek var türklerin birlik olup futbol klübü aldığı ve yönetmeye çalıştığı onlara bakacak olursak pek başarılı değiller genellikle 1.lige çıksa bile düşüyorlar yada alt liglerde mücadele ediyorlar.

• quote:

Dediğini anladım buradaki takımı belli bütçe ile at la ligaya düzelir diyorsun e buradaki takım adı ile sanı ile bir türk takımı sebebi ne yöneticileri türk anladın mı e anlayış futbol anlayışı belli bir kalıpta olacak.Oraya atılıncada belli bir mentalitede oynatacak.Senin kurduğun 5 Milyonluk takım anca kendi liginde iş yapar 30 dakika topu oyunda tutarak la ligada en azından bir belli bütçe ile takım kurarsınki 90 dakika ayakta kalsın.Kalite yetenek oraya has tarz futbol mentalitesi var.Sen buradan oraya gidip düzgün birşey oluşturamazsın.Ha dışarda örnek var türklerin birlik olup futbol klübü aldığı ve yönetmeye çalıştığı onlara bakacak olursak pek başarılı değiller genellikle 1.lige çıksa bile düşüyorlar yada alt liglerde mücadele ediyorlar.

Alıntıları Göster
    Öyle bir şey demiyorum o işin ironisi, çok anlaşılmayacak da değildi halbuki.
    Senin yazdıklarının özetini zaten ilk mesajda ben belirtmişim Anadolu kasapları demişim hala bana Süper ligi anlatma çabanı anlayamadım.

• quote:

Ben sana diyorum ki senin liginde kalite yok futboldan anlayanda yok topun oyunda kalma süresi toplamda 30-35 dakika şaka gibi maçlar devamlı durduruluyor pek çok oyuncu biri müdahale etsede yerde yuvarlansam derdinde bütçe mütçe trişka Türkiyede futbol anlayışı hatalı endüstriyelleşen futboldan buyana fuybola bakış değişte artık anadolu denen klüpler bile ekonomik olarak 2-3 tane hızlı oyuncuyla skor bulup yatma peşinde bu anlayışta antrenörlere ve eski futbol bozmalarını antrenör yaparsan durum budur kalite yok olmayan kaliteyide yaratamazsın.Türkiyede hiçbir zaman kaliteli futbolda olmadı.Buradaki takımlar gerek oyuncu gerek antrenörleri ile bütçe verip la ligaya yada bundesligaya atsan direk düşerler baştada dediğim gibi takımların avrupaya gidip tutunamıyor yahu oysaki la liga takımlarının çoğu avrupayı tecrübe etmiş en bozma villa valencia sevilla arada sırada espanyol celta gibi takımlarda boy gösteriyor var mı senin bir takımın avrupada iş yapıyor etkinliği oluyor mu buradaki saçma anlayışı ile ne oluyor haşat oluyor değil mi orada neden baştada dediğim gibi gerek yönetimler gerek federasyon gerekse futbolcular o berbat düzene uydukları müddetçe bu topunda 30-35 dakika oyunda kaldığı duruma adapte olduklarından ne oluyor yerlerde yatamıyorlar kart alıyorlar ve çöküyorlar sonuç ne başarısızlık çoğu anadolu takımı 90 dakikayı çıkarabilecek güçte değil.Tepe takımlarında bu leş takımlara göre referans alındığında kendini birşey sanıyor sonra avrupadaki takımlar tokatlayıp gidiyor.Anadolu takımlarında ciddi bir başarı ben şu oluyum şuna ulaşayım diye bir hedef yok hasbelkadar ulaşsa bir noktaya o ulaştığı şeyde istek çaba felanda yok.Burda neye alıştı ise orayada öyle çıkıyorlar.Farkta direk ortaya çıkıyor.Ligin leş.

Alıntıları Göster
    Hocam yazdıklarınıza katılıyorum. Ben ise biraz maddi yönden ekleme yapmak istiyorum.

Bzim lig para ligi. Digiturk sömürüp sömürüp duruyor.

Arkadaşım sadece Gs nin lig maçları ve Avrupa kupa maçlarını içeren uydu paket aldı. Aylık 79 lira :)

Haftada ortalama 5 maç izleyecek ve 79 lira para. Şaka gibi değil mi? :) Hangi dünya ülkesinde var.

Bugün 7-8 ülkede dijital spor yayını yapan DAZN var. 5 büyük ligin maçları, avrupa kupaları vs. Aylık 10-20 euro bir şey.

Digiturk play fiyatları desen ülkemizde şaka gibi.

Ama bizim millet hala alıyor.

Ülkemizde futbol = taç, aut, var, şikayetler, kavga, orta kafa.

Edit: Yıılık 119.99 Euro ya verdikleri hizmete bakar mısınız?

2019-2020 Sezonu La Liga'nın Türkiye'de Yayıncısı Yok! Edit: D-Smart Aldı

Üstelik 30 gün ücretsiz deneme imkanı sunuyor adamlar. Belki reklam gibi gelecek ama emin olun öyle değil. Yani özetle futbolumuzun olmadığı gibi dijital yayınımız bile pahalı!

DAZN'in spor yayın platformu şu anda Almanya, Avusturya, İsviçre, İtalya, İspanya, Japonya, Brezilya, ABD ve Kanada'da mevcuttur.

Bu ise digiturk play in fiyatları.

Uçurum gibi fark var değil mi?

Ülkede futbol bile pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 15 Eylül 2019; 22:2:21 >

• yahu şu bein niye almadı hala?

bunlar arap değil mi? bassın parayı alsınlar.

digitürk üyelerinden ayda 129 tl almayı biliyorlar süper lig için. gidiyorlar sonra bide devletten indirim alıyorlar ihale için. ama iş kullanıcılara geldi mi daya zammı ne güzel be.

türk basket ligine de alsınlar şu tivibuspordan ayrıca. feneri izleyemiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

yahu şu bein niye almadı hala?

bunlar arap değil mi? bassın parayı alsınlar.

digitürk üyelerinden ayda 129 tl almayı biliyorlar süper lig için. gidiyorlar sonra bide devletten indirim alıyorlar ihale için. ama iş kullanıcılara geldi mi daya zammı ne güzel be.

türk basket ligine de alsınlar şu tivibuspordan ayrıca. feneri izleyemiyoruz
    İspanya bein veriyor maçları. Ama beinin Türkiye şubesi maçları vermiyor. Neyseki iptv var da maçları takip ediyorum

• D-Smart almış yayın haklarını. Nesine den izliyorduk zaten maçları çatır çatır. Acaba vermeyecek mi artık tırstım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

D-Smart almış yayın haklarını. Nesine den izliyorduk zaten maçları çatır çatır. Acaba vermeyecek mi artık tırstım açıkçası.
    Elbette vermeyecek :)
  • quote:

D-Smart almış yayın haklarını. Nesine den izliyorduk zaten maçları çatır çatır. Acaba vermeyecek mi artık tırstım açıkçası.
    Dsmart yenimi almis daha sezon bitti bein nasil almaz aklim almiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

Dsmart yenimi almis daha sezon bitti bein nasil almaz aklim almiyor

Alıntıları Göster
    Bir tercih yaptılar Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ni alınca La Liga'yı bırakmak zorunda kaldılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Elbette vermeyecek :)

Alıntıları Göster
    Yalnız Nesine maç yayın haklarını alırken de belli bir ücret ödeyip senelik anlaşmıyor mu? Mesela bu hafta sonu hem D-Smart hemde Nesine de maçlar yayınlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 28 Kasım 2019; 16:31:53 >
  • quote:

Yalnız Nesine maç yayın haklarını alırken de belli bir ücret ödeyip senelik anlaşmıyor mu? Mesela bu hafta sonu hem D-Smart hemde Nesine de maçlar yayınlanacak.

Alıntıları Göster
    Yayınlamaz diye tahmin ediyorum. Ama d smart parasına bakarsa satabilir kurtarır mı bilmem. beIN yüksek maliyetten dolayı alamadı yayın haklarını.

Nesine nasıl kalitede yayınlar ya da yayınlar mı bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Yayınlamaz diye tahmin ediyorum. Ama d smart parasına bakarsa satabilir kurtarır mı bilmem. beIN yüksek maliyetten dolayı alamadı yayın haklarını.

Nesine nasıl kalitede yayınlar ya da yayınlar mı bilemiyorum.

Alıntıları Göster
    Nesine de maçlar çoğu maçta spikersiz ve küçük ekran boyutunda yayınlanır. Şu an için canlı yayınlanacak maç listesinde La Liga gözüküyor, bu hafta sonu belli olacak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

Bir tercih yaptılar Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ni alınca La Liga'yı bırakmak zorunda kaldılar.

Alıntıları Göster
    Gecen yilda avrupa beindeydi hepsi zaten la.liga veriyordu. En az izlenen lig mi oldu nedir kesin parasina gore zarar ettiler diyecemde mantiken en cok laliga izlenmeli. Ssport felan da almasi lazimdi olmadi alman ligini bile yayinliyor bu yil kac yil bundesliga yayini yoktu misal. Smart spor aldiysa iyi turk spikerle izlemek daha iyi oluyor yoksa yabanci bein bakiyorsum yada cbc sport

• aga azeri kanallarında beleşe gösteriliyor zaten .

cbc sports,idman tv bu iki kanalda Türk takımlarının avrupa maçlarını ve la ligayı beleşe izleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.