< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ] (105. sayfa)
-
-
Merhaba hocam
banada yardımcı olabilirmisin
30/35 bine ofis için bir masaüstü lazımda 32 gb ramli kullanılan programlar biraz ram düşmanıda + monitörde istiyorum 27inc felan..
-
selamlar. rica etsem topladığım şu sistemi yorumlayabilir misiniz.
benim için mutlaka olması gerekenler 4070 super + 32 ram + 1tb ssd + wifi anakart
soğutucu, kasa ve power ne seçmeliyim pek fikrim yok.
-
Su sekilde ozellestirdim 48621 TL
-
Merhaba arkadaşlar,
www.vatanbilgisayar.comDELL 27" S2725H 4Ms 100Hz FULL HD IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/dell-27-s2725h-4ms-100hz-full-hd-ips-monitor.htmlmonitör bu olacak şekilde bir sistem toparlamaya çalışıyor
kasa bütçe 30-35 arası ssd,mouse, monitör vb. harici bileşenler sadece kasa elinde ssd var. Bütçe 4060 eğer mümkünse 4060ti istiyorum üstü olmaz bütçe yok, altı olmaz birkaç sene götürsün istiyorum.
Bu aralıkta nasıl bir sistem önerirsiniz %60 oyun oynayacak makine ama çok grafik delişi değilim arkadaş grubu ile oyun oynarken güncel sistem gereksinimlerinin gerisinde kalması yeter büyük oranda cs oynanacak zaten.
Şimdiden teşekkülre ve önerilerinizi bekliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X