Şimdi Ara

[ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ] (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.085
Cevap
98
Favori
152.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet hocam, incehesap da Elektronik ürünlerde öncü firmalardan biri ama sistem fiyatı güncelmenmiş. Şimdi bakılırsa başka alternatif bulunabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam

banada yardımcı olabilirmisin

30/35 bine ofis için bir masaüstü lazımda 32 gb ramli kullanılan programlar biraz ram düşmanıda + monitörde istiyorum 27inc felan..

• selamlar. rica etsem topladığım şu sistemi yorumlayabilir misiniz.

benim için mutlaka olması gerekenler 4070 super + 32 ram + 1tb ssd + wifi anakart

soğutucu, kasa ve power ne seçmeliyim pek fikrim yok.

Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap

• bastaa kullanıcısına yanıt
    [ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ]www.gamegaraj.com
    Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
    https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7a-rtx-super/

Su sekilde ozellestirdim 48621 TL

[ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ]
  • Merhaba arkadaşlar,

[ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ]www.vatanbilgisayar.com
    DELL 27" S2725H 4Ms 100Hz FULL HD IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/dell-27-s2725h-4ms-100hz-full-hd-ips-monitor.html

monitör bu olacak şekilde bir sistem toparlamaya çalışıyor

kasa bütçe 30-35 arası ssd,mouse, monitör vb. harici bileşenler sadece kasa elinde ssd var. Bütçe 4060 eğer mümkünse 4060ti istiyorum üstü olmaz bütçe yok, altı olmaz birkaç sene götürsün istiyorum.

Bu aralıkta nasıl bir sistem önerirsiniz %60 oyun oynayacak makine ama çok grafik delişi değilim arkadaş grubu ile oyun oynarken güncel sistem gereksinimlerinin gerisinde kalması yeter büyük oranda cs oynanacak zaten.

Şimdiden teşekkülre ve önerilerinizi bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.