Şimdi Ara

2019 Audi Q3 Sportback tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
8.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 46,200 = 462,000 giriş paketi olur buda anca...

• Selamlar extra bir bilgi eklemiş olayım arkadaşlar:
    1.5 150hp manuel ve S-Tronic versiyonlarda olacak bilginiz olsun.
    Artı 1.5 150hp + 46hp lik elektirikli hybrid versiyonu da var ama 2020 sonunda....
    Şubat ayı gibi bize gelir.Ancak 400 leri bulacaktır her şeye rağmen.
    Bize reva görülmeyen arabalar sağ olsun devlet yönetici ekip sayesinde ....
  • ne t roc u çok araştırdım ateca aldım ona bin basar ve aynı paraya daha çok özellik ve geniş hacimli araba alıyorsun ve inanın işçilik kalite daha iyi t roc a göre. t roc u 4 gözle bekliyordum gelmesi için ama gelince atecanın da 1.6 dizel otmtk çıkınca ikisi arasuında dağlar kadar fark gördüm

• Arkadaşlar bu araç neden Türkiye’de yok acaba bir bilgisi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • red_blade kullanıcısına yanıt
    A4 satışını bitirir o yüzden. A4 stoğunu yıl sonuna kadar eritip yıl sonu veya 2021 başında gelecek diye düşünüyorum. Gelince kur farkı ile 500den başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Ben bugün Doğuş’u aradım bilgi almak için, aynen seninde söylediğin gibi 2021 başında gelecek dediler. Böyle harika olan bir araçın ülkemizde olmaması çok kötü 🤦🏼‍♂️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diyarbakir bayisi ile gorustum eylul-ekim gibi aracin gelecegini fiyatinin 350-420bin arasi olacagini dusundugunu soylediler

• Arkadaşlar merhaba, aracın temmuz ayında tanıtılacağını okudum. Doğru mu Bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirler mi ?

• Bayilerin bilgisi yok. Tanıtım temmuz ise gelmesi ekimi bulur. 1.5tfsi sline tr paket ekstralar hariç 450bin civarı fiyat bekleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Bayilerin bilgisi yok. Tanıtım temmuz ise gelmesi ekimi bulur. 1.5tfsi sline tr paket ekstralar hariç 450bin civarı fiyat bekleniyor.

başlangıç fiyatı hakkında bilginiz var mı, yada motorlar hakkında. 2.0 motorla mı gelecek?

• ds4 D kullanıcısına yanıt

Rakipleri ile benzer fiyatlarda olacağı kesin. 1.5 advance 400-420 sline 450-500 arası olur. İlk etapta 1.5 ile gelir diye düşünüyorum 2.0 ile satılması zor Q5 fiyatına geliyor.

• red_blade kullanıcısına yanıt

Araçla ilgili bilgiye ulaşabildiniz mi? Bende aracımı sattım bu aracı bekliyorum

• Almanyada bedava bunlar 2. Elde ben arabadan saymiyorum siz 500bin olur diyorsunuz. Şaka gibi.
    Bizim kaderimiz bu mu ya? Coğrafya kadermiş arkadaş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.