Şimdi Ara

2019’da Ekrem: Deprem sorununu 5 yılda çözerim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Saçmalıyorsunuz.

Ataşehir CHP'li olduğu için yapılmıyor olsa hiç başlanmazdı. Kendi tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz.

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Kadir Topbaş ayrım yapmıyordu, Onu görevden aldıktan sonra yerine maalesef Mevlüt Bey geldi ve zaten düşüncesini açıklamıştı.

AKP'DEN İTİRAF: HİZMETİ BİZE OY VERENLERE YAPACAĞIZ! | GÖR BUNLARI MİLLETİM! AKP İTİRAF ETTİ: HİZMETİ BİZE OY VEREN YERLERE YAPACAĞIZ! AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal itiraf etti:... | By Tuncay ÖzkanFacebookfacebook
    AKP'DEN İTİRAF: HİZMETİ BİZE OY VERENLERE YAPACAĞIZ! | GÖR BUNLARI MİLLETİM! AKP İTİRAF ETTİ: HİZMETİ BİZE OY VEREN YERLERE YAPACAĞIZ! AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal itiraf etti:... | By Tuncay ÖzkanFacebook
    https://www.facebook.com/watch/?v=10155441654146169&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 17 Mart 2024; 0:36:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• TGRT Haber TVyoutube
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vizesiz Avrupa Talimatı
    https://www.youtube.com/watch?si=Prrd_F6xB-zTxZ0U&v=3tgkZrP7Mvo&feature=youtu.be

Arşiv affetmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Mart 2024; 0:54:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Akboylar siz ne zamandır vaatleri takip eder oldunuz?

• BJK kullanıcısına yanıt

He yani imamoğlu kazanınca rant olmayacak mı yani? Güldürmeyin lütfen...

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Bence asıl siz kendinize güldürmeyin, adamlar kanal İstanbul'u yapmak için gün sayıyor, Tansu Çiller'in arazisine imar izni verilmesi için bekliyor.

Ha hatasız kul olmaz, Chp Belediyelerinde de belki vardır ama bir Akp kadar olmaz, olamaz.

• BJK kullanıcısına yanıt

Belki vardır demen bile ayıp yani :) Gördük balyaları saklamayın işte.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Soruşturmayı sen yürütüyorsun anlaşılan 2019’da Ekrem: Deprem sorununu 5 yılda çözerim. 

• nk061 kullanıcısına yanıt

Pardon ne ilerlemesi, hayir evim finanskent mh daki santiyenin dibinde olmasa yiyecegiz bu masallari.

Basbaya atil birakilmisti iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurumun geçmişini merak eden ılabilir;
    kurum dönemindeki kentsel dönüşümle ilgili
    kıdemli gülenci özhaseki diyorki;
    5-10 yıl beklediniz, birkaç gün daha sabredin!
    instagram
    Fosil Haber on Instagram: "Murat Kurum ve Çevre Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Topağacı’nda “Kentsel Dönüşüm Mağdurlarının Tepkisi” ile karşılaştı. Tepkilere sinirlenen Mehmet Özhaseki:“Mikrofonu atıp giderim. ‘Oy veririz vermeyiz’ bu işleri geçin!”"
    https://www.instagram.com/reel/C4oHeK6N7vg/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

• Gardaş daha Fikirtepe yapamadı AKP bir mahalle

Bu işler sizin gibi ilkokul mezunu adamların ötesinde

Akp ve Erdoğan elinde tüm Türkiye hazinesi bütçesi vergileri var

Bak bakalım 1 sene olan K.Maraş depreminde yüzde kaç bina ev teslim edildi?

Ki bu şehirler İstanbul gibi sıkışık değil , Esenler ve diğer Avrupa yakasını adım atılmayacak şekile getiren yönetim kim?

İmamoğlu kazanacak boşuna yırtınmayın sosyal medyada zaten normal adam bakmıyor buralara

2019’da Ekrem: Deprem sorununu 5 yılda çözerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 18 Mart 2024; 22:17:20 >

• 2019’da Ekrem: Deprem sorununu 5 yılda çözerim.
    2019’da Ekrem: Deprem sorununu 5 yılda çözerim.İBB Haber (@ibbhabercomtr) on Xtwitter
    SON DAKİKA ‼️ Kayıt dışı paraların sayıldığı ofisin sahibi Avukat Gökhan Taşkapan: 1️⃣ Ödemenin benim ofisimde olmasını CHP'li yöneticiler istedi. 2️⃣ Paraları Fatih Keleş (Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı) getirdi. 3️⃣ Ödenen paralara dair tüm sayımlar ve notlar İmamoğlu İnşaat…
    https://twitter.com/ibbhabercomtr/status/1769806603916624380
  • Ulan sayıştay raporundaki yolsuzlukları tek kelime etmeyen insan müsveddeleri , dedi,yaptı şeklinde iddia edildi paylaşımlar ile gündem yaratma peşinde..

2019 yılındaki olayda hukuki sıkıntılar olsa imamoğlu nu o sandalyede oturtmazlardı. ulan altı üstü bir laf için adamın siyasi hayatını bitirmekle ilgili dava açıldı :D

Her seçim öncesi böyle çeşitli belediye başkanları için çamur at izi kalsın haberciliği yapılıyor bunları şeref yoksunu kopekleri ile forumlarda twitter da yaymaya çalışıyorlar.

Seçim bitince oyna devam ...

Sonuç olarak sadece belirsizlik üzerine bile olsa , imamoğlu kuruş oynatsa yanına bırakmazlar . Bu adam sadece ibb adayı değil farkındaysanız , olası erken seçim de tayyib in rakibi.

kesin olansa akp li belediyelerde olursa bu durum sümen altı edilir, soruşturma açılmaz vs

Bu yüzden burada yetim kul hakkı edebiyatı yapıyorsanız ve samimiyseniz , akp vermeyeceğiniz aşikar...

2019’da Ekrem: Deprem sorununu 5 yılda çözerim.İBB Haber (@ibbhabercomtr) on Xtwitter
    Barış Yarkadaş: Adliye kaynaklarından aldığım bilgiye göre İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz bugün adliyede şunları söylüyor; “Beni Fatih keleş aradı. Para taşımaya yardım etmemi istedi. Orada da yarım saat kaldım. Parayı neden saydığımı hatırlamıyorum” diyor.
    https://twitter.com/ibbhabercomtr/status/1769794723865124966

2019’da Ekrem: Deprem sorununu 5 yılda çözerim.GİZLİ SERVİS (@gizliservis06) on Xtwitter
    PATLADI… Para sayma görüntülerine günlerdir montaj diyen İsmail Saymaz: Burada usule aykırı işlemler var tabi ki. Sen neden aldığın binanın gerçek değerini tapuya yazmıyorsun? Akıl alır gibi değil. Bir binayı bile almayı beceremeyen partiye iktidarı teslim ederler mi?
    https://twitter.com/gizliservis06/status/1769801430490026040

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 19 Mart 2024; 6:27:2 >
  • ak troller rende binasından burayada sızmış..ekşi sözlükte x de dikkat edin hep tek merkezli yazılar...benim düşüncem şu ankara istanbul izmiri chp alacak ..ha çok çalıştıklarında mı tabii ki değil ama akp de bu güce denge gerekir..yoksa biliyorsunuz bu adamların yaptıgı hırsızlığı tarihte hiç bir siyasetçi yapmadı..geldikleri gibi vakıflara parayı arsaları aktarırılar..yani gözümle neler gördüm bu pislik düzende..yahuu adamlar ormanın içinde nu vakfı diye okul yaptılar kimsenin sesi çıkmadı yahuu...iktiara sınırsız güç verirsen o ülkeden artık hayır gelmez..özelikle yap işlet devret modeli ülkeyi bitiren bir sistemdi..10 yıl öncede karsıydım halen karsıyım ve her geçen gun haklı çıkıyorum..bknz osmangazi köprüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 19 Mart 2024; 8:37:23 >
  • 5 yıla galmaz unutur hatırlamaz sonra kim söylemiş onu der.2019’da Ekrem: Deprem sorununu 5 yılda çözerim. 

• Eko paşganumu çalıştırmadılar yoksa depremide çözecekti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.