Şimdi Ara

2019’da Ekrem: Deprem sorununu 5 yılda çözerim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman varmış demek ki öyle dediğine göre. Belki kendileri yapmıştır. Bu mu sorun Allah aşkına? Sıfırdan metro yaptınız mı yapmadınız mı?

İdeolojik olmak zorunda çünkü İstanbul'u Kurum kazanırsa nasıl talan edileceğini, ne rantlar döneceğini biliyor çoğu kişi. En azından yollarına taş koyan biri var, O da Ekrem İmamoğlu.

• Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

Imamoglu kendini bitirdi, biz 22 yildir bu siylimlirdin biktik, dans etmis, sarayin imami.

Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Arkadas sıfırdan niye yapsın. Yarım kalmış işleri bitirmesi çok daha mantıklı.

Ankara'da Melih Gökçek rezil her döneminde bir metro inşaatı baslayıp yarıda bırakıyordu, Ankara atıl inşaat cennetine dönüşmüştü.

Eğer yarım kalmış bir metroyu alıp bitirdyse helal olsun.

Kimsenin sırf reklam yapacagım diye varolan işleri boilayıp iş çıkarmasına ihtiyaç yok.

Önemli olan baslatmış baslatmamış değil ne kadar yapmış.

Dediğine göre kendinden önceki iki dönemin toplamı kadar yaptım diyor öyleyse tatava yapmamak gerekli.

Eleştirmek için eleştirmeyin arkadas...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Mart 2024; 15:19:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP'nin 20 yılda her seçim verdiği sözleri düşünelim. Eğer hepsini tutsaydı muhtemelen şu an başka bir memleket olurduk.

Hepsini geçtim, Cumhurbaşkanı vaad ettiği gibi 80 milyonun başkanı olsaydı ne kadar huzurlu bir ülke olurduk bir düşünün.

Gerçi politikacıların hepsi aynı değil mi? Murat Kurum da atıp tutuyor, uçuyor kaçıyor. Hangi sözünü tutacak? Şanslıysak bir kaçını tutar.

• Periah kullanıcısına yanıt

Dayı o zaman sıfırdan ben yaptım demesin. Desin ki benden önce ihalesi yapılmış kazma vurulmuş bir çok noktada inşaat vardı. Başlanmış işleri bitirdim. Israrla sıfırdan diyor.

Telefon ve buzdolabını Reisin getirdiğine inanılıyor. Imamoğlu da aynı taktiği uyguluyor bence.

• ve öğrencilere de ücretsiz toplu taşıma yok muydu tüm chp büyükşehirlerinde?

• Akp yokken bile iktidar olan yani 94 yılından beri iktidarda olanlar 2019'a kadar 25 senede deprem için ne yaptılar ki şimdi imamoğlu eleştiriliyor?

Bugüne kadar bu sorunu siz niye çözemediniz? 99 yılından beri deprem sorun olarak görülüyor. 99'dan beri imar ve kentsel dönüşüm biterdi. Hem de belediye ve iktidar aynı partideydi.

Belediye bütçesi belirli bir para. Belediye sana sıfırdan ev mi yapacak? Hükümet yapmıyor. 99 yılı depremzedelerinin kaç tanesi evini ücretsiz aldı? Saçma sapan bir konu. Kimse bedava ev falan yapmaz. Sonra ilçelerdeki imar işleri büyükşehirin elinde değil.

Valla sayın Murat Kurum, hedeflerinin İmamoğlu %87'sini gercekleştirdi dedi, ben ona inanarak yazdım.

• Murat Kurum Yeni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız

Hayırlı Olsun.

• Önce vaatlerinin yüzde 10'unu bari gerçekleştir Badi Ekrem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İmamoğluna söyle böyle diyenlerin beklentisi Kurum  

• ekrem içi çok şişirilmiş bir balon

belediyecilik ile alakası olmayan vede bilmeyen ama siyasi argümanları iyi kullanıp kendini öne çıkardı .. kimilerini arkasına aldı emin de değilim ama cukkacı olarak kendisini görüyorum

buna karşılık karşısında en büyük rakibi çok temiz ve dürüst biri mi ?

sürekli para dağıtma vaadlerinde bulunan ama ülkeyi bir türlü bir çukurdan başka derin çıkura sokak grubun ayrı maşası mevcut

bu paralar nereden geliyor ?

belediyelerde bu kadar çok para varsa istanbul veya diğer illerimizin alt - üst sorunları neden bitmiyor ?

neden bir türlü sosyal devlet ve sosyal millet olamıyoruz ?

halkımızın kendisi sahtekar. liyakatsiz makamlar taleb ediyor ve bunu da yapması için başka bir liyakatsizi koltuğa oturtuyor

sonra da her şey için şikayet ediyor

bazen eski dev-sol düşüncenin .. HERŞEYİ YIK, sil baştan her şeyi de herkesi de yeniden inşa et düşüncesine katılmıyor değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntosun -- 15 Mart 2024; 20:50:53 >

• Bu adam kazara cumhurbaşkanı adayı olur da seçilirse bi 25 sene de bunu çekeriz. Vizyonu yok bu adamın, solcu değil, Atatürk'çü hiç değil, vatansever değil, devletçi değil, CHP'nin 6 okundan hiçbirine uymuyor.

• Yalan söylemediği an var mı acaba ?
    Ve yalan söylerken inanılmaz rahat.

• tosuntosun T kullanıcısına yanıt

2019 da, seçim öncesi belli etmişti halbu ki kendini, yanıltmadı beni. Bırakın CB olmayı, belediye başkanı olma kapasitesi yok!

En çok sevdiği şey bol bol reklam!

Bence en büyük yanlışı CHP için oldu. Kılıçdaroğlu elinden tuttu, şansa belediye başkanı seçildi.

Halbu ki iyi değerlendirseydi fırsatı, önü açılırdı! Yapamadı.

Seçilemezse siyasi hayatı sıkıntıda.

• nasıl seçildi zaten hala anlayamadım belediyecilikten anlamayan bir isim. sadece ekrem de değil izmirde de aynı şey oluyor sürekli. hiçbir şey yapmıyorlar ama seçildiler.

• Kılıçdaroğlu saf dışı olunca şimdi İmamoğlu karalanmaya başlanmış.

• BJK kullanıcısına yanıt

Sallamayınız.

Bende Ataşehir'de yaşıyorum. O metro zaten ilerlemişti. İmamoğlu sadece yarım olarak devraldığı metro inşaatlarını tamamladı ki onu da yapsın bir zahmet. Birde 25 yılda yapılandan daha fazla yaptım diyor utanmadan. Rezalet.

• nk061 kullanıcısına yanıt
    O metro atıl bırakıldı. Finansman bulunsa bile Ataşehir CHP'li olduğu için yapılmadı. İmamoğlu devam ettirdi ve tamamladı.

İsterse 100 m yapsın, atıl durduktan sonra ne işe yarayacak? Tabii AKP'liler kendi seçmenlerini kayırdığı için herkesi aynı zannediyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.