|
Bildirim
|
Farklı bir konuda daha bahsetmiştim. Buraya da yazayım. Ben online kurslar hakkında çok fazla araştırma yaptım. Hemen hemen tüm kurslarla görüşme sağladım. En son Online YDS Center'a kayıt oldum. Hem derse giren öğretmenin dersi anlatış tarzı, hem eğitim içerikleri, hem fiyatları hem de sundukları diğer imkanlar beni buraya yönlendirdi. Özellikle derse giren hocanın ilgisi çok yüksek. Ne derste ne de ders dışında hiçbir sorum cevapsız kalmadı. Şöyle de bir avantajları var. Bir dönem kursa kayıt olunca 2. kez ydsye girecek olanlar için canlı ders videolarını ve hoca ile iletişimi bir sonraki yds sınavına kadar açık bırakıyorlar. Yani bir nevi bir kez kayıt olup 2 defa kurs alıp puan yükseltebiliyoruz.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denkilercup -- 9 Ocak 2020; 12:12:54 > |
Reklamlara bak reklamlara. |
yds eğitimi için çok fazla araştırma yapmış biri olarak iki kurum arasında kalmıştım boğaziçi ve ingilizce uzem. kendine ait yds kaynakları olan ve tamamen sınav odaklı bir eğitim hazırladıkları için ingilizce uzem le hazırlandım son sınavda istediğim puana ulaştım. özellikle uzaktan eğitimi iyi araştırın derim zaman kaybı olmasın. |