Şimdi Ara

Ders Ders En iyi Kpss Video Setleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
14.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Lise Kpss'ye çalışıyorum. Elimden geldiğincede farklı kaynaktan çalışmaya gayret gösteriyorum. İhtiyaç ve yedi iklimin soru bankası setlerini aldım. Birde ihtiyacın 2014 ders notları kitabını aldım. Bu kitap gayet başarılı. Konular özet halinde. Fakat kitaptan konu çalışmayı pek sevmediğim için video dersleri araştırmaya başladım. Bir kaç set indirdim fakat istediğim düzeyde değiller. Ders ders en iyi kpss eğitim videolarını nereden bulabilirim. Bana konuları dallandırıp budaklandırmadan konunun özünü verecek setler lazım. Liseden tüm derslerden yeterince temelim olduğunu düşünüyorum. Ama komple konu tekrarı yapmadan test çözmeye başlamam morelim bozar diye direk teste girişmedim. Sizlerden ricam aşağıdaki dersleri video ders olarak en iyi anlatan hocaların yada setlerin isimleri. Ücretli yada ücretsiz farketmez. Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.
    Vatandaşlık
    Tarih
    Coğrafya
    Türkçe
    Matematik
    Geometri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halo2007 -- 8 Şubat 2014; 22:17:49 >

• halo2007 H kullanıcısına yanıt
    Yargının internet sitesinden matematik ve geometri görüntülü eğitim dvd setini aldım.(lisans için) iki ayrı set 78 lira. Yanında konu anlatımlı matematik ve geometri kitabını da hediye veriyor.
    Birçok görüntülü set indirdim, hepsi belli bir yerden sonra bozuluyor. Görüntü kalitesi düşük vs.
    Matematiği zayıf olanlar için tavsiye edilmiş memurlar.nette.
    Linklerini vereyim;
    http://www.yargiyayinevi.com/Kitabevi/UrunDetay.aspx?ID=31830
    http://www.yargiyayinevi.com/Kitabevi/UrunDetay.aspx?ID=31924

• İlginiz için teşekkürler setlerin örnek videoları gayet başarılı. Bir kaç öneri daha bekliyorum. Şuan kendimde araştırıyorum. Siz çalışırken nasıl bir program izliyorsunuz. Sürekli deneme çözüp eksik olduğum konuları tamamlamak mı ? Yoksa tüm dersleri tekrar ettikten sonra deneme çözüp eksikleri tamamlamak mı daha mantıklı?
  • Vatandaşlık için tekno fem ve ihtiyac yayınlarının video dersleri gayet başarılı matematik içinse detay ve ekol hocanın mat 1 derslerini öneriyorum. Türkçe tarih ve coğrafya derslerini daha incelemedim. İnceleyince burada paylaşırım. Sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum.
    vatandaşlık: tekno fem - ihtiyaç
    matematik: detay - ekol hoca
  • bende video dersler var. pm den haberlesiriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

bende video dersler var. pm den haberlesiriz.

Pm yolladım.
  • Yargı.TV'nin hocalarını pek beğenmedim.Ekranda küçük televizyon ekranı gibi bir şey koymuşlar.Matematik , Geometri , Türkçe zaten her yerde var.Bize KPSS lise için Tarih , Coğrafya , Vatandaşlık lazım , torrent linki filan olsa süper olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • coğrafya-nihan ataman-zorlueğitim.com(paralıdır)
  • Tarih için Hakan Dede nin videolarını beğeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Yargı.TV'nin hocalarını pek beğenmedim.Ekranda küçük televizyon ekranı gibi bir şey koymuşlar.Matematik , Geometri , Türkçe zaten her yerde var.Bize KPSS lise için Tarih , Coğrafya , Vatandaşlık lazım , torrent linki filan olsa süper olur.

Yargı.tv 'nin konu anlatımlarını bende pek sevmedim. Sanki sınıf ortamındaymış gibi anlatılmış dersler. Zaten bu dersleri en iyi şekilde öğrenemememizin sebebide sanırım sınıf ortamlarıdır :)
    Matematik için şenol hocayı öneriyorum. Zaten internnete bir sürü Tarih , Coğrafya , Vatandaşlık konu anlatımları var. Youtubede bulabilirsiniz.
    Matematik için şenol hoca'yı öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avenged

coğrafya-nihan ataman-zorlueğitim.com(paralıdır)

İlginiz için teşekkürler inceliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halo2007

İlginiz için teşekkürler setlerin örnek videoları gayet başarılı. Bir kaç öneri daha bekliyorum. Şuan kendimde araştırıyorum. Siz çalışırken nasıl bir program izliyorsunuz. Sürekli deneme çözüp eksik olduğum konuları tamamlamak mı ? Yoksa tüm dersleri tekrar ettikten sonra deneme çözüp eksikleri tamamlamak mı daha mantıklı?

http://vk.com/id237092686

Adresinde 5 adet matematik videosu yükledim beğenirsen gk-gy tamamı mevcut kısa bir süre içerisinde yüklerim..

• quote:

Vatandaşlık için tekno fem ve ihtiyac yayınlarının video dersleri gayet başarılı matematik içinse detay ve ekol hocanın mat 1 derslerini öneriyorum. Türkçe tarih ve coğrafya derslerini daha incelemedim. İnceleyince burada paylaşırım. Sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum.
    vatandaşlık: tekno fem - ihtiyaç
    matematik: detay - ekol hoca

teknofem vatandaslık tam değil sanırım yargı ve idare hukuku derslerini bulamadım yardımcı olurmusun
  • diğer bir seçenek olarak Uzaktan Egitim de de hafıza teknikleri ile tarih ve pratik metotlar ile matematik var.
  • kayakci32 arkadaşımız gene REKLAM peşinde..bırakalım dostum bu ayakları..arkadaşımız bir şey sormuş ona efendicene yardım edelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardeni -- 20 Nisan 2014; 23:44:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunefe18

quote:

İlginiz için teşekkürler setlerin örnek videoları gayet başarılı. Bir kaç öneri daha bekliyorum. Şuan kendimde araştırıyorum. Siz çalışırken nasıl bir program izliyorsunuz. Sürekli deneme çözüp eksik olduğum konuları tamamlamak mı ? Yoksa tüm dersleri tekrar ettikten sonra deneme çözüp eksikleri tamamlamak mı daha mantıklı?

Adresinde 5 adet matematik videosu yükledim beğenirsen gk-gy tamamı mevcut kısa bir süre içerisinde yüklerim..

Hocam Vatandaşlık 2 ve 28. videolar üye olmadan açılmıyor. Onları düzeltebilir misiniz? Pm de attım.

• quote:

quote:

Üstadım setin tamamını yüklemişsiniz çok teşekkür ederim. İlk dersten itibaren izlemeye başladım. Yorumumu yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

quote:

quote:

Hocam Vatandaşlık 2 ve 28. videolar üye olmadan açılmıyor. Onları düzeltebilir misiniz? Pm de attım.

Nasıl yapıldığını bilen var mı?
    5 mayıs itibari ile yüklemelere devam edeceğim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

quote:

quote:

Nasıl yapıldığını bilen var mı?
    5 mayıs itibari ile yüklemelere devam edeceğim..

Sanırım o videonun paylaşım seçimi dğer videolara göre farklı o nedenle sorun yaşanıyor.

Şu şekilde düzenlenirse sorun çözülür diye düşünüyorum:

Belirtilen videoların düzenleme seçenkelerine gelinir (Edit Video) ve resimdeki gibi düzenlenerek kaydedilir:

Ders Ders En iyi Kpss Video Setleri

Diğer yolu da izleyen arkdaşların üyelik yapması. Benim üyeliğim olduğu için sorun yaşamadan videoaya ulaşabildim.

• eline sağlık ya harika bir iş yapıyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.